Rekrutteringsfirma

Leder med god forretningsforståelse til administrationen i ZiboCare

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Leder med god forretningsforståelse til administrationen i ZiboCare


Har tal samme effekt på dig som en kædedyne? Er det når du navigerer i et ERP-system, at du føler dig allermest på hjemmebane? Og smitter din procesorienterede tilgang af på de medarbejdere, du er leder for? Så er det måske dig, vi søger som leder for vores administrationsafdeling.


I ZiboCare, der er et datterselskab til OneMed og en del af Asker Healthcare Group, leder vi lige nu efter dig, der har talent og motivation for at stå i spidsen for vores administrationsafdeling. Vi har netop gennemført en omstrukturering, som betyder, at du får ansvaret for en afdeling, der for første gang er blevet selvstændig. Med lidt andre ord; vi kender allerede rammerne for din rolle, men vi er åbne overfor, hvordan du fylder rammerne ud.

Hvis du befinder dig godt i en rolle, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig, så er det nu, du skal læse videre. ZiboCare kommer nemlig til at vokse – både lokalt og eksportmæssigt, men også med nye produktkategorier. Du bliver med andre ord en nøglemedarbejder i en vækstvirksomhed. Da vi arbejder tæt sammen med OneMed og Asker Healthcare Group, har du hos os stor mulighed for at udvikle dig på tværs af organisationerne - både fagligt og personligt.


Dit analytiske overblik sikrer proces
I rollen får du en stor berøringsflade med hele organisationen. Det er derfor vigtigt, at du har en god forretningsforståelse og at du både forstår og trives med dynamikken i en innovativ og organisk virksomhed.

Vi har et tæt samarbejde med OneMed om bl.a. interne servicefunktioner som lager, finans og logistik. Derfor leder vi også efter dig, der har erfaring med logistik og ved, hvordan vi holder overblikket.

Al rapportering sker i samarbejde med OneMed og her spiller du en central rolle. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med nemt at danne dig et overblik over relevante tal og statistikker og formidle det videre. Du vil bl.a. komme til at arbejde med data, der skal bruges til rapportering af vareudlejning og prisregistreringer.


Andre primære ansvarsområder vil være:


  • Håndtering af ordrer og henvendelser: Du sikrer, at alle henvendelser og ordrer fra både offentlige og private virksomheder varetages med et højt serviceniveau for øje.
  • Udlejningsportal: Afdelingen har ansvaret for udlejning af produkter til primært kommuner og regioner. Du står i spidsen for at holde overblik over, hvilke produkter, der er udlejet og hvem, der skal sendes fakturaer til.
  • Personaleledelse: Du får to dygtige medarbejdere i reference. Sammen med direktøren lægger du den fremtidige strategi for teamet.
  • Rapportering: Du er ansvarlig for rapportering af både økonomisk og forretningsmæssig karakter, hovedsagelig i forbindelse med månedsafslutninger.


Du brænder for arbejdet med systemer, mens du holder hovedet koldt
Som leder for administrationen bliver dine vigtigste værktøjer vores ERP-systemer. Vi leder derfor efter dig, der er vant til at arbejde i ERP-systemer. Selv bruger vi både NAV og Jeeves, så erfaring med disse er en fordel.

Derudover drømmer vi om, at du har gode analytiske kompetencer og ved en ting eller to om at lave forecast eller kalkulationer. Sagt mere direkte, så drømmer vi om, at du anser Excel for en naturlig legeplads.

Har du derudover viden om nedenstående, er det også et stort plus:

  • Logistikprocesser (vugge til grav)
  • Vigtigheden af god lagerstyring og finansielle konsekvenser, der kan opstå
  • Indkøb på organisationsniveau
  • Samarbejde med både offentlige og private kunder


Hvordan din baggrund ser ud og hvilken uddannelse du har med dig, er ikke vigtig for os. Men vi har brug for dig, der har en god økonomiforståelse. Det er vigtigt, at du forstår sproget omkring tal, rapportering og fakturering. Derudover er det et krav, at du behersker engelsk i både skrift og tale.

Ledererfaring er en fordel men ikke et krav. Vi forventer dog, at du har talent og motivation for at stå i spidsen for to dygtige medarbejdere og bidrage til en god hverdag for teamet.

Hvad kan du se frem til?
Du bliver en del af en organisation på 20 medarbejdere – og endnu flere i vores tætte samarbejde med OneMed. Størrelsen på vores virksomhed gør, at du vil opleve stor variation i din rolle. Det betyder, at du får god plads til at udvikle dig og på sigt kan din rolle gøre det samme.

Vi hjælper hinanden, hvor der er brug for det og for at trives i rollen, skal du være god til at omstille dig og kunne lide, at tingene nogle gange går stærkt. Den generelle struktur er meget uformel og vi prioriterer at spise frokost sammen i hverdagen og arrangerer også sociale sammenkomster løbende.

Vi har fleksible arbejdstider og du planlægger selv, om og hvornår, det passer dig at have hjemmearbejdsdage og så bliver du selvfølgelig også dækket af vores sundhedsforsikring.

Er det dig og dine kompetencer, vi har beskrevet?
Så vil vi glæde os til at modtage dit motiverede CV.

Konsulenthuset ballisager a/s, hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Louise Basic Poulsen på mail: [email protected] eller telefon: 3063 9445, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om ZiboCare

ZiboCare er et dansk OneMed ejet selskab og en del af Asker Healthcare Group. Vi leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram inden for trykaflastende- og sansestimulerende hjælpemidler.

Vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale. Vi har ligeledes et certificeret vaskeri, så vi kan levere totalløsninger fra produkt til service.

Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger på sundhedsområdet til både den offentlige sektor og private brugere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Juelsminde

    Er du passioneret omkring salg og klar til at kickstarte din karriere i en international virksomhed i fødevareindustrien? Hvis ja, så er her din chance for at blive en del af Customer & Sales Suppo..
    • Administrativ medarbejder
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2