Udstationering: Vil du arbejde for fred og stabilisering i verden ved at være Danmarks repræsentant i NATO?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du mod på en udfordrende og dynamisk hverdag i et internationalt miljø? Har du lyst til at arbejde med politiske analyser og projektudvikling? Vil du gøre det til den fornemmeste opgave at arbejde for fred, frihed og sikkerhed?

Danmark og vores allierede står midt i en af de største sikkerhedspolitiske kriser siden anden verdenskrig. I stillingen som Policy og Program officer ved den internationale stab i NATOs hovedkvarter, Bruxelles vil du få en central rolle for bidrag til forsvars- og sikkerhedskapacitetsudvikling.

Dine hovedopgaver kommer til at ligge inden for projektledelse, koordinering og projektudvikling. Stillingen vil bl.a. fokusere på Georgien, hvor Danmark bidrager substantielt til NATOs arbejde bl.a. med udsendte danske rådgivere.

Om os

NATO udgør fundamentet for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. NATO's vigtigste opgave er at fremme sikkerhed og stabilitet gennem politisk og militært samarbejde, herunder stabiliseringsarbejde.

Den internationale stab i NATO operationsdivisionens initiativ for forsvars- og relateret sikkerhedskapacitetsopbygning har til formål at styrke NATO partnerskabslandes kapaciteter, modstandskraft, fremme integritet, gennemsigtighed, ansvarlighed og god regeringsførelse i forsvars- og relaterede sikkerhedssektorer og styrke de institutionelle og partnernationers forsvarskapaciteter, så de bedre kan reagere på kriser i ind- og udland.

Du vil blive udstationeret gennem Forsvarsministeriet. I forhold til den danske struktur vil din nærmeste reference være forsvarsrådgiveren ved den danske repræsentation ved NATO (DANATO) samt viceafdelingschefen fra Center for sikkerhed og operationer i Forsvarsministeriet.

”Vi har brug for dig til at understøtte arbejdet med at styrke vores partneres kapaciteter og robusthed og dermed bidrage til fred og stabilisering i verden. Arbejde med Defence Capacity Builing-projekterne er et konkret bidrag hertil,” fortæller Pelle, forsvarsrådgiver DANATO

Om stillingen

Du vil have din daglige gang i den internationale stab i NATO i Defence Institution and Capacity Building Directorate i operationsdivisionen. Dine hovedopgaver kommer til at ligge inden for projektledelse, koordinering og projektudvikling.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet være:

• udvikling, implementering, monitorering og evaluering af projekter i udvalgte partnerlande
• sikre koordination og prioritering af projekter i samarbejde relevante nationer herunder løbende
rapportering til donorer
• varetage styringen og tilsyn med de midler, som tildeles dine projekter for eksempel indkøbs- og
ordrerekvisition, rejseafregning, dokumentation for afholdelse af begivenheder m.m.
• styrke og vedligeholde et tæt samarbejde med alle relevante interessenter for at sikre effektiv
projektkoordinering.

Din primære opgave vil fokusere på Georgien og et af NATOs øvrige partnerlande. Sikkerheden i Georgien er som en del af Europas ydre grænse en afgørende opgave for både NATO og EU. Du have kontakt til de danske rådgivere, som er udsendt til NATO i Georgien.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse kombineret med relevant erhvervserfaring fra en international organisation eller centraladministrationen.

Du har et godt kendskab til både aktuelle danske udenrigs- og forsvarspolitiske prioriteter og samarbejdet inden for relevante internationale organisationer. Du har endvidere flair for håndtering af sager med såvel politiske som militærfaglige hensyn.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring inden for program/ressourcestyring og planlægning. Du har gerne kendskab til militær kapacitetsopbygning, stabiliseringstiltag samt til aktuelle internationale begivenheder og deres indflydelse på NATOs arbejde.

Du er en stærk kommunikator, der kan skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer på tværs af nationer og organisationer. Du er analytisk stærk og formår at adskille det væsentlige fra det uvæsentlige. Du besidder evnen til at forstå og omsætte komplicerede sammenhænge og omsætte dem til konkrete initiativer og projekter. Allervigtigst er dit drive og motivation for arbejdet med en kompleks opgaveportefølje med mange interessenter, hvilket kræver overblik og gode samarbejdsevner.

Det er en forudsætning, at du kan anvende engelsk som arbejdssprog, både skriftligt og mundtligt. Arbejdssproget i NATO’s hovedkvarter i Bruxelles er engelsk, men du må gerne have et vist kenskab til fransk.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Afhængig af din erfaring og kvalifikationer kan der forhandles tillæg i forbindelse med ansættelsen. Du vil tillige modtage en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Udstationering i stillingen er tre år med evt. mulighed for at søge forlængelse yderligere et år.

Under udstationeringen vil du oppebære udetillæg efter Forsvarsministeriets udetillægsordning hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Palle Hougaard Hvirvelkær, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9680 eller på [email protected]

Ansøgningsfristen er den 9. juni 2023.
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023 eller snarest derefter.

Du bedes venligst søge stillingen ved at sende din ansøgning, CV inkl. foto af dig, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via linket nedenfor.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0