Administrationschef til Psykiatrisk Center Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du kompetencer inden for administration, økonomi og ledelse? Og har du lyst til at sætte aftryk på driften og udviklingen af et stort psykiatrisk center? Så er stillingen som administrationschef på Psykiatrisk Center Amager måske lige noget for dig.

På Psykiatrisk Center Amager er vi på udkig efter en administrationschef, som kan bidrage til at udvikle vores drift og holde et vedvarende fokus på at skabe værdi for vores patienter og vores personale. Så hvis du synes, at det kunne være spændende at stå i spidsen for administrationen på et af Region Hovedstadens store psykiatriske centre med ca. 500 ansatte og et budget på ca. 330 mio. kr., vil vi meget gerne høre fra dig.

Høje ambitioner, sikker økonomistyring og understøttelse af vores dedikerede personale

En væsentlig forudsætning for at vores kliniske personale kan levere høj kvalitet til patienterne er, at vi har en stabil og understøttende administration, som også løser sine opgaver med høj kvalitet. Din fornemmeste opgave bliver at sørge for, at de administrative funktioner yder den bedst mulige støtte og sikre, at vi har en god og sikker drift, herunder god økonomistyring.

En central opgave for dig bliver at understøtte centrets daglige drift som akuthospital. Din hverdag vil derfor blive præget af, at der skal findes løsninger på både konkrete problemer og større strategiske udfordringer, der på kort og langt sigt fører til en bedre patientbehandling.

Berøringsfladerne er store både internt og eksternt, og jobbet rummer masser af krydspres, der løbende skal balanceres. Ambitionerne for administrationen er høje, og du vil få en helt central rolle i centrets daglige drift og løbende udvikling.

Det er et job med alsidige og fagligt udfordrende arbejdsopgaver, som samtidig rummer et stort handlerum til at finde de gode løsninger i tæt samarbejde med resten af organisationen – til gavn for patienter og personale.

Dit ansvar og arbejdsopgaver som administrationschef

Du skal lede centrets administrative funktioner inden for hovedområderne økonomi, drift, HR, vagtplanlægning, uddannelsesforløb for elever og studerende samt sekretariatsbetjening. Og meget mere.

Stillingen er alsidig med en bred opgaveportefølje. Nogle af de centrale opgaver er:

  • Budgetlægning, prognose og økonomiopfølgning
  • Ledelsesbetjening af centerledelse, herunder tæt samarbejde med centerchef
  • Projektledelse ifm. større udviklingsprocesser – herunder ombygninger og puljeansøgninger
  • Drift, koordinering og udvikling af de ansvarsområder, der ligger i administrationen, herunder HR-relaterede opgaver, uddannelsesområdet, portørområdet m.m.
  • Sikre administrativ understøttelse af centerets forskningsområder

Du får det direkte personaleansvar for 16 medarbejdere, herunder to ledere, som har personaleansvar for ca. 25 lægesekretærer og for centerets team for tværsektorielt samarbejde, recovery og forskning med 8 medarbejdere. På portørområdet har en af dine medarbejdere et koordinerende og fagligt ansvar.

Du får dertil ansvaret for samarbejdet med de interne og eksterne leverandører inden for it, bygninger og arealer, drift, rengøring, kost mm.

Du kommer til at stå i spidsen for videreudviklingen af den administrative understøttelse af centret. Der er stor fokus på anvendelsen af administrative ressourcer i sundhedsvæsenet og derfor behov for skarp prioritering og planlægning. Det kræver tydelighed, involvering og nytænkning. Du skal kunne drive arbejdsområderne, så centerledelse, ledere og klinikere fortsat får en værdiskabende administrativ understøttelse fra A til Z, samtidig med at medarbejderne i administrationen oplever sammenhæng mellem opgaver, forventninger og ressourcer.

Hvem er du?

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende personlige egenskaber:

  • Du har en involverende ledelsesstil og gode relationelle kompetencer, der sikrer en god dialog og et godt samarbejde med alle samarbejdspartnere. Du har fokus på trivsel, motivation og effektivitet blandt ansatte.
  • Du arbejder selvstændigt og tager naturligt ansvar. Du kan bevare overblikket og leverer resultater under tidspres.
  • Du er god til at holde styr på og trives med at have mange opgaver og projekter i gang på en gang. Du har f.eks. både større analytiske opgaver, samtidig med at du skal løse mindre ad hoc-opgaver med korte deadlines. Du er i den forbindelse vedholdende og fører opgaverne helt i mål.
  • Du har stor organisatorisk forståelse, tænker altid i helhedsløsninger og evner at indgå som sparringspartner på alle organisatoriske niveauer.
  • Du har sans for detalje og præcision – både når det kommer til løsning af skriftlige opgaver, dialog med dine ansatte og kommunikationen til samarbejdspartnere.

Kvalifikationer

For at blive taget i betragtning til stillingen, kan du nikke genkendende til flere af nedenstående kompetencer:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau; gerne inden for det samfundsvidenskabelige område (fx offentlig administration, økonomi eller jura).
  • Du har ledelseserfaringer fra en lignende stilling; du har i hvert fald udtalt flair for ledelse og synes ledelsesopgaven er spændende.
  • Du har solidt kendskab og erfaring med økonomistyring.
  • Du har erfaring med HR-relaterede opgaver og med projektledelse.
  • Du har erfaring med at etablere strukturer for administrative arbejdsgange og for interne og eksterne samarbejdsrelationer.
  • Erfaring fra det regionale sundhedsvæsen er ikke et krav, men vil være en fordel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til aftale for chefer trin 51. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Stillingen er til besættelse den 1. august 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi tilbyder et spændende job, som du selv får mulighed for at videreudvikle, samt et tæt samarbejde med en ambitiøs men uformel centerledelse. Du vil referere til centrets centerchef, og indgå i centerledelsen sammen med centerets to cheflæger, og to chefsygeplejersker samt kvalitets- og forbedringschefen.

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning. Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du også mere end velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Henriette Vedel Nielsen på 21 68 08 32 eller [email protected]

Søg via linket på siden senest den 18. juni 2023. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din motiverede ansøgning.

Vi forventer at afholde 1. samtaler d. 21. juni og 2. samtaler d. 28. juni. Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med udvælgelse benytter os af personlighedstest forud for 2. samtale.

Er du nysgerrig på Psykiatrisk Center Amager som arbejdsplads, så se med her

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 6
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7