Medarbejder til administrative opgaver i økonomiteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at løse en række administrative opgaver, som bidrager til vores økonomistyring? Bliv en del af budgetteamet i Skatteankestyrelsens økonomifunktion, hvor vi er klar til at tage imod en administrativ medarbejder. Stillingen er nyoprettet, så du får god mulighed for at byde ind med dine ideer og præge jobbet alt efter dine faglige kompetencer.

Et bredt spænd af opgaver – og faglig udvikling

Du bliver en del af økonomikontoret, som består af fire teams: Data og Analyse, Budget, Regnskab samt Administration og Service. Du får en plads i budgetteamet, hvor vi har brug for en stærk administrativ medarbejder. En medarbejder, der også er talstærk og har lyst til at understøtte vores økonomistyring. Teamets kerneopgave er at bedrive god økonomistyring i styrelsen. Det gør vi med vægt på høj faglighed, fokus på dialog og ved et godt samarbejde med resten af styrelsens kontorer og vores øvrige samarbejdspartnere.

Budgetteamet er et forholdsvist nyoprettet team, så du får god mulighed for at påvirke opgaveløsningen og bidrage til fortsat at optimere vores processer og arbejdsgange. I økonomikontoret har vi en uformel omgangstone og et fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden og sparrer fagligt med hinanden. Vi er en arbejdsplads i rivende udvikling.

Når du starter hos os, sætter vi dig grundigt ind i opgaverne. Vi tilrettelægger et onboardingprogram skræddersyet til dig. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Dine ansvarsområder og primære opgaver
Du får kontakt til kolleger på tværs af styrelsen og med andre samarbejdspartnere, og her vil du investere i det gode samarbejde og være opsøgende, så opgaveløsningen bliver smidig. Du vil være med til at:

  • understøtte budgetansvarlige chefer, fx holde øje med budgetter og formidle vejledninger.
  • bidrage til måneds- og kvartalsopfølgninger, fx klargøre skabeloner.
  • udarbejde procesbeskrivelser, dokumentation og lave kontroller.
  • klargøre materiale forud for møder og håndtere forskellige administrative opgaver.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • er kontoruddannet og gerne har erfaring med administrative opgaver fra en offentlig forvaltning.
  • har solid erfaring med ESDH-systemet Work Zone Client, MS Office pakken og gerne SAP.
  • er talstærk og interesseret i at få viden om økonomistyring og arbejder struktureret og ansvarsbevidst.
  • kan lide at få noget fra hånden i et godt samspil med dine kolleger og er velformuleret i tale og på skrift.

Din nye kollega Bettina Kristoffersen glæder sig til at møde dig
”Du kan se frem til at få mulighed for at præge stillingen efter dine interesser og faglige kompetencer. Vi er nemlig i gang med at bygge teamet op, og i den proces kan du byde ind med din erfaring og dine input og dermed dreje opgaverne i retning af din faglighed. Du kan også se frem til at samarbejde på tværs: Vi er en del af kontoret Økonomi, og fælles for hele kontoret er vores tætte og understøttende samarbejde med de øvrige kontorer i styrelsen og med departementet”, fortæller teamkoordinator Bettina Kristoffersen.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 26. februar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamkoordinator Bettina Kristoffersen på telefonnummer 3376 2621 eller specialkonsulent James Tomlinson på telefonnummer 3376 0909.

Vi læser ansøgninger løbende og holder som udgangspunkt 1. samtaler i uge 9 og 2. samtaler i uge 10. Vi bruger personligheds- og adfærdstest som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato er 1. april 2024 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver helt centralt i København på adressen Ved Vesterport 6, 1612 København.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Mandag den 26. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0