Bliv en del af et stærkt team af kunderådgivere hos Energi Fyn (tidsbegrænset stilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være vores nye kollega?

Bliv en del af et stærkt team af kunderådgivere hos Energi Fyn (tidsbegrænset stilling)

Brænder du for at give en god service, og er du smilende af natur? Motiveres du af at være en del af et dygtigt team? Så er du måske vores nye kollega. Vi leder nemlig efter fem kunderådgivere til forsyningsprodukter i tidsbegrænsede stillinger frem til sommeren 2024.

I Energi Fyn kan du se frem til at blive del af en virksomhed, hvor der er orden i tingene lige fra ansættelsesforhold til systemer, processer og arbejdsgange – så du kan koncentrere dig om at gøre det, du er bedst til.

Du bliver del af vores kundecenter, hvor du får ca. 50 kompetente kollegaer. I Forsyningsteamet arbejder vi med vores forsyningsprodukter. Det vil sige noget af det, der får Danmark til at fungere: el, gas, fjernvarme, vand, kloak og renovation.

Super service og ekstraordinære kundeoplevelser via telefon og mail

Som rådgiver tager du ansvar for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger, som en naturlig del af hverdagen. Din vigtigste opgave er at skabe ekstraordinære kundeoplevelser indenfor alle forsyningsarter, hvor du sammen med kunden finder den bedste løsning.

Konkret håndterer du opkald og besvarer mails fra vores kunder samt styrer det administrative i sagerne ved at indtaste og opdatere systemerne. Du afdækker kundens behov, udarbejder og fremsender tilbud samt følger op på kundens henvendelse.

Din succes afhænger af din evne til at tage udgangspunkt i kundens situation, skabe gode relationer og finde løsninger. Du formår at sætte dig hurtigt ind i Energi Fyns produkter og trives ved løbende målopfyldelse.

Glad og smilende kunderådgiver, som gerne vil lære nyt

Vi forestiller os, at du skal til at gå i gang med et sabbatår eller af anden grund er interesseret i at arbejde i en tidsbegrænset stilling hos os. Det er vigtigt, at du smiler med stemmen og har mod på at kommunikere med kunder og levere dét ekstra, der gør hele forskellen. Du har stærke IT-kompetencer og er struktureret i din opgaveløsning. Du trives med at arbejde i et resultatorienteret miljø med klare målsætninger.

Som person har du en nysgerrig og opsøgende tilgang, du er samarbejdsorienteret og kan holde mange bolde i luften. Du har blik for detaljer, er tillidsskabende og en høj social intelligens. Alt dette bringer du i spil i din kontakt med kunderne, som du hver dag bestræber dig på at skabe den bedste oplevelse for.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kundekontakt, men det behøver ikke at være i et call center. Du vil modtage en grundig oplæring, hvor du vil få de nødvendige værktøjer til at varetage jobbet. Det handler mest af alt om, at du har lysten til at lære det, indgå i teamet og yde en god service for vores kunder.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en kunderådgiver, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Det praktiske

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på cirka 1 år med udløb sommeren 2024. Vi forventer opstart i løbet af august eller september 2023. Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdstid inden for normal kontortid. Ved deltagelse i salgsaktiviteter og arrangementer kan der dog forekomme aften- og weekendarbejde.

Vi indkalder løbende til samtale, og vi lukker stillingsannoncen, så snart vi har fundet de rette kandidater. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt via knappen "Ansøg dette job".

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Anette Bøgesvang Thorup

Titel.: Kundecenterchef

Tlf.: 63 17 27 01

Mobil.: 40 20 53 42

Ansøgningsfrist:

Løbende

Det moderne liv kræver energi – og et moderne energiselskab. Hos Energi Fyn arbejder vi for udviklingen af en bæredygtig energiforsyning til virksomheder og private med høje forventninger. Vi ser det som vores opgave at levere løsninger, der gør det nemt for vores kunder - uanset om behovet er driftssikker og konkurrencedygtig energi, lynhurtigt internet eller rådgivning om besparende energiløsninger. Som andelsselskab er Energi Fyn ejet af 215.000 andelshavere, vi dækker mere end 3/4 af Fyn og beskæftiger ca. 370 medarbejdere. Vi støtter aktivt fynsk forenings- og erhvervsliv i form af sponsorater og fonde. Se mere os som på www.energifyn.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2c94dd83)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense SV
  • Fredag den 28. juli 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense

    Fri kontakt
    Ansøgningerne vurderes på løbende basis Odense On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Front Office Manager på Scandic Odense. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Er du vores nye kollega til BBR, Adresse og Udstykning?Er du vild med registreringsarbejde? Kan du lide at have kontakt med mange mennesker? Har du lyst til gode kolleger? Hvis du kan svare ja, s..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0