Rekrutteringsfirma

Dansk Specialist i Låneadministration og Inkasso – Malta

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Reference: NOMAReference: NOMAOm Malta:Om Malta:Livet på Malta er en livlig blanding af middelhavscharme, rig historie og betagende skønhed. Dine øjne vil møde turkisblåt vand, gamle fæstninger og venlig lokalbefolkning, der skaber et tæppe af uforglemmelige oplevelser. Oplev kulturel mangfoldighed og ubegrænset underholdning, herunder restauranter, natklubber, festivaler, strande og betagende natur. Så hvis du er klar til at bytte det danske vejr ud med alt dette - plus en lavere skatteprocent og nærhed til en masse smukke strande og et pulserende natteliv - skal du helt sikkert læse videre!*For at ansøge om denne stilling skal du have et EU-pas.Klik her for at læse mere om at flytte til MaltaKlik her for at læse mere om at flytte til MaltaVi tilbyder:
Vi tilbyder:
  • En gang om måneden fredagsbar med hele kontoret
  • Sundheds- og livsforsikring
  • Gratis frugt, brød og andre morgenmadsprodukter er altid til rådighed i personalekøkkenet.
  • Stort fokus på intern talentplacering og selvudvikling, de søger aktivt at give enkeltpersoner mere ansvar for at hjælpe dig med at klatre og blive forfremmet.
  • En gang om måneden fredagsbar med hele kontoretSundheds- og livsforsikringGratis frugt, brød og andre morgenmadsprodukter er altid til rådighed i personalekøkkenet.Stort fokus på intern talentplacering og selvudvikling, de søger aktivt at give enkeltpersoner mere ansvar for at hjælpe dig med at klatre og blive forfremmet.Om virksomheden:Om virksomheden:Vores kunde ønsker at levere innovative finansielle produkter, der er let tilgængelige for alle. De stræber efter at være gennemsigtige og ærlige i alle deres produkter og at være ansvarlige i den måde, de arbejder på for at sikre sikkerheden. Novum Bank tilbyder primært mikrolån ved hjælp af Cashper og forudbetalte kort til både forbrugere og virksomheder samt gavekort. Virksomheden har oplevet en betydelig vækst i løbet af de sidste par år. På deres maltesiske kontor har 100 medarbejdere deres daglige gang, og du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med kolleger fra det meste af Europa.Jobbet:Jobbet:Loan Administration Specialist er ansvarlig for at håndtere alle kundeforespørgsler i et kundedrevet miljø vedrørende betalinger, kundefaktureringsproblemer, udestående beløb og forskellige muligheder for tilbagebetaling af gæld i overensstemmelse med virksomhedens politikker, procedurer og relaterede love og regler. Dit daglige arbejde vil omfatte opgaver som disse:
  • Initiere udgående opkald og behandle indgående kundehenvendelser
  • Omhyggelig rådgivning om produkter og tjenester
  • Nøjagtig sporing af forfaldne konti, behandling af kundekreditter og eliminering af uoverensstemmelser
  • Sikre betalinger ved at give dig besked om deadlines og konsekvenser for ikke at overholde de aftalte deadlines.
  • Initiere udgående opkald og behandle indgående kundehenvendelserOmhyggelig rådgivning om produkter og tjenesterNøjagtig sporing af forfaldne konti, behandling af kundekreditter og eliminering af uoverensstemmelserSikre betalinger ved at give dig besked om deadlines og konsekvenser for ikke at overholde de aftalte deadlines.Dine kvalifikationer:Dine kvalifikationer:💭 Du taler og skriver dansk på modersmålsniveau og er flydende i engelsk (B2).🎓 Minimum sekundær uddannelse. Erfaring som inkassator er et plus. Du skal have erfaring fra et callcenter-miljø eller have arbejdet med kundepleje før.
    💻 Du har en grundlæggende forståelse for og færdigheder i at håndtere computere. Du arbejder sikkert med pc/internet/mobil og MS Office.💪🏻 Fremragende problemløsningsevner med ekstraordinære evner til at opbygge interpersonelle relationer. Du skal have evnen til at forhandle med sund fornuft og logik, når du inddriver gæld, samt selvtillid og empati.🥇 Evne til at håndtere flere, konkurrerende prioriteter, pligter og opgaver, og du har fremragende kommunikationsevner og kan udtrykke dine tanker klart og koncist.Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en e-mail til [email protected]. Der sidder en medarbejder klar til at hjælpe med at besvare spørgsmål.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Udlandet

    Lignende jobs

    • Administrativ medarbejder i Udlandet

      Reference: INTHReference: INTHHvis jeg fortæller dig at det er muligt at leve i paradis imens du arbejder og udvikler dig selv, hvad siger du så?Hvis du er eventyrlysten, frisk, nysgerrig eller i..
      • Administrativ medarbejder
      • Udlandet
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Udlandet

      Reference: NOMAReference: NOMAOm Malta:Om Malta:Livet på Malta er en livlig blanding af middelhavscharme, rig historie og betagende skønhed. Dine øjne vil møde turkisblåt vand, gamle fæstninger og .
      • Administrativ medarbejder
      • Udlandet
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Udlandet

      Søger du en mulighed for en international karriere inden for kundeservice i et spændende, multikulturelt miljø i solrige Grækenland? Har du gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk? Ko..
      • Administrativ medarbejder
      • Udlandet
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Udlandet

      Assisterende forsvarsattaché til den Kongelige Danske Ambassade i Kyiv, Ukraine Har du mod på et..
      • Administrativ medarbejder
      • Udlandet
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Udlandet

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Udlandet.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Udlandet over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    28. april 2024 14
    27. april 2024 14
    26. april 2024 14
    25. april 2024 14
    24. april 2024 14
    23. april 2024 14
    22. april 2024 18
    21. april 2024 19
    20. april 2024 20
    19. april 2024 20
    18. april 2024 21
    17. april 2024 21
    16. april 2024 21
    15. april 2024 20
    14. april 2024 20
    13. april 2024 20
    12. april 2024 21
    11. april 2024 21
    10. april 2024 21
    9. april 2024 21
    8. april 2024 24
    7. april 2024 24
    6. april 2024 24
    5. april 2024 24
    4. april 2024 24
    3. april 2024 24
    2. april 2024 32
    1. april 2024 41
    31. marts 2024 41
    30. marts 2024 42
    29. marts 2024 44