Advokatsekretær / bobehandler – selvstændigt ansvar for arvesager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du være vores primære specialist med ansvar for et område med stor betydning?


Ligger din erfaring og faglige interesse inden for arveret og bobehandling, og kunne du tænke dig et job, hvor din personlige indsats gør en lidt større forskel end normalt? Så læs videre her.

Hjertet kalder på os i kampen mod hjertesygdom, der rammer mere end 56.000 familier hvert år. Børn og unge, brødre og søstre, forældre og bedsteforældre, kærester og ægtefæller. Medfødte hjertefejl, pludselige hjertestop og andre ubarmhjertige livsændringer har vendt op og ned på tilværelsen for rigtig mange mennesker i Danmark.

Det er netop alle disse mennesker, vi i Hjerteforeningen går på arbejde for hjælpe. Som advokatsekretær/bobehandler hos os får du derfor mulighed for at bidrage til et meningsfuldt arbejde, hvor vi sammen tager kampen op for hjertet.

Behandling af arvesager med stor kontaktflade og styr på den samlede økonomi


Du får det daglige ansvar for behandling af arvesager, hvor Hjerteforeningen er arving. Du får derfor en stor berøringsflade til advokater og bobehandlere over hele landet. Det er dig, der sikrer, at tingene er i orden med styr på detaljer og juridiske fortolkninger i relation til arvesagerne.

På grund af den betydelige indflydelse, dit arbejde har på Hjerteforeningens økonomi, indebærer din rolle en ekstra dimension ift. månedligt at rapportere på økonomi, status og den forventede udvikling på arveområdet. Parallelt med dette deler du din viden med teamets marketingprojektleder, som har ansvar for vores eksterne kampagner m.m.

Dine primære opgaver vil være:

  • Selvstændig sagsbehandling af dødsboer, hvor Hjerteforeningen er arving, med løbende og tæt kontakt med advokater og bobehandlere i hele landet
  • Fortolkning af testamenter og andre juridiske vurderinger hovedsageligt i relation til arvesager
  • Udarbejdelse af økonomiopgørelser og økonomirapportering for arvesager
  • Udtræk og deling af data til brug for blandt andet kampagnearbejde

I tillæg til dine kerneopgaver håndterer du i mindre omfang andre juridiske og administrative opgaver for teamet og huset.

Flere års erfaring med arvesagsbehandling og lyst til stort og selvstændigt ansvar


Med din baggrund ved du, at integritet og struktur er nøgleord i en stilling som denne. I samspil med dette har du den åbne og løsningsorienterede tilgang, der skal til for at skabe en god dialog med dine mange kontakter. Du får således brug for dine gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt. Du skal dertil trives med at være god til at planlægge og styre dit eget arbejde, da du som primær specialist på arveområdet kommer til at arbejde meget selvstændigt. Du skal samtidig have lyst til at være del af et team, hvor vi interesserer os for og støtter hinanden. Derudover kan du sætte kryds ved nedenstående:

  • Flere års erfaring med arvesagshandling – sags- og friststyring samt kommunikation med sagens parter
  • Erfaring med at bruge et elektronisk sagsbehandlingssystem
  • Erfaring med Excel og generelt en god talforståelse

Team Jura & Arv - dit nye team


Du får tre gode kolleger, hvoraf to er specialister som dig selv. Den ene er juridisk konsulent med ansvar for kontrakter og GDPR. Den anden er senior marketingprojektleder med ansvar for Hjerteforeningens kommunikation af muligheden for at testamentere til Hjerteforeningen. Dertil kommer din leder, som er chefjurist, og som du derfor også kan sparre med omkring det faglige.

Vi tilbyder


I Hjerteforeningen går vi op i trivsel, da vi er helt overbevist om, at mennesker, der trives, leverer de bedste resultater. Vi eksperimenterer løbende med nye arbejdsformer, og vi måler hele tiden på medarbejdernes motivation og arbejdsglæde – og den er heldigvis rigtig høj. Vi har tillid til, at man løfter sine opgaver, og det betyder også, at man selv tilrettelægger sin arbejdstid, så man få en god balance mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Du kan se frem til en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring. Derudover har vi en lang række personalegoder, herunder feriefridage, betalt frokostpause med en sund og lækker frokost samt friskkværnet kaffe fra vores espressomaskine i vores hyggelige café omgivelser. Vi har røgfri arbejdstid, hvilket betyder, at man ikke må ryge i arbejdstiden – hverken indendørs, udendørs eller udenfor matriklen. Dette gælder både internt og eksternt ved repræsentation af Hjerteforeningen.

Kontakt og ansøgning


Send venligst din ansøgning og CV senest den 21. april 2024.

Vi drømmer om at kunne lukke processen i april, da du kommer til at skulle afløse vores gode kollega Helle, der efter 24 år i Hjerteforeningen er klar til at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet – dog først efter, at Helle har fået dig ført godt ind i opgaverne, hvilket optimalt set skal ske i juni. Vær derfor venligst opmærksom på, at vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte leder af Team Jura & Arv, chefjurist Ann Marie Panduro på 2014 9942 eller [email protected].

I Hjerteforeningen kæmper vi for liv uden hjertesygdom. Siden 1962 har vi med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.


Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de mere end 500.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os. Vi er ca. 130 medarbejdere, flere tusinde flittige frivillige i hele landet, og vi har ca. 117.000 medlemmer. Læs mere på hjerteforeningen.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Advokatsekretær", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 09.04.2024
  • Advokatsekretær
  • Søndag den 21. april 2024

Statistik over udbudte jobs som advokatsekretær

Herunder ser du udviklingen i udbudte advokatsekretær over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal advokatsekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte advokatsekretær over tid

Dato Alle jobs som advokatsekretær
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5