[xxxxx] Takeaway søger en HR Teamleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

JOB DESCRIPTION

Er du passioneret for HR, ansvarlig og har ledelsesmæssig erfaring? Så har vi den perfekte rolle til dig!


Lige nu leder vi efter en engageret HR Operations Teamleder til at blive en del af vores kompetente HR-team, med fokus på Just Eat Takeaway Delivery afdelingen, Scoober. Der er tale om et 1 årigt barselsvikariat som strækker sig fra januar 2024 - februar 2025. Vi forventer at du medbringer en solid baggrund inden for HR-området på et operationelt niveau og har erfaring i at arbejde med flere interessenter (gerne fra en global organisation). Derudover forventer vi at du besidder excellente menneskelige kompetencer samt at du har et strategisk mindset.

Just Eat som din nye arbejdsplads


Just Eat ejer sin egen leveringsservice, kaldet Scoober, som opererer i adskillige byer i Europa. Med vores egne bude bygger vi broen mellem restauranter og kunder. Just Eat Danmark er en del af Just Eat Takeaway.com, en førende global online markedsplads for madlevering med hovedkontor i Amsterdam og noteret på London Stock Exchange. Vi leverer platformen og værktøjerne til at hjælpe uafhængige restauranter med at bevæge sig online og nå ud til en betydeligt bredere kundebase - for at kunne generere en øget ordrevolumen og vækste deres forretninger. Vi giver også indsigt, rådgivning og support til vores voksende samfundsbehov for at tilfredsstille kunderne og hjælpe med at hæve standarderne på tværs af en levende takeaway-sektor.

Som vores nye HR Teamleder vil du blive del af en dynamisk og energisk organisation, hvor vi brænder for vores kunder og vores mission om at være den bedste Takeaway-service på planeten og gøre madoplevelser spændende for alle!

Din nye stilling
Rollen indebærer at tage ansvar for den operationelle ledelse af HR-administrationen for vores bude. Derudover kommer du til at lede et team bestående af 2 ansatte, så struktur og strategisk flair er et must. For at sikre en effektiv daglig drift vil du samarbejde med Scoobers operationelle ledelsesgruppe for at fastsætte de daglige krav og behov.

Appetit på en udfordring?


Din primære rolle i denne stilling er at være ansvarlig for den effektive operationelle ledelse af HR-administrationen for vores bude samt dit HR-team. Derudover vil din rolle indebære:

  • Administrere og koordinere den daglige arbejdsbyrde for teamet, og sørge for at de kan køre en smidig administrativ proces
  • Udvikle dine teammedlemmer til at kunne opnå vores SLA’er og KPI’er.
  • Gennemføre performance udviklingssamtaler med medarbejderne og give dem løbende feedback
  • Være ansvarlig for den effektive daglige drift
  • Signalere og rapportere eventuelle flaskehalse i operationen og proaktivt komme med løsningsforslag til forbedringer af administrative/operationelle HR-procedurer og bidrage til implementering heraf
  • Arbejde tæt sammen med interessenter i virksomheden, eksempelvis løn, rekruttering, lokal drift m.fl.


Hvad forventer vi?


  • En forståelse for HR og mindst 3 års erfaring fra en operationel HR-rolle, eksempelvis HR Administrator eller HR Koordinator
  • Dybdegående kendskab til lokal arbejdsret og lovgivning
  • Ledelseserfaring og kendskab til SLA’er og KPI’er
  • Fremragende menneskelige færdigheder og en støttende tilgang til alle interessenter
  • Fortrolighed med opgaver af høj volumen og kan tilpasse sig i et arbejdsmiljø med højt tempo
  • Erfaring i at arbejde med forskellige systemer og værktøjer (f.eks. Google Suite, Salesforce eller andre CRM systemer)
  • Proaktiv, beslutsom og datadrevet tankegang
  • Problemløser og analytisk tankegang
  • Flydende i engelsk og dansk er et krav


Hvad kan vi tilbyde dig?


Vi er kendt for at tilbyde vores medarbejdere ejerskab, frihed, engagerede kollegaer og en ansvarlig ledelse som går forrest. Derudover har vi en lang liste af personalegoder og en fantastisk lønpakke, herunder:

  • En spændende mulighed for at blive del af det lokale HR-team og implementere HR-strategier som vil have omfattende betydning for virksomheden i en periode på 12 måneder
  • Arbejdstelefon og computer
  • Pensionsordning, fritvalgskonto og sygeforsikring
  • Medarbejderrabat ved bestilling af mad på platformen, samt mange andre personalegoder
  • En ansvarlig arbejdsgiver med fokus på stærk vækst som first mover der prioriterer kunder, partnere, medarbejdere og miljøet.
  • Et arbejdsmiljø der fremmer kreativitet, hvor innovation værdsættes, og hvor vi arbejder sammen for at opnå succes


Vores værdier


For os er mennesket vigtigt, og det er noget som gennemsyrer hele vores DNA. Både ved at tilbyde konkurrencedygtige vilkår for vores bude og kontoransatte, men også ved at sikre at der er højt til loftet og plads til forskelligheder. Vi tror på en kultur, hvor vi udfordrer hinanden til at udvikles og vokse sammen. Vores værdier er Lead-Deliver-Care og står for:

🚀 LEAD “Challenger- og Performance-kultur"- Vi går forrest med ansvarlighed for vores medarbejdere, partnere, kunder og omverden. Vi er kendetegnet ved at være kompetente, have viljestyrke samt at tage fælles og individuelt ansvar.

🏆 DELIVER “Ansvarlighed er i vores DNA” - Vores partnere og kunder er altid i fokus hos os og vi holder hvad vi lover. Vi laver vidensdeling på tværs af afdelinger, har god intern kommunikation og sætter en dyd i at være en ansvarlig arbejdsgiver.

🧡 CARE “Vi brænder for vores job og vores kollegaer” - Vi har en tæt relation mellem kollegaer og imødekommer forandringer. Vi ønsker at lære og udvikle os.

Diversitet, inklusion, lighed og tilhørsforhold


Uagtet hvem du er, hvad du kan lide, hvem du elsker eller hvor du er fra, kan du finde din plads hos Just Eat Takeaway.com. Vi er dedikerede til at skabe en inkluderende virksomhedskultur med en omfavnende tilgang til diversitet, da vi tror på, at vores forskellighed i baggrunde og erfaringer er vores styrke.

Interesseret?
Lyder denne takeaway-rejse som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Hos os er det kun din kreativitet som sætter grænserne, så send din ansøgning allerede i dag! 🚀

#LI-FP1

Apply Now


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 1015
13. maj 2024 966
12. maj 2024 986
11. maj 2024 988
10. maj 2024 995
9. maj 2024 1002
8. maj 2024 987
7. maj 2024 969
6. maj 2024 913
5. maj 2024 904
4. maj 2024 904
3. maj 2024 885
2. maj 2024 869
1. maj 2024 854
30. april 2024 858
29. april 2024 855
28. april 2024 851
27. april 2024 857
26. april 2024 860
25. april 2024 849
24. april 2024 883
23. april 2024 879
22. april 2024 903
21. april 2024 923
20. april 2024 929
19. april 2024 924
18. april 2024 921
17. april 2024 905
16. april 2024 902
15. april 2024 929
14. april 2024 952