Rekrutteringsfirma

Head of Paid Social Media

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

HEAD OF PAID SOCIAL MEDIA

For vores kunde TT Media i Køge søger vi en Head of Paid Social Media

med passion for SoMe, salg og ledelse af mennesker. Lyder det som noget

for dig, så kunne du være den nye Head of Paid Social Media hos TT

Media.

TT MEDIA er et blomstrende, lokalt forankret 360 graders digitalt medie bureau med kunder både i det østsjællandske og i det storkøbenhavnske område. Vi vil være vores kunders strategiske partner som deres 'One Stop Marketing Shop'. Kompetencer indenfor social media, hjemmesider, foto-filmproduktion (Content) og det grafiske bliver bragt i spil overfor nye og etablerede kunder, og skaber konkrete resultater på kort og lang sigt.

Virksomheden er karakteriseret ved at bestå af en god omgang blandede bolsjer af passionerede marketing nørder der elsker at tænke løsningen igennem fra idé, content & opsætning til drift, analysering & resultater. Vi vægter altid det gode humør og humor til at tænke kreativt og derved opnå de gode resultater. Vi elsker at skabe resultater til kunder som værdsætter vores dedikerede team af eksperter der vil gennemføre flere pilgrimsrejser end de selv ville for resultatet.

Hvis du allerede nu vil vide mere om jobbet og TT MEDIA, kan du følge dette link: Men husk at komme tilbage for at søge stillingen.

Om jobbet

Du træder ind i en succesfuld organisation med passionerede, humørfyldte og dygtige kolleger. Kulturen er udover at være entreprenant og energisk også et sted hvor man er inkluderende, interesseret i mennesket og udviklende.

Din rolle som Head of Social Media er ny for virksomheden og den omfatter nogle spændende opgaver.

  • Du overtager ansvar for TT MEDIAs abonnements-kunder og får ansvaret for værdiskabelsen, fastholdelse, udvikling og vækst på den eksisterende kundeplatform.
  • Du driver kundesamarbejderne og orkestrerer TT MEDIAs digitale projekter i forhold til bemanding og kompetencer, så de leveres med høj kvalitet til tiden.
  • Sammen med TT MEDIAs direktør etableres samarbejder med nye kunder som du efterfølgende onboarder succesfuldt ind i leveranceorganisationen.
  • Du sætter dig i spidsen for leverance-organisationen og ”kontoret” som leder, hvor du gennem ledelse og udvikling af medarbejderne sikrer, at disse kan levere på højt niveau med passion, kompetencer og motivation.

Succeskriterier

Du får det overordnede ansvar for kunder, medarbejdere og projekter. Dine succeskriterier er derfor glade kunder, glade medarbejdere og god omsætning til virksomheden. Tre vigtige områder, som du naturligvis sparrer med direktøren om og som I, i fællesskab, drøfter udviklingen af.

Om dig

Du er en SoMe-wizzard. Du er ekspert på området og rådgiver allerede i dag kunder og/eller interne stakeholders i at optimere resultaterne gennem digital/social media eller er involveret som projektleder.

Du er allerede leder eller går lidt med en spirende leder i

maven, som du gerne vil have afprøvet.

Du kan komme fra bureausiden og du kan komme fra kundesiden – vigtigst er det, at du har dine strategiske og operationelle SoMe-kompetencer på plads.

Kompetencer

  • Tilpas stor viden om det digitale/SoMe, til du kan rådgive kunderne og
  • sammensætte stærke projekter. (Paid/Unpaid, Facebook, Instagram, LinkedIn, SEO/SEM, content, newsletters, webshop.
  • Projektledelse. Du kan udforme projektplaner, som lykkes, og som skaber de ønskede resultater i sammenspil med andre specialister.
  • Du har en god, vedholdende salgsprofil og skaber stærke relationer med kunderne.
  • Du er mere "farmeren" end du er "hunteren" i salgssammenhæng.
  • Du er ambitiøs på det salgsmæssige, men bestemt også på den kvalitet, som skal leveres til kunden.
  • Du har et øje for de vigtigste detaljer samtidig med at du fastholder overblikket og kan således holde flere bolde i luften samtidig.
  • Du er struktureret og organiseret gennem godt projektlederskab understøttet af værktøjer, der sikrer dit projektteam er opdateret og involveret.
  • Du er en person med pondus og gennemslagskraft som vil være tydelig i forhold til kunder og internt som leder af det digitale team.
  • Du er interesseret i mennesker og deres udvikling. Du ser dig selv som en del af teamet og udvikler medarbejderne gennem de projekter, du medinddrager dem i.
  • Du forstår forretning, og kan sætte dig ind i logikken bag kundernes marked og virksomhed. Således bringer du TT MEDIAs ydelser ind i et forretningsmæssigt perspektiv for kunderne (SoMe strategi, Content produktion, webudvikling samt grafisk kunnen).

TT MEDIA tilbyder

TT Media tilbyder en unik mulighed for at træde ind i en velfungerende virksomhed med højt til loftet og kort fra idé til beslutning. Du tager en meget central og afgørende rolle i virksomheden, hvor du får mulighed for at få udviklet dine kommercielle, digitale og ledelsesmæssige kompetencer yderligere.

Der tilbydes ydermere en attraktiv lønpakke i forhold din erfaring.

Om TT MEDIA

Vores vision er at være vores kunders strategiske partner som deres 'One Stop Marketing Shop'.

🚀Kort sagt er vi et 360° ONLINE MEDIEBUREAU med en god omgang blandede bolsjer af passionerede marketing nørder der elsker at tænke løsningen igennem fra idé, content & opsætning til drift, analysering & resultater.

TT MEDIA er pionerer i en revolutionerende tilgang, der tager vores kunders WHY til nye højder. Med vores dedikerede team af eksperter og sømløst integrerede strategier får kunderne en skræddersyet marketingløsning, der leverer exceptionelle resultater. Vi hjælper dem med at erobre nye frontlinjer, dominere det digitale landskab og transformere din virksomhed til en

ustoppelig succes.

🤯Vores levevej er at gøre vores kunder 'top of mind'.

Rekrutteringsprocessen

Incipia støtter TT MEDIA i rekrutteringsprocessen. Kontakt partner Henrik Ehlers for mere information på [email protected].

Ansøgere og kandidater behandles med stor fortrolighed.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. maj 2024 1002
8. maj 2024 987
7. maj 2024 969
6. maj 2024 913
5. maj 2024 904
4. maj 2024 904
3. maj 2024 885
2. maj 2024 869
1. maj 2024 854
30. april 2024 858
29. april 2024 855
28. april 2024 851
27. april 2024 857
26. april 2024 860
25. april 2024 849
24. april 2024 883
23. april 2024 879
22. april 2024 903
21. april 2024 923
20. april 2024 929
19. april 2024 924
18. april 2024 921
17. april 2024 905
16. april 2024 902
15. april 2024 929
14. april 2024 952
13. april 2024 973
12. april 2024 966
11. april 2024 943
10. april 2024 935
9. april 2024 925