Vikarstilling: Engageret og ansvarlig AC-fuldmægtig/Økonom, søges til Klinik Diagnostik, Aalborg Universitetshospital...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Aalborg

Klinik Diagnostik er en af Aalborg Universitetshospitals fem klinikker. Klinikken består af ti tværgående diagnostiske afdelinger: Billeddiagnostik, Patologi, Klinisk Biokemi, Klinisk Genetik, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Immunologi, Nuklearmedicin, Molekylær Diagnostik, Røntgenfysik og Sterilcentralen. Der er ca. 750 fuldtidsansatte og et budget på ca. 700 mio. kr.

Da vores gode kollega går på barselsorlov, søger vi en barselsvikar . Vi søger en engageret og ansvarsfuld økonom med ro og overblik, der kan indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med økonomer og andre faggrupper i både staben, de andre klinikker på hospitalet, afdelingerne og staben ved hospitalsledelsen. Vi ønsker en person, som både finder det spændende og berigende, at samarbejde med mange aktører, en person der sætter pris på samarbejde, sparring og servicering af vores afdelingsledelser. Vi søger således en generalist i ordets bedste forstand, der både kan regne, analysere og formulere sig på skrift og i tale og samtidig kan kommunikere op, ned og på tværs i organisationen.

Arbejdsopgaver
Som økonom i staben vil du være en af to ansatte økonomer i Klinik Diagnostik og vil komme til at referere til klinikchefen. Du bliver kontaktperson for en del af specialerne i Klinik Diagnostik og vil i tæt samarbejde med klinikchefen skulle understøtte en række økonomi- og planlægningsopgaver på tværs af driftsområderne i klinikken. Disse opgaver løses i tæt samarbejde med afdelingsledelserne i klinikken, de øvrige klinikstabe og med den centrale stabsfunktion under hospitalsledelsen.

Således vil bl.a. følgende opgaver indgå i stillingen:
  • Udarbejdelse af økonomiprognoser
  • Løbende økonomi- og planlægningsopgaver på specialeniveau

  • Beregninger og analyser i forbindelse med nye tiltag og retningslinjer som har indflydelse på specialernes økonomi
  • Udarbejdelse og udvikling af ledelsesinformation til afdelingsledelserne, klinikledelsen, hospitalsledelsen samt regionen
  • Sagsbehandling og sekretariatsfunktion i diverse arbejdsgrupper
  • Repræsentation af klinikken i relevante tværgående mødefora.


Din Profil
Du har en uddannelse som cand.oecon., cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.polit. el.lign. Du er struktureret og systematisk i din arbejdsform og har evnen til at gå i detaljen uden at miste overblikket. Du har flair for tal og systemer og er god til at gennemskue sammenhænge og tal, der har en betydning for tilrette­læggelsen af driften. Samtidig har du god fornemmelse og forståelse for at kunne prioritere information og kunne lave en præcis og struktureret skriftlig sagsfremstilling.

Du skal kunne indgå i en travl og til tider hektisk hverdag med selvstændig opgaveløsning, ofte med korte deadlines. Du skal have lyst til at samarbejde med ledere og medarbejdere i specialerne, med hospitalets centrale administration samt med de øvrige medarbejdere i staben.
Personligt skal du kunne begå dig i et fagligt kompetent, men uhøjtideligt miljø. Du har respekt for og er anerkendende over for andre mennesker, ligesom kollegial og faglig sparring ligger naturligt for dig.

Om klinikledelsen og staben
Klinikledelsen og staben består af en klinikchef, en viceklinikchef, to AC-fuldmægtige/økonomer, en kvalitetskoordinator, en projektleder, en ingeniør, en post-doc i bioanalytisk diagnostik, samt en sekretær. Staben refererer direkte til klinikchefen.

Ansættelsesvilkår
Lønaftale og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er et barselsvikariat med forventet varighed på 1 år med startdato d. 1. november 2022 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås hos:
  • Klinikchef Jan Nielsen på telefon 41 18 32 61
  • AC-fuldmægtig/Økonom Thomas Munkholm på telefon 23 81 85 33


Såfremt du skal til ansættelsessamtale, forventer vi at afholde disse tirsdag den 20. september 2022.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Aalborg
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseThe Strategy, Organization, and Management Group at Aalborg University Business School is a research group with a focus on the organization, management, and strategy of incumbent firm..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseSocial work research at the Department of Sociology and Social Work, Aalborg University is concerned with investigating social and human processes of change, and how these relate to e..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseSocial work research at the Department of Sociology and Social Work, Aalborg University is concerned with investigating social and human processes of change, and how these relate to e..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Hele Danmark

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Akademisk medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 3
25. maj 2024 2
24. maj 2024 3
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 8
13. maj 2024 10
12. maj 2024 12
11. maj 2024 12
10. maj 2024 12
9. maj 2024 13

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!