Ledende farmakonom til Klinisk Farmaci, Sygehusapoteket [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Klinisk Farmaci, Sygehusapoteket Region Nordjylland, søger en ledende farmakonom til vores to farmakonomteams på Aalborg Universitetshospital, Syd og Nord. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer/uge med opstart 1. oktober 2023.

Farmakonomteamet på Syd består af 17 farmakonomer, og farmakonomteamet på Nord består af 4 farmakonomer. De to farmakonomteams vil på sigt skulle slås sammen til ét team i forbindelse med ibrugtagningen af Nyt Universitets Hospital i Aalborg Øst.

Om Sygehusapotek Region Nordjylland
Sygehusapotek Region Nordjylland er en farmaceutisk virksomhed under Region Nordjylland med Ca. 240 ansatte. Sygehusapoteket understøtter sikre og effektive medicineringsforløb for nordjyske patienter. Vi arbejder med fremstilling og forsyning af lægemidler, data og farmaceutiske serviceydelser.

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler vores produkter og ydelser, og at disse er økonomisk fordelagtige og lever op til gældende kvalitetskrav.

På Sygehusapotek Region Nordjylland er det ledelsens opgave er at sætte retning og synlige mål, at skabe engagement og motivation hos vores medarbejdere og sammen med dem skabe de resultater, der gør en forskel for vores interessenter og allervigtigst for patienterne.

Om Klinisk Farmaci
Afdelingen Klinisk Farmaci beskæftiger i alt 47 medarbejdere, heraf 1 afdelingsleder, 1 anden ledende farmakonom, 8 farmaceuter og 35 farmakonomer.

Klinisk Farmaci er Sygehusapoteket Region Nordjyllands farmaceutiske ansigt udadtil på sygehusafsnit i hele Region Nordjylland.

Vi arbejder med klinisk farmaceutiske serviceydelser som medicinservice på tre forskellige niveauer, oprettelse af ordinationer, dispensering af medicin, medicinanamnese og farmaceutisk medicingennemgang. Derudover undervisning af både læger og plejepersonale. Der er derfor et tæt samarbejde mellem Klinisk Farmaci og de hospitalsafsnit, vi servicerer.

Rationel brug af lægemidler fylder en stor del af hverdagen i Klinisk Farmaci og dækker alt fra at sikre, at det er de rigtige lægemidler, der findes i medicinrummene til efterlevelse og implementering af regionale og nationale lægemiddelrekommandationer.

En anden kerneopgave i Klinisk Farmaci er patientsikkerhedsarbejde – både internt i afdelingen og i samarbejde med sygehusafsnittene i regionen.

For at kunne honorere ovenstående arbejder Klinisk Farmaci tæt sammen med de andre afdelinger på Sygehusapoteket.

Primære arbejdsopgaver:
De primære arbejdsområder vil være planlægning, sikring og ledelse af den daglige drift i de to farmakonomteams. Dertil kommer personaleledelse som håndtering af sygemeldinger, ferieplanlægning, opstart af nye medarbejdere og div. medarbejdersamtaler. Det er derfor vigtigt, at du har flair for og interesse i at sætte dig ind i relevante overenskomst- og arbejdstidsregler og lokalaftaler, samt at du ikke er bange for ”den vanskelige samtale”.

Opgaverne i Klinisk Farmaci kræver tæt samarbejde både med vores samarbejdspartnere i klinikken og internt mellem medarbejderne i afdelingen og resten af Sygehusapoteket. Du vil derfor skulle varetage opgaver som opstart at nye aftaler med klinikken, evaluering af eksisterende og nye aftaler, afholdelse af møder med klinikken, afholdelse af interne møder i Klinisk Farmaci (farmakonommøder) samt deltage i ledelsesmøder på Sygehusapoteket.

Dertil kommer varetagelse af opgaver som ansvarlig for Sygehusapotekets rådighedsvagt, samarbejdet med privatapotek om farmakonom kombi-elever, deltagelse i interne og eksterne arbejdsgrupper mm. Fordeling af disse opgaver vil ske i ledelsesteamet efter ansættelse.

Ledelsesteam:
Som ledende farmakonom vil du indgå i et ledelsesteam sammen med den anden ledende farmakonom og afdelingslederen. Ledelsesteamet vil både have faste møder og ad hoc møder, ligesom der også vil være mulighed for, at de to ledende farmakonomer kan have deres eget mødeforum, hvis det ønskes.

Ledelsesmæssigt skal ledelsesteamet dække ind for hinanden ved ferie, sygdom mm., uanset om det handler om planlægning af den daglige drift eller deltagelse i fx formelle møder ud af huset.

Din profil
Vi forventer, at du:
  • Er uddannet farmakonom.
  • Er en synlig leder, der kan sætte dig selv i spil, også i de vanskelige situationer.
  • Har en uformel og tillidsbaseret ledelsesstil – både nedad og opad. Erfaring med ledelse er en fordel, men ikke et krav.
  • Har interesse for strategiarbejde og kan føre strategier ud i livet
  • Kan prioritere, motivere og skabe resultater
  • Er fleksibel og omstillingsparat, har gode samarbejdsevner og et godt humør
  • Er selvstændig og beslutningsdygtig
  • Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner
  • Har kørekort og egen bil, sådan at du kan komme rundt til de forskellige sygehusmatrikler
  • Kendskab til medicinservice vil være en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes
Et spændende og udviklende lederjob, hvor du vil få brug for flere sider af din personlighed, din faglige viden og dine eventuelle ledelsesmæssige erfaringer. Du kan forvente at komme ind i en afdeling med et godt samarbejde og en god blanding af erfarne og nye medarbejdere, som alle er dedikerede til deres arbejde. Der er gode muligheder for sparring med de øvrige ledere samt en stor kontaktflade til flere andre afdelinger på Sygehusapoteket. Der er mulighed for lederuddannelse og kompetenceudvikling.

Vi er organiseret i en flad struktur, hvor vi har nem adgang til hinanden, da vi oplever, at det fremmer kommunikationen og beslutningsprocessen.

Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst 32.26.1 ”Overenskomst for ledere på Sundhedskartellets område.” Til stillingen er der fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning og betalt frokostpause.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysningerom stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder Lise Yder på
tlf. 2115 1578 eller ledende farmakonom Mona Møller Fanø på tlf. 2037 9824.

For oplysninger om Sygehusapoteket Region Nordjylland henvises til eller LinkedIn

I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest. Ansættelse er betinget af godkendelse af denne.

Sygehusapoteket har røgfri arbejdstid og er en røgfri arbejdsplads. Vi opfordrer alle interesserede i at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handikap, etnisk baggrund.

Ansøgning:
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 13. august 2023 og sendes via Region Nordjyllands elektroniske ansøgningssystem.

Samtaler:
Vi forventer at afholde samtaler den 18. august 2023 og en evt. anden samtale forventes afholdt den 23. august 2023. Ved en eventuel anden samtalerunde skal du være indstillet på at besvare en personlighedstest.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Aalborg
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som apotekere
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 7
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 7
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 5
28. april 2024 7
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 7
13. april 2024 8

Værd at vide når du søger job som apoteker i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!