Kan du lide at gå forrest, og motiveres du af engagerede medarbejdere?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Så er stillingen som funktionsleder i Klinisk Farmaci på Sygehusapotek Fyn i Odense noget for dig.

Om os

Funktionslederstillingen er i Ekspedition og Medicinservice, som er en del af Klinisk Farmaci på Sygehusapotek Fyn. Vores hovedopgaver er medicinservice, væskeservice, medicindispensering, opstart af maskinel dosisdispensering og medicinanamnese hos patienterne på de kliniske afdelinger på sygehuset. Aktuelt er vi også i gang med afprøvning af Farmaservice, som er en satellitfunktion og en del af forberedelserne til Det Nye OUH.

Du bliver tæt lederkollega med den anden funktionsleder i funktionen samt en del af funktionsledergruppen i Klinisk Farmaci, der består af i alt 4 funktionsledere, som refererer til chefen for Klinisk Farmaci. Klinisk farmaci har lige godt 100 ansatte fordelt på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus.

Om opgaven

Du er nærmeste leder for ca. 30 medarbejdere bestående af farmakonomer og apoteksmedhjælpere. I Klinisk farmaci er der også farmaceuter, som refererer til funktionslederen for farmaceutgrupperne i både Svendborg og Odense.

Der er tale om en spændende, afvekslende og udfordrende ledelsesfunktion, hvor du skal stå i spidsen for engagerede medarbejdere, der er fagligt dygtige og har en høj grad af selvstyre og selvstændighed.

En stor del af dit arbejde vil være personaleledelse, samt at planlægge og prioritere hvordan ressourcerne anvendes bedst. Det betyder også, at du i spidsbelastningsperioder skal være klar til selv at gå med ud og løse opgaverne i klinikken.

Du går forrest, når store såvel som små udfordringer skal løses både i egen funktion og for de kliniske afdelinger på OUH. Naturligvis i tæt samarbejde med medarbejdere, dine lederkollegaer i Klinisk Farmaci og resten af Sygehusapotek Fyn.

Som funktionsleder sætter du patienten først, og du understøtter, at funktionen arbejder effektivt og målrettet med at udøve og udvikle klinisk farmaci på OUH herunder de fokus- og indsatsområder, som er besluttet på vej mod Det Nye OUH.

Om dig

Det er en fordel, at du er uddannet farmakonom. Har du ledererfaring eller relevant lederuddannelse er det en fordel, men interesse for ledelse og lyst til at prøve kræfter med driftsledelse er det vigtigste.

Du har øje for den daglige drift og kan holde hovedet koldt, når dagen skal planlægges. Du formår at tænke strategisk og tør indføre nye tiltag, når det er nødvendigt. Du har en oprigtig interesse for mennesker, er empatisk og ved at trivsel og engagement i hverdagen er vigtigt. Du ved, at samarbejde skaber resultater – du sætter rammen og giver friheden til, at den enkelte kan yde sit bedste.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende hverdag som giver mening og skaber værdi for patienterne. Vi sætter patienten først og arbejder med Den Syddanske Forbedringsmodel, som er et systematisk ledelsesredskab til understøttelse af forbedringsarbejdet. Fokus er at forebygge fejl og minimere spild i arbejdsgange for at forbedre flow, økonomi, klinisk kvalitet og medarbejdertilfredshed.

Vi arbejder med sparring og udvikling i ledergruppen på Sygehusapotek Fyn, og der er gode muligheder for personlig ledelsesudvikling både internt på OUH og igennem eksterne kursusforløb.

Ansættelsesforhold, ansøgningsfrist og samtaler

Arbejdstiden er gennemsnitslig 37 timer/uge. Der er tale om en fast stilling med reference til chefen for Klinisk farmaci.

Tiltrædelsestidspunktet er hurtigst muligt og senest den 1. december 2023.

Der er 3 måneders prøvetid, første gang du ansættes i Region Syddanmark. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst, idet der forventes en forhandling om kvalifikationstillæg i forhold til dine kvalifikationer.

Stillingen skal søges online på job.regionsyddanmark.dk jobnr. 226413

Ansøgningsfristen er den 25. september 2023.

Kontakt os

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Julia Filipsen på tlf. 30 55 98 91 eller chef for Klinisk farmaci Mia Lolk Lund på tlf. 24 59 58 52.

Du kan læse mere om Sygehusapotek Fyn på vores hjemmeside www.ouh.dk/sygehusapotek.

Sygehusapotek Fyn producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse. Apoteket er organisatorisk en del af Odense Universitetshospital og beskæftiger ca. 320 dedikerede medarbejdere, og omsætter årligt for ca. 1,2 mia. kr. Apotekets produktion omfatter sterile og ikke-sterile lægemidler, produktion til kliniske forsøg og fremstilling af klar-til-brug lægemidler. I klinisk farmaci arbejdes der tæt sammen med de kliniske afdelinger på OUH om rationel brug af lægemidler.

Apoteket har en større forskningsenhed, som bedriver forskning indenfor afmedicinering, sektorovergange og klinisk forskning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Odense C
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Apoteker i Hele Danmark

    Farmakonom til Langeskov Apotek Er du vores nye kollega?Langeskov Apotek er i vækst. Derfor søges farmakonom til vores afdelinger i Odense og/eller Nyborg. Du er nyuddannet e..
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Hele Danmark

    Vamdrup Apotek søger filialleder Da Henriette efter 7 fantastiske år stopper som filialleder i Vamdrup, søger vi en ny smilende, empatisk og dygtig leder, som vil tage hånd både .
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Hele Danmark

    Apoteker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Odense S

    One of our employees has taken the opportunity to work at one of our production sites for the next year. We are therefore looking for a replacement until end of April 2025. Do you want to .
    • Apoteker
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere over tid

Dato Alle jobs som apotekere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0