Lokal[xxxxx]lægger med erfaring og ambitioner til Randers Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Brænder du for lokalPlanlægning i en kommune med danmarks 6. største by, storslåede landskaber og knap 100.000 indbyggere? Har du ambitioner for dialogen med investorer og bygherrer om arkitektur og byudvikling med kvalitet? Kan du sætte og fastholde en retning for god arkitektur og solid Planlægning, når økonomiske og politiske interesser ligeledes indgår i ligningen? Vil du være en del af vores stærke faglige hold med 24 engagerede Planlæggere?

I Randers er der politiske ambitioner om en bæredygtig byudvikling med kvalitet, der skal imødekommes. God arkitektur på alle skalaer er en vigtig del af ambitionen, og uanset at kommunen vokser og vedvarende energianlæg skal placeres i det åbne land skal udviklingen ske med den nødvendige omhyggelighed. Det skabes gennem dialog, hvor både arkitektur og funktionalitet er i højsædet.
Med realiseringen af Flodbyen Randers forestår en omfattende Planlægning for at etablere en klimabro over Gudenåen, udflytte Randers Havn, etablere områder til attraktivt ophold langs den bynære del af Gudenåen, samt beskytte byen mod oversvømmelse ved at etablere et gennemgående landskabsdige integreret i byens topologi. Arealerne langs vandet skal omdannes til attraktive boliger i aktivt samspil med naturen, samtidig med at de bevaringsværdige bygninger og byens historie eksisterer som et centralt omdrejningspunkt. Derudover har vi spændende projekter med Planlægning for vedvarende energianlæg, infrastruktur til både biler og energi samt og naturligvis Planlægning for nye byområder.

Planafdelingen
Plans opgaveportefølje spænder bredt fra kommunePlanlægning og strategisk byudvikling til helhedsPlaner og lokalPlaner. Vi varetager også Planadministration og administration af de bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer. Byfornyelse i form af områdefornyelser og bygningsforbedringer er ligeledes vigtige emner. Derudover arbejdes med konkrete klimatilpasningsprojekter i byerne ligesom midtbykoordinatoren er placeret i Plan. Endelig arbejdes med strategisk varme- og energiPlanlægning, vindmøller og solceller, ligesom den bæredygtige dagsorden fylder i alle opgavetyper.
Som ansat i Plan får du mulighed for at følge lokalPlanprocessen fra de indledende strategiske overvejelser, politiske visioner, dialog med bygherrer og udviklere til at lokalPlanen sætter rammerne for det virkelige og bæredygtige liv.

Dine kompetencer
  • Erfaring med lokalPlanlægning og et godt kendskab til lovgivningen på området
  • Kan skabe synergier og merværdi ved fx at kombinere jura, byudvikling, landskab og arkitektur
  • Har lyst og evner til at føre en professionel indledende dialog og få sat et projekt på skinner, drive projektet i tæt dialog med alle interessenter og føre projektet til politisk godkendelse
  • Har viden om eller lyst til at arbejde med sammenhængen mellem bebyggelse og landskab
  • Erfaring fra en politisk styret organisation er ikke afgørende, men du skal have lysten til at ville Planprocessen hele vejen og det lange seje træk, der kan ligge i at få projekter til at følge de politiske visioner for et område og til at de reelt implementeres i borgernes hverdag.
  • Du kan være landskabsarkitekt, arkitekt, civilingeniør, landinspektør eller andet


Vi tilbyder
  • En mulighed for at være med i disse år, hvor Randers er i rivende udvikling og ambitionerne konkretiseres i midtbyen, ved vandet og i byerne omkring Randers
  • En arbejdsplads med fokus på høj faglighed, der bringes i spil til opnåelse af de bedste løsninger
  • En arbejdsplads med korte beslutningsveje og stor indflydelse på eget job. Der er rum til at være kreativ og bringe god arkitektur og Planlægning i spil på alle skalaer
  • En uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet, plads til engagement og brede samarbejder internt og eksternt – samt humor og godt kollegaskab


Ansættelsesvilkår
Det er en fast stilling med 37 timer pr. uge.
Ansættelse fra 1. december 2023 eller efter aftale.

Frister
Der er ansøgningsfrist den 22. oktober 2023.
Første samtale er den den 26. oktober og anden samtale den den 30. oktober 2023.

For yderligere oplysninger
kan Planchef Lone Mossin kontaktes på telefon 25 44 16 61 eller chefkonsulent Thore Klitgaard på telefon 30 52 55 45.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Randers C
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i Århus

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Do you have Microsoft (MS) or PLM experience as an IT Architect? Will you be motivated by business improving projects - supporting world-class R&D solutions - and by orchestrating a future qualifie..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you ready to take on an inspiring role in Vestas Data & Analytics Architecture and solution space? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Dat..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus

    ”Hvorfor ser (de andres) Microsoft Azure Driftsarkitekt-jobopslag ens ud?”Godt spørgsmål. Men vi er enige – for tit står der KUN noget i den hér stil i stillingsopslagene:”Du får ansvaret f..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0