Ejendomscenteret i Ringkøbing-Skjern Kommune, søger en kollega med kompetencer indenfor bæredygtigt byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Er du en passioneret arkitekt eller lignende med stærke kommunikationsfærdigheder?
Brænder du for at drive processer og sikre rettidige resultater inden for bæredygtigt byggeri?
Så har du nu muligheden for at gøre en forskel. Vi mangler dig, der vil være med at sætte retningen for vores kommunale bygninger i Naturens Rige.

OM STILLINGEN:

Som vores nye kollega i Ejendomscenteret vil du få chancen for at jonglere med bæredygtige byggeprojekter, rammesætte bæredygtigt byggeri og lovkrav samt være den tovholder, der sætter kursen for fremtidens klimavenlige kommunale kvadratmeter. Dit ansvar? At definere retningslinjer, lede processer med effektivitet i fokus og sikre gnidningsløs kommunikation. Du bliver en nøgleperson i vores mission om at skabe klimarobuste byggerier og opnå CO2-neutralitet. Din rolle bliver afgørende for at forme fremtidens bæredygtige byggeprojekter internt i kommunen.

ANSVAR OG OPGAVER:

Din rolle bliver at definere og implementere retningslinjer for bæredygtigt byggeri i vores kommune.
Dine opgaver vil blandt andet inkludere effektiv processtyring med fokus på rettidighed. Facilitering af bæredygtighed internt i organisationen samt sikring af klar og effektiv kommunikation på tværs af vores interessenter. Du skal samarbejde med eksterne rådgivere, håndtere anlægssager, herunder brugerprocesser og udbud, og overholde byggejura, lovkrav samt sikre udarbejdelse af helhedsplaner.

KVALIFIKATIONER:

  • Faglig baggrund inden for arkitektur eller tilsvarende
  • Stærke kommunikationsfærdigheder, hvor klar og tydelig kommunikation prioriteres
  • Politisk forståelse og evne til skriftlige fremstillinger
  • Erfaring med retningslinjer for bæredygtigt byggeri
  • Kendskab til byggeriets faser, byggejura og udbudsprocesser
  • Relationsstærk med evne til at samarbejde på tværs af organisationen
  • Kritisk sans for byggematerialer og egenskaber

OM DIG:

Vi leder efter en kollega, der forstår vigtigheden af klare kommunikationskanaler, rettidighed i processer og har mod på at påtage sig ansvar.
Din evne til at drive processer og kommunikere tydeligt vil være afgørende for succes i denne rolle.

Vi leder efter dig, som er initiativrig, struktureret og ansvarsbevidst med fokus på rettidighed i dine opgaver og kommunikation.

Som den handlekraftige person du er, evner du at omsætte ideer til handling og er klar til at påtage dig ansvaret som nøgleperson i arbejdet med bæredygtighed omkring interne byggerier i Ringkøbing-Skjern Kommune.

ANSØGNINGSPROCES:

  • Ansøgningsfrist: 16 januar 2024 kl. 23.59
  • Samtaler afholdes: 26 januar 2024, evt. runde 2 afholdes 30 januar 2024
  • Opstart: 1. marts 2024

I Ejendomscenteret er vi 19 engagerede medarbejdere, der arbejder med anlæg, bygningsdrift, energioptimeringer m.m. Vi samarbejder blandt andet med kommunens mange decentrale tekniske servicepersonaler på tværs af samtlige fagområder. I Ringkøbing-Skjern Kommune har vi ca. 330.000 m2 fordelt over 1000+ bygninger på tværs af Danmarks geografisk største kommune. Vores fornemmeste opgave er at forvalte bygningsmassen forsvarligt og bæredygtigt.

Ejendomscentret er en afdeling i fagområdet Land, By og Kultur. Fagområdets ansvar spænder fra byggesager, miljøtilsyn, lokalplaner, klimatilpasning, genbrug, vejdrift og kommunens natur til cykelstier, foreningsliv og kommunens bygninger. Der er omkring 110 ansatte i fagområdets administration, hertil kommer et stort antal ansatte i driftsområderne. Vi gør en dyd ud af arbejdsfællesskaber i Land, By og Kultur og ved, at vi lykkes bedst i fællesskab.

Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet i form af flekstid og mulighed for hjemmearbejde og forventer samtidig en høj grad af fleksibilitet fra dig. I Land, By og Kultur har vi aktivitetsbaseret arbejdspladsindretning.

Se videoen om Ringkøbing-Skjern Kommune og opgaverne i Ejendomscenteret

Du kan læse om kommunens vision og strategier her

Yderligere oplysninger

Ved spørgsmål til stillingsopslaget kan du kontakte leder af Ejendomscentret, Kevin Fraser, på telefon 99 74 11 64 eller arkitekt Thea Bech-Petersen på telefon 99 74 18 46.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=301f9923)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Ringkøbing
  • Tirsdag den 16. januar 2024

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1