Bliv vores nye arkitekt med speciale i Identity and Access Management (IAM)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at tegne de store linjer for vores identitetsstyring for mere end 20.000 medarbejdere og over 1.000 leverandørsystemer, i en af Danmarks absolut største og mest komplekse virksomheder? Brænder du for drive planlægning og eksekvering af køreplaner for identitetsstyring og teknologiforbedringer? Så læs videre – vi kunne være et godt match

Bliv en del af Koncern IT’s Teknologi Arkitektur og få en unik chance for at opbygge design, arkitektur og integration af IAM (herunder IDM, SEB, PAM, MFA og andre Identity Repository). Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

”Vi har brug for en IAM Arkitekt, der kan tage den store rolle at identificere og kortlægge den nuværende IAM-arkitektur og infrastruktur på tværs af IT- og Medico-landskabet på hele regionens vegne. Vi har et allerede fagligt stærkt IDM team, som drifter og vedligeholder IDM, PAM mv. dagligt, så vi har brug for én der træder et ekstra skridt bagud. Én der både kan se de store linjer og tegne hvor vi skal hen, men også én der kan nedbryde komplekse opgaver og projekter og kravstille behovene, så IDM teamet eller andre kollegaer kan udvikle det” siger Funktionschef Gitte Ramløse.

Du vil få ansvar for at designe, implementere og vedligeholde de tekniske værktøjer og principper i IAM-platformen, mens du løbende evaluerer og driver optimeringen af det eksisterende setup og sikrer, at arkitekturen forbliver opdateret og effektiv.

Som IAM Arkitekt vil du også være ansvarlig for at udarbejde kravspecifikationer på området. Du vil være med til at oprette og vedligeholde standarder omkring dokumentation relateret til identitetsprocesser, procedure og infrastruktur og vurdere aktuelle systemer og arkitektur for at sikre, at aktuelle implementeringer stemmer overens med regionens retningslinjer og bedste praksis.

Alt dette vil du gøre sammen med dine enormt dygtige kollegaer, som du kan finde stor støtte og sparring i. Særligt vil du få et tæt samarbejde med Sikkerhedsarkitekten, men også de øvrige teknologi arkitekter, der dagligt sikrer kvaliteten af vores løsninger og designet af Region Sjællands infrastruktur.

Du vil synes jobbet er spændende, hvis du godt kan lide at indgå i dialog med mange forskellige interessenter, og finde de gode løsninger i fællesskab. Du får mulighed for at diskutere IAM i forretnings-, informations- og teknologiløsningsimplementeringer og opgraderinger. Du vil ligeledes være med til at drive planlægningen og eksekvering af køreplaner for identitetsstyring og teknologiforbedringer.

En stilling med stort ansvar og medbestemmelse

Vi tilbyder en arbejdsplads med stort ansvar og frihed til at udføre dine opgaver. Vi har en positiv og åben kultur, hvor du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger. Vi tror på, at man motiveres af en høj grad af selvledelse og ønsker derfor én, som understøtter denne vision – er det dig?

Området du vil stå i spidsen for, skal blandt meget andet:

  • Identificere og kortlægge nuværende arkitektur og infrastruktur på tværs af IT- og Medico-landskabet. Inkl. Etablering af Roadmaps
  • Hjælpe med at guide design, arkitektur og integration af IAM (IDM, PAM, MFA, SEB og andre Identity Repository)
  • Fremme adoptionen af intelligente løsninger til at løse komplekse, tværregionale og statslige IAM-problemer (fx SEB)
  • Udarbejde kravspecifikationer til IAM løsninger og systemer inden for IAM området
  • Oprette og vedligeholde standarder omkring dokumentation relateret til identitetsprocesser, procedure og infrastruktur
  • Vurdere aktuelle Systemer og arkitektur for at sikre, at aktuelle implementeringer stemmer overens med regionens retningslinjer og bedste praksis.

Du får mulighed for selv at præge opgaverne, og de indsatser vi skal fokusere på inden for IAM området. Vi lægger derfor stor vægt på følgende personlige kvalifikationer:

  • Erfaring med IAM rollen, enten nogle eller alle af følgende områder: IDM, SEB, PAM, MFA mv.
  • Kan agere professionelt og er god til at få andre med på opgaverne
  • Du er selvledende og kan drive processer samt igangsætte opgaver og forandringer, samt sikre, at de gennemføres
  • Kan kommunikere konstruktivt, proaktivt og sagligt i alle lag og sammenhænge
  • Du trives med at navigere i en politisk styret organistion
  • Du kan medvirke til at udvikle samarbejdet på tværs i organisationen.

Vægter du samarbejde og konstruktiv dialog højt?

Hvis du har en stærk teknisk baggrund, visioner for fremtidens IAM og er en dygtig kommunikator, der kan samarbejde effektivt med både tekniske og forretningsmæssige interessenter, så er det måske dig, vi leder efter.

Hovedparten af dine opgaver vil skulle løses gennem samarbejde med kollegaer i Koncern IT, på både medarbejderniveau, mellemlederniveau og direktionsniveu. Det er derfor vigtigt du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt, og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du er afhængig af den.

Vil du høre mere?

Der er ansøgningsfrist den22. maj 2023. Ansættelsesstart forventes at blive 1. august 2022 grundet sommerferieperiode, men meget gerne før. Der holdes samtaler løbende.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Gitte Ramløse, [email protected], 93 56 77 79.

Koncern IT – Fælles om digitalisering

Koncern IT er regionens fælles IT-organisation, og vi er ansvarlige for digitale løsninger til Region Sjælland. I Koncern IT er vi højt specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der tilsammen gør os til et stærkt hold.

Vi er cirka 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering til gavn for medarbejdere, borgere og patienter. Vi er en arbejdsplads, hvor jobtilfredsheden er høj, og hvor der er fokus på fleksibilitet - herunder muligheden for hjemmearbejde.

Vi er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse - tæt på vores ca. 20.000 brugere.

Fra 1. september danner vi et helt nyt center, Koncern Digitalisering, der skal understøtte endnu stærkere borgernære digitale løsninger.

Lær os bedre at kende:

Hjemmeside: Koncern IT som arbejdsplads - Region Sjælland - vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

LinkedIn: https://bit.ly/40K6MMT



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Ringsted
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0