Bevaringsvirksomheden Komposit søger konservator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udforske konservatorfaget og samtidig udføre konserveringsbehandlinger af høj kvalitet? Vil du være med til at præge dit eget arbejdsliv i en demokratisk organiseret virksomhed mhp. fremtidigt medejerskab? - Så er du måske Komposits nye konservator.

Stillingen

Vi søger en konservator til Komposit til 32 timer/uge med start 2. april 2024.

Som konservator hos os kommer du til at

  • Udføre selvstændige konserverings- og restaureringsbehandlinger af kunstværker, herunder udføre fotodokumentation og rapportskrivning samt have kontakt til kunder
  • Bidrage til gennemførelsen af større, komplekse projekter
  • Deltage i registrering, tilstandsvurdering og risikoanalyse af kunstsamlinger ud fra Komposits registreringssystem
  • Deltage i drifts- og udviklingsmøder på lige fod med resten af teamet, herunder bidrage til udviklingen af virksomheden
  • Bidrage til den kreative proces med at udforske konserveringsfaget og finde nye produkter/målgrupper for virksomheden
  • Bistå ved indkøb af materialer til værkstedet

Om dig

Du er en initiativrig og selvstændigt arbejdende person med kærlighed til kunst og bevaring. Derudover forestiller vi os at

  • Du har en bachelor eller kandidatuddannelse fra Institut for Konservering eller anden tilsvarende konserveringsfaglig uddannelse
  • Du kan være nyuddannet, have været på arbejdsmarkedet i nogle år eller have mange års erfaring
  • Du er en ørn med vatpind og skalpel og brænder for at finde de bedste løsninger på konserveringsbehandlinger, du er nysgerrig på nye metoder og ikke er bange for at søge sparring i dit netværk
  • Du er løsningsorienteret, kan selvstændigt opsøge ny viden og stå i spidsen for gennemførelse af komplekse opgaver
  • Du har sans for orden og organisering i et dynamisk værkstedsmiljø
  • Du synes demokratiske virksomheder er fantastiske eller i hvert fald har en god portion nysgerrighed på konceptet

Løn og ansættelsesvilkår

I Komposit arbejder vi alle 32 timer ugentligt, og denne stilling er derfor også på 32 timer. I Komposit har vi ligeløn, hvilket betyder at alle medarbejdere får samme løn uanset anciennitet.

Arbejdet foregår dels på Komposits adresse i Københavns Nordvest-kvarter og til en vis grad hos kunder fordelt i hele landet. Vi ønsker dog at støtte op om varierede behov i forhold til arbejdstid og indretningen af arbejdslivet, og særlige aftaler kan derfor laves.

Der er en prøveperiode på 3 måneder, hvorefter de følgende 3 måneders ansættelse er med henblik på et fremtidigt medejerskab.

Om arbejdspladsen

Komposit er en værdibaseret, medarbejderejet virksomhed, hvor vi arbejder efter demokratiske principper. Vores værdigrundlag er en stor del af vores identitet, og principper som f.eks. ligeløn, medejerskab og regenerativ praksis er væsentlige i vores fundament.

Vi stræber efter at skabe en rummelig arbejdsplads, hvor der både er plads til individets behov og et stærkt fællesskab. Vi prioriterer derfor tid til møder om bl.a. trivsel, arbejdsgange og samarbejde. Teamet består lige nu af fire medejere.

Komposit kan tilbyde ansættelse i en virksomhed med store ambitioner, mulighed for selv at præge hverdagen og betragtelig rummelighed.

Om Komposits arbejde

Vi arbejder tværfagligt med bevaring af kunst: fra konservering af enkeltværker til udarbejdelse af prioriterede bevaringsstrategier for større samlinger; fra workshops om kunsthåndtering og vedligeholdelsesrutiner til rådgivning og events, der levendegør kunstsamlinger. Komposit servicerer virksomheder, institutioner, kommuner og privatpersoner.

I Komposit arbejder vi med kunstværker i alle genrer og materialetyper, dog primært: moderne maleri (ca. 1900 og frem), skulptur (sten, beton, bronze, gips m.v.) og samtidskunst.

DEI

Det er vigtigt for os at udvikle en arbejdsplads med en høj grad af diversitet, equity og inklusion. Vi opfordrer derfor hjerteligt alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset hvilken baggrund man i øvrigt måtte have.

Vil du vide mere?

Du kan lære Komposit bedre at kende på www.kompositbevaring.dk. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 2622 5356 eller på [email protected]

Ansøgning

Ansøgning med CV, eksamensbevis og relevante referencer sendes til [email protected] senest den 23.02.2024 kl 12. Samtaler afholdes i uge 10 og 11.

Vi stiller krav om, at du kan fremvise straffeattest ved tilbud om ansættelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • København NV
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Bibliotekar i København

    Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Stillingen er på 22 timer om ugen.Kulturafdelingen Kulturafdelingen driver Det Kgl. Biblioteks kulturelle aktiviteter, formidling og kommunikation, herunde..
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info
  • Bibliotekar i København

    Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Stillingen er på 22 timer om ugen.Kulturafdelingen Kulturafdelingen driver Det Kgl. Biblioteks kulturelle aktiviteter, formidling og kommunikation, herunde..
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info
  • Bibliotekar (praktik) i København

    Det Kgl. Bibliotek søger en praktikant (studerende) til Den Nationale Fotosamling under afdelingen Specialsamlinger i efteråret 2024.I praktikforløbet får du en bred indføring og erfaring med a..
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info
  • Bibliotekar i København

    Vi søger en teknisk medarbejder med en baggrund som maskinmester, eller med tilsvarende faglighed til at varetage dagligt vedligehold af bygninger og tekniske installationer, på en spændende og var..
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0