Selvejende institutionsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Leder der kan gøre hverdagen til en leg

Vil du stå i spidsen for udviklingen af vores nye profil "Krop-Leg & Bevægelse" og sammen med vores engagerede medarbejdere forme et positivt arbejdsfællesskab, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at integrere egne og medarbejdernes ambitioner.

Vi søger en stærk leder, der vil elske at strukturere og facilitere en energifyldt udviklingsproces for medarbejdere og ledelse på vores 3 matrikler.

Med udgangspunkt i vores profil, vil du skulle sætte dit præg på retningen for vores pædagogiske praksis og i samarbejde med bestyrelsen fastlægge de strategiske overvejelser for fremtiden.

Din profil
Som leder af Stærebo ser vi en profil med mange års ledererfaring fra det pædagogiske felt og som formår at balancere mellem udvikling og den daglige drift. Du trives i at strukturer både i hverdagen og i fremtiden, og arbejder derfor målrettet for en velorganiseret praksis.

Du har en naturlig tillidsskabende kommunikationsform, som både er empatisk og rummende når det er nødvendigt, men også kan inspirere til fremdrift og sætte klare rammer for medarbejderne. Fællesskabet og medarbejdernes motivation skal være en af dine prioriteringer, så I sammen får skabt en positiv arbejdskultur.

Det betyder også at du prioritererfaglig sparring og feedback til og mellem medarbejdere, men også ift. egen ledelsespraksis. Du ser forældrene som en ressource for barnets udvikling og opretholder altid en positiv og professionel kommunikationsform også i tilspidset situationer.

Det er klart en fordel hvis du har erfaring med ledelse af en selvejende eller privat institution, men er ikke en forudsætning for at kunne varetage jobbet.

Forventninger til profil
Som udgangspunkt er vi meget åbne for nye og spændende profiler, men der er nogle grundforudsætninger for at kunne komme i betragtning til lederstillingen.

  • Du er uddannet pædagog.
  • Du har erfaring med ledelse af et pædagogisk dagtilbud.
  • Du har diplom i ledelse eller er indstillet på at gennemføre uddannelsen.
  • Du har erfaring og viden om varetagelse af administrative ledelsesopgaver som lønindberetning, regnskabsstyring, APV system o.lign.
  • Du har dokumenteret erfaring med at omsætte skrevne læreplaner til daglig praksis.
  • Du kender til eller kan nemt tilegne dig viden om digitale værktøjer, såsom HJERNEN & HJERTET og TOPI.

Hverdagens ledelsesopgaver
Den daglige drift kræver selvfølgelig en del koordinering, som du overordnet set har ansvaret for, men som også kan uddelegeres, hvis det vurderes frugtbart for institutionens organisering.

Det indbefatter bl.a.:

  • Sikker og velovervejet økonomistyring.
  • Varetagelse af administrative opgaver som løn, regnskab, ferieplanlægning o.lign.
  • Strukturere velfungerende mødeplaner og koordinere opgaver med blik for husets samlede ressourcer.
  • Stå i spidsen for en tydelig sammenhæng mellem de pædagogiske målsætninger og den daglige praksis med fagligheden og børnene i fokus.
  • Samarbejde med forældrene i dagligdagen gennem klar og tydelig information og kommunikation, så vi derigennem kan engagere forældrene endnu mere.
  • Viderebringe relevante informationer til bestyrelsen omhandlende drift, pædagogik, økonomi, ændringer for området o.lign.
  • Sikre almindelig vedligeholdelse og drift af institutionen.

Derfor skal du vælge os
Som leder af Stærebo, har du en stor grad af selvstændighed i jobbet. Men du vil ligeledes have stor mulighed for at indgå i forskellige netværk, både i lokalområdet men også gennem vores paraplyorganisation Børneringen (læs mere nedenfor).
Vi er på vej mod en spændende fremtid, som du skal være med til at skabe, så hvis du ligesom os brænder for at skabe et stærkt og professionelt arbejdsfællesskab med tryghed til udvikling og fokus på medarbejdernes potentiale, så kan Stærebo være stedet hvor vi i fællesskab når derhen.

Hvem er vi
Stærebo er én institution fordelt på tre mindre huse. Vores skønne børn har fornøjelsen af erfarne kompetente medarbejdere med stort engagement. Vi har gode fysiske rammer og legepladser, og hos os bliver du mødt af et smil og ’velkommen til’. Fordi vi bor centralt i Københavns nordvest kvarter, giver det os mange muligheder for oplevelser både i lokalmiljøet, naturen og kulturlivet.

Personalet i Stærebo

Jonas, medhjælper fra Stærevænget siger: at det skal være en leder der tager højde for personalets kompetencer og lytter på vores faglige behov.

Louise, pædagog fra Muslingen: vil meget gerne have en leder der understøtter os i de svære samtaler og altid står bag os i de udforinger vi kan komme ud for.

Fatas, medhjælper fra Tagensbo børnehave: vil meget gerne have en ny leder der kan udvise ansvar og tager det på sig og har en anerkende stil og tilgang til både personale og børn.

Vi er en selvejende institution, med de mange fordele det giver os og ikke mindst dig som leder.

Se denne korte video: https://www.youtube.com/watch?v=6KDY2GeCCvs

Vores stærke paraplyorganisationen Børneringen, giver dig mulighed for at indgå i forskellige ledernetværk med ca. 100 lederkollegaer, ligesom du altid kan trække på Børneringens konsulenter inden for løn, regnskab, personalejura, psykologordning, ledelsesrådgivning og bestyrelsesarbejde. Læs mere om Børneringen på deres hjemmeside www.borneringen.dk

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsansættelse efter gældende regler på området og ansættelses skal godkendes af Københavns kommune
Tiltrædelse er pr. 1. maj 2024 eller snarest muligt.
Straffeattest og børneattest vil blive indhentet forud for ansættelse.

Ansøgningsfrist er fredag 23. februar 2024, kl. 12.00.

Praktisk
1. runde samtaler afholdes mandag d. 4. marts 2024
2. runde samtaler afholdes onsdag d. 7. marts 2024

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at besøge os, så er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Rami Milvang på 81723940.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Rami Milvang

Tlf.: 81723940

Ansøgningsfrist:

23. februar 2024

Send ansøgning via link "Ansøg dette job."

Se mere på vores ansøgersite: https://borneringen.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fe461019)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København NV
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Skoleleder i København K

    Trives du i et tempofyldt og formålsdrevet miljø med mennesker som brænder for at gøre en forskel i erhvervslivet? Og er du passioneret for ledelses- og personlig udvikling, uddannelse og netvær..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i Frederiksberg C

    Det Kongelige Danske Musikkonservatorium søger en uddannelsesleder med tiltrædelse snarest muligt. Uddannelseslederen skal i samarbejde med ledelsen, de andre uddannelsesledere, faggruppeledern..
    • Skoleleder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger en tillidsvækkende, samlende og synlig dekan, der kan konsolidere fakultetet med afsæt i SDU’s og fakultetets strategi.Vi vil være dét samfundsvidenska..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0