Bioanalytikere til SCIENCE, Institut for Idræt og Ernæring, Ernæringssektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Ernæringssektionen på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en bioanalytikere til tidsbegrænsede stillinger med tiltrædelse 1. februar 2024. Ansættelse udløber efter et år, men med mulighed for forlængelse.

Om os
Institut for Idræt og Ernæring (NEXS) beskæftiger sig med forskning, uddannelse, innovation og formidling inden for ernæring, humanfysiologi og idræt på højeste internationale niveau og dækker såvel sundhedsvidenskabelige som humanistiske og samfundsvidenskabelige discipliner.

Læs mere her: Institut for Idræt og Ernæring – Københavns Universitet (ku.dk)

Ernæringsforskningen foregår på Frederiksberg Campus, hvor også vores bioanalytikere har kontorer og forsøgsfaciliteter. Sektionen gennemfører måltidsstudier og længerevarende kostinterventionsstudier med enkelte fødevarer eller helkost hos børn og voksne forsøgsdeltagere. Bioanalytikerne arbejder i Danmark, men der er mange samarbejder i både høj- og lavindkomstlande. Deltagerne kan være raske eller tilhøre risikogrupper for sygdom eller fejlernæring. Sektionen udvikler nye målemetoder for kostindtag, ernæring og sundhedseffekter med anvendelse af moderne laboratoriemetoder. Flere projekter har fokus på sund, bæredygtig kost.

Målet er at skabe det videnskabelige grundlag for ernæringsmæssige strategier, med det overordnede formål at fremme sundhed og forebygge sygdom.

Læs mere her: Forskning – Københavns Universitet (ku.dk)

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver omfatter helt overordnet at stå for den praktiske gennemførelse af vores projekter med frivillige forsøgspersoner, herunder blodprøvetagning via venflon, urin- og fæces-opsamling, samt analyser med mange forskellige typer af udstyr. Det forventes at du deltager i den daglige drift af laboratoriet samt assisterer med tilsyn og vedligehold af apparatur. Du vil blive oplært i laboratoriets funktioner, herunder opsætning af analyser, kvalitetssikring og kontrol og apparatur. Med mange gæster og kolleger fra andre lande er engelsk ofte arbejdssprog.

Vi forventer

  • At du er uddannet bioanalytike
  • At du har interesse for eller erfaring med forskningsprojekter eller lignende
  • At du kan arbejde selvstændigt og tage initiativ
  • At du er god til IT og kan arbejde i digitale platforme
  • At du taler og skriver flydende dansk og kan engelsk på brugerniveau
  • At du kan samarbejde og være en god kollega

Det vil betragtes som en fordel hvis du har erfaring med – eller lyst til at lære – blodprøvetagning på små børn samt kendskab til ICH/GPC og GDPR.

Vi tilbyder
Et attraktivt og selvstændigt job i et internationalt miljø på et spændende institut. Vi er engagerede kolleger, der har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone og lægger vægt på kvalitet, faglighed og dynamik i arbejdet. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der prioriterer kontinuerlig faglig og personlig udvikling samt en passende balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi tilbyder desuden en bred vifte af personalegoder samt gratis parkering.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker i henhold til Ansættelse som bioanalytiker sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og Danske Bioanalytikere. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er i udgangspunktet gennemsnitligt 37 timer.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest søndag den 26. november 2023.

Ansættelsessamtaler vil finde sted uge 49 samt uge 50.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Instituttet har ca. 250 medarbejdere. Instituttet er delt på hhv. Rolighedsvej 26 (Frederiksberg) og Nørre Allé 51 (København N). Primære tjenestested bliver Frederiksberg Campus på adressen Rolighedsvej 26.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Professor Susanne Bügel, [email protected]

Du kan læse om instituttet på www.nexs.ku.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • København N
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

  • Bioanalytiker i København N

    Er du bioanalytiker, og brænder du for store faglige og personlige udfordringer i et lærende og inspirerende tværfagligt arbejdsmiljø på landets højest specialiserede intensivafdeling for nyfødte o..
    • Bioanalytiker
    • København N
    Få mere info
  • Bioanalytiker i København

    Er du laborant eller bioanalytiker, og er du interesseret i serologi? Så er du måske vores nye kollega i Afdeling for Virus og Mikrobiologisk Specialdiagnostik (VMS) Om afdelingenAfdelinge..
    • Bioanalytiker
    • København
    Få mere info
  • Bioanalytiker i København N

    Ansvar, respekt & tillidVi søger engagerede og dedikerede bioanalytikere, der har lyst til at bidrage med faglige og personlige kompetencer til gode for patienterne og dine nye kollegaer i Afde..
    • Bioanalytiker
    • København N
    Få mere info
  • Bioanalytiker i København N

    Til radiokemien på afdeling for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin på [xxxxx], søger vi en dygtig og initiativrig bioanalytiker/laborant.I Radiokemien fremstiller vi kortlivede radioa..
    • Bioanalytiker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
13. maj 2024 4
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 5
13. april 2024 5