Vagtgående Bioanalytiker til Klinisk biokemisk afdeling, Sjællands Universitetshospital i Køge og Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi søger en ny kollega, der holder af patientkontakt, kan lide at gå i vagt og arbejde i et stort laboratorium med udviklingspotentiale.

Klinisk Biokemisk afdeling, SUH er en afdeling i udvikling med høj aktivitet og professionalisme. Afdelingen har både et afsnit i Køge og Roskilde. Der er ca. 100 ansatte på hvert afsnit, hvor den største gruppe er bioanalytikere. I løbet af de kommende år udvides hospitalet i Køge til det tredobbelte og forventes at være færdigbygget i 2026.

Kendetegnet ved Køge er en stor dynamisk Akutafdeling, hvor Roskilde har et stort optag af børn, hæmatologiske og neurologiske patienter. På begge hospitaler indgår vi i et tæt tværfagligt samarbejde omkring patienten, hvilket du forventes at kunne indgå i.

Du vil blive en del af vores team af vagtgående bioanalytikere. Arbejdsopgaverne består af blodprøvetagning, EKG-optagelse og analysering af prøver i laboratoriet.

Vi kan tilbyde to velfungerende afdelinger, hvor der er fokus på arbejdsmiljø, effektiv drift og kompetenceudvikling. Vi værdsætter medarbejdernes mange gode idéer til udvikling og forbedring. Vi kan tilbyde et arbejde, hvor den enkelte har en høj grad af fagligt ansvar i det daglige arbejde og mulighed for funktion som superbruger, kontaktbioanalytiker, mentor mm. Vi er også en afdeling med mulighed for fordybelse i forskellige fagspecialer f.eks. differentialtælling, M-Komponent, Hormon og Allergi, Specialanalyser etc. Vi har medarbejdere med godt humør, positiv indstilling og gode samarbejdsevner, hvilket vi også vil værdsætte hos dig.

Vi har brug for en kollega, der er udviklingsorienteret og ser nye initiativer som spændende udfordringer. Vi forventer, at du er autoriseret bioanalytiker og kvalitetsbevidst, samt at du har overblik og kan arbejde selvstændigt på en arbejdsplads.

Stillingen er vagtgående med vagter i fast rul over 48 uger. Du vil naturligvis få en grundig og struktureret oplæring i afdelingens mange analysepladser og vagtarbejde. Du bedes skrive i din ansøgning, om du ønsker ansættelse i Køge eller Roskilde.

Løn og ansættelsesforhold følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsfrist d. 30 august 2022. Der vil forventeligt være ansættelsessamtaler i uge 36 og 37

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte en af vores afdelingsbioanalytikere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Køge
  • Tirsdag den 30. august 2022

Lignende jobs

  • Bioanalytiker i Køge

    Har du lyst til at være en del af en spændende afdeling i et højteknologisk speciale i udvikling? Så er vi måske noget for dig. Vi søger En bioanalytiker/radiograf/sygeplejerske til Nuklear..
    • Bioanalytiker
    • Køge
    Få mere info
  • Bioanalytiker i Slagelse

    Bioanalytiker som Faglig Specialist indenfor Prøvefordeling, Ambulatorium og prøvetagning til Klinisk biokemisk Afd., NSR, Slagelse Sygehus Drømmer du om et selvstændigt og ansvarsfuldt job, hv..
    • Bioanalytiker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Bioanalytiker i Roskilde

    Bioanalytiker søges til Hæmatologisk Forskningsenhed på Sjællands Universitetshospital, Roskilde Har du lyst til en anderledes hverdag som en integreret del af vores hæmatologiske forskningstea..
    • Bioanalytiker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Bioanalytiker i Slagelse

    Den Regionale klinisk mikrobiologisk afdeling i Slagelse søger 1 bioanalytiker på fuld tid med vagtforpligtigelse Stillingerne er primært indenfor klassisk bakteriologi, hvor det er manuelt af..
    • Bioanalytiker
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1