Bioanalytikerunderviser til Patologi på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du opleve et stort smittende fagligt engagement? Er du i stand til at videregive det faglige engagement til studerende? Simpelthen fordi du selv får energi af at være i et fagligt spændende felt, at have flere opgaver i gang samtidig og i at være i kontakt med mange forskellige samarbejdsparter. Du vil opleve en Patologi afdeling, hvor alle kender hinanden, og hvor opgaverne løses med fokus på patienterne, her vil du opleve et fleksibel og serviceminded kollegaskab.

Patologi på Regionshospitalet Viborg har en stilling som bioanalytikerunderviser ledig til besættelse 1. august 2022 eller efter aftale.Om stillingen
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge uden vagter, dvs. du har fri hver weekend. Afdelingens åbningstid er hverdage mellem kl. 7.00 – 15.30, hvor din arbejdstid vil skulle placeres.

Patologien har som regel 2 – 4 bioanalytikerstuderende af gangen, dog vil optaget af studerende blive forøget fra september 2022, hvor der kommer yderligere to studerende i afdelingen. Undervisningen varetages i samarbejde med en klinisk vejleder. Udover bioanalytikerstuderende modtager Patologi erhvervspraktikanter og introduktionslæger som også modtager praktisk undervisning.

Vi forventer, at du har følgende kompetencer:
Du er autoriseret bioanalytiker, og i din ansøgning vil vi gerne læse konkrete eksempler på:
  • hvordan du bruger din erfaring til at lære studerende faget og arbejdet på en Patologisk afdeling,
  • dit store faglige engagement, som du aktivt anvender i din undervisning og formidling af faget, så du bidrager til at forme og udvikle fremtidens bioanalytikere,
  • hvordan du bidrager til et godt arbejdsmiljø for dig selv, dine kollegaer og for de studerende
  • i hvilke situationer du har vist dine evner til at arbejde engageret, selvstændigt og ansvarsbevidst
  • i hvilke situationer du har anvendt dine gode kommunikative egenskaber såvel i tale som på skrift
  • situationer hvor du har oplevet at få energi af at deltage i, og udvikle det gode samarbejde med mange parter intern i afdelingen, og på tværs af professioner, afdelinger og matrikler

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet være:
  • planlægning og tilrettelæggelse af den kliniske bioanalytikeruddannelse i samarbejde med den kliniske vejleder, afdelingsbioanalytikerne i afdelingen og bioanalytikerundervisere fra de øvrige laboratoriespecialer, samt Bioanalytikeruddannelsen i Aarhus
  • varetagelse af praktisk og teoretisk undervisning af bioanalytikerstuderende i henhold til semesterbeskrivelse og studieordning
  • vejledning og evaluering af bioanalytikerstuderende samt deltagelse ved eksamen
  • udarbejde og vedligeholde undervisningsmateriale
  • deltagelse i kompetence udvikling af afdelingens øvrige personale
  • deltage i udvalgte dele af afdelingens rutinearbejde efter nærmere aftale for at sikre faglig og pædagogisk forankring i bioanalytikerfaget
  • indgå i rutinen i laboratoriet i eksempelvis ferieperioder

Vi kan tilbyde:
  • en afvekslende og spændende hverdag
  • ansættelse i en afdeling der prioriterer faglig udvikling højt
  • et team af rigtig gode arbejdskollegaer
  • et godt arbejdsmiljø


Om afdelingen
Vi har 64 ansatte, fordelt på 38 bioanalytikere, 14 speciallæger, 5 uddannelseslæger, 5 lægesekretærer, 2 kapelassistenter. Vi er med til at uddanne speciallæger, bioanalytiker og lægesekretærer. Afdelingen har en flad struktur, og er kendetegnet ved at have et godt arbejdsmiljø, hvor alle faggrupper bidrager til den fælles opgaveløsning og understøtter hinanden i at opnå høj faglig kvalitet.
Patologi, Hospitalsenhed Midts kerneopgave er at medvirke til, at kræftpakkeforløb, udredningsforløb og øvrige behandlinger effektueres med høj kvalitet og til rette tid. Vi har en vigtig rolle i at servicere og rådgive de kliniske afdelinger i Hospitalsenhed Midt og Hospitalsenheden Vest, samt de praktiserende speciallæger i begge hospitalsenheders optageområder og i Skanderborg/Horsens området.

Patologi, Hospitalsenhed Midt har et optageområde på mere end 500.000 indbyggere og dækker et bredt spektrum af sygdomme med stort volumen på især mamma-, gastro-, uro- samt hudpatologi, inklusiv medicinske hudsygdomme, og varetager herudover øre- næse, hals samt lunge patologi, gynækopatologi og ortopædkirurgisk patologi.
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Regionshospitalet Lemvig og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.500 ansatte med et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fem regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere på Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
Om løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Patologi.
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsbioanalytiker Lene Lütken Sørensen, Sidsel-Marie Østergaard T. Hansen tlf: 78443729 eller chefbioanalytiker Pia Munch Riisgaard mobil: 24941418

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest 22. maj 2022.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 22.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Midtjylland
  • Søndag den 22. maj 2022

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4