Akademisk bioanalytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi vil gerne styrke fagligheden og udvikle bioanalytikerfaget. Derfor ønsker vi at sikre målrettet og strategisk udvikling af det bioanalytikerfaglige videns grundlag og kvaliteten af det biokemiske laboratoriespeciale, så vi får de bedste sundhedsfaglige ydelser og resultater, gennem styrkelse af kompetencer, ledelse, uddannelse og forskning indenfor bioanalytikerfaget.

Ovenstående mål ser vi muligt ved ansættelse af en akademisk bioanalytiker, som har til opgave at binde bioanalytikerfaget i det biokemiske laboratoriespeciale sammen fagligt og udviklingsmæssigt. Dvs. Du skal forske, udvikle og styrke den bioanalytikerfaglige kultur og profil i afdelingen. Til dagligt vil du være en del af afdelingens forskningsenhed og afdelingens kliniske akademikere på tværs af afdelingens matrikler.

Overordnet er Klinisk Biokemisk Afdeling i rivende udvikling på alle niveauer i organisationen. Vi har en forventning om, at du vil være en aktiv del af udviklingen i vores afdeling. Du vil få en afgørende rolle i denne proces, som allerede er påbegyndt. Du vil ligeledes være medvirkende til, at afdelingens medarbejdere og laboratoriespecialet når et nyt niveau. Hos os vil du opleve at der ikke er langt fra tanke til handling og vi hylder de gode initiativer.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed fordelt på flere matrikler. Klinisk biokemisk afdeling er samlet under en ledelse, men fordelt med et afsnit i Roskilde og et i Køge, med ca. 100 ansatte på hver matrikel. Laboratorierne servicerer hospitalet og praksissektoren og afdelingen varetager med sine engagerede medarbejdere blodprøvetagning på hospitalet, i ambulatoriet, på psykiatrisk hospital, samt tager ud til patienter i eget hjem. Desuden udføres rutine og special analysearbejde i laboratoriet og konsulentbistand udenfor hospitalet. Af rutineanalyser kan fremhæves: Hæmatologi, Biokemi, Koagulation og POCT. Af specialanalyser er der bl.a. Flowcytometri, Allergianalyser, Molekylærbiologi, M-komponent-analyser og Calprotectin og der foregår stor aktivitet inden for uddannelse, forskning og udvikling på afdelingen. Begge laboratorier leverer hver årligt ca. 5 millioner analysesvar til borgerne i Region Sjælland.

Vi forventer at du

  • Er uddannet bioanalytiker og gerne med biokemisk erfaring.
  • Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidat niveau.
  • Har erfaring i laboratoriespecialet Klinisk Biokemi.
  • Du har gode relationelle, kommunikative, og pædagogiske egenskaber og er i stand til at arbejde målrettet og brænder for forandrings-, vejlednings- og udviklingsprocesser.
  • Du går til udfordringer med en positiv indstilling, er problemløsende og reflekterende og bidrager godt til arbejdsmiljøet.
  • Du har mod på at tænke og skabe nyt mens du går.
  • Du har evnen til at motivere og opnår følgeskab.
  • Du er igangsætter, der selvstændigt initierer, koordinerer og understøtter udviklingstiltag og forandringsprocesser.
  • Du er fagligt opdateret og holder dig ajour med ny viden og forskning inden for det bioanalytikerfaglige laboratoriespeciale.

Et nyt supersygehus er under opbygning i Køge, og her vil alle sengeafdelinger være placeret fra 2027, og allerede i 2024 forventes den nye laboratoriebygning at stå klar til indflytning af Klinisk Biokemi sammen med 3 andre laboratoriespecialer i en ny type samarbejde. Roskilde laboratoriet vil efter 2027 understøtte den dagsaktivitet specialhospitalet i Roskilde vil have samt understøtte det store samarbejde med det nære sundhedsvæsen, praksis og det tværsektorielle samarbejde. Der vil således være spændende opgaver og forandringsprocesser løbende på begge matrikler og når Sjællands Universitetshospital Køge står færdig, vil der kunne være en anden geografisk og opgavemæssig fordeling, og derfor kan det forventes at man flyttes til Køge.

Vi glæder os til at læse din ansøgning med beskrivelse af din motivation for at blive en del af vores hold.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og primært i dagstid, fordelt 80/20 mellem drift, indenfor stillingindehavers kompetencer, og udvikling samt forskning.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Chefbioanalytiker Helle Kune Frederikson på tlf.: 47 32 56 44 eller [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Roskilde
  • Mandag den 24. juli 2023

Lignende jobs

  • Bioanalytiker i Holbæk

    Har du lyst til at have en spændende og begivenhedsrig arbejdsdag på vores akutsygehus? Så skal du måske være vores nye kollega. Bioanalytiker søges til ansættelse pr. den 1. august 2024. Den l..
    • Bioanalytiker
    • Holbæk
    Få mere info
  • Bioanalytiker i Slagelse

    Bioanalytiker, erfaren eller nyuddannet eller Laborant til Klinisk Biokemisk Afd. Slagelse Sygehus Bioanalytiker – erfaren, gerne nyuddannet eller Laborant til fast vagtgående sti..
    • Bioanalytiker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Bioanalytiker i Slagelse

    Vagtfri stilling til ambulatoriet på Klinisk biokemisk afd. Slagelse Sygehus, bioanalytiker eller anden sundhedsfaglig uddannelse. Drømmer du om en stilling uden vagter, med daglig mødetid 7.00..
    • Bioanalytiker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Bioanalytiker i Roskilde

    Bioanalytikere til Patologiafdelingen Sjællands Universitetshospital afsnit Roskilde Har du interesse for patologi og lyst til at være en del af Patologiafdelingen på Sjællands Universitetshosp..
    • Bioanalytiker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1