Vikarstilling: Biolog i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herning

Er du klar på at træde ind i et vikariat for en lærer, der har sagt sin stilling op for at skulle ud at rejse?

Så mangler vi netop dig som kollega i udskolingen på Snejbjerg Skole. Vikariatet er primært på 8. årgang med enkelte timer på 7. og 9. årgang.

Din undervisning er inspirerende, med klare forventninger og et fagligt højt niveau. Der er liv, fordybelse, holdånd og selvstændighed. Der skabes grobund for et liv med selvværd, selvtillid og muligheder.

Kolleger møder en kapacitet i dig. En deltagende og givende kollega, der engagerer sig i arbejdet, fællesskabet og det sociale liv. Der deler evnen og lysten til at fokusere på de positive detaljer. Og som er stolt sammen med os – af skolen, eleverne, det vi kan, og det vi gør.

Eleverne mødes af en lærer, der går på opdagelse sammen med dem. I fagene, i potentialer og i det, der skabes og sker i en spændende verden. I dig har de en lærer, der vil dem, ser dem og brænder for at give dem redskaber til at boltre sig i livet.

Forældre oplever en lærer, der kan lide at være sammen med deres børn. En lærer, der skaber liv og lyst i de naturfaglige fag og en voksen, der giver smil, puf, retning og rum.

Du møder en skole, hvor vi glæder os til dit samarbejde og de bevægelser, du sætter i gang.

Snejbjerg Skole er en flot, nyere skole, som vi flyttede ind i august 2015. Vi er 500 elever og ca. 65 medarbejdere i skole og SFO.
Her er topmoderne rammer og faciliteter til rådighed. Vi er fysisk bygget sammen med Snejbjerg Hallen, så idrætsfaciliteterne er ligeledes i særklasse.
Snejbjerg Skole er en idrætsskole og eleverne i 0.-6. klasse har to ugentlige ATK-timer på skoleskemaet (Aldersrelateret TræningsKoncept). I udskolingen prioriterer vi bevægelse i valgfagene.

Søg jobbet


Du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Ansøgningsfristen til stillingen er den 22. marts. Vi læser ansøgninger løbende.

Jobstart: 15. april eller snarest derefter.

Har du spørgsmål eller brug for uddybende information, skal du henvende dig til skoleleder Brian Rasmussen 96 28 76 71 [email protected] eller viceskoleleder Lillian Krarup 96 28 76 72 [email protected]

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Herning

Lignende jobs

  • Biolog i Viborg

    Har du lyst til at være del af en arbejdsplads, som har førertrøjen på, hvad angår naturgenopretning af unik natur, og drømmer du om at arbejde med udtagningsprojekter? Så er det nu, du skal slå ti..
    • Biolog
    • Viborg
    Få mere info
  • Biolog i Herning

    Har du viden om marin biologi, og trives du både med praktiske sejlture på havet og koncentrerede dage i laboratoriet og foran skærmen? Og vil du være med til at gennemføre statens overvågningsprog..
    • Biolog
    • Herning
    Få mere info
  • Biolog i Herning

    Har du viden om marin biologi, og trives du både med praktiske sejlture på havet og koncentrerede dage i laboratoriet og foran skærmen? Og vil du være med til at gennemføre statens overvågningsprog..
    • Biolog
    • Herning
    Få mere info
  • Biolog i Hele Danmark

    Biolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Biolog
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer over tid

Dato Alle jobs som biologer
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 2