Projektcontroller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

VKCONSULTING søger projektcontroller til Altrad Services A/S i Esbjerg


Vi søger en projektcontroller til projektteamet, der kan fungere som bindeled mellem økonomiafdelingen, projektlederne og kunden.

Jobbet:

ALTRAD Services A/S er en hurtigt voksende virksomhed, hvor det forventes, at du som ny kollega, skal være med til at optimere, forbedre og effektivisere de økonomiske arbejdsgange i de forskellige projekter.

Du indgår i et projektcontroller-team, der samarbejder tværfagligt med projektlederne og de enkelte kunder. Du får ansvaret for at drive og sikre de økonomiske aspekter på projekterne, herunder alle omkostninger vedr. materiel, forbrug, bemanding, indkøb etc. Din rolle har afgørende betydning for projektestimering og cost controlling, og der er særlig stor fokus på at kunne navigere i og understøtte IT-processerne så optimalt som muligt.

Dine ansvarsområder vil konkret være:

  • Cost controlling og faktureringsafstemning
  • Sikre optimalt workflow og registrering af data på projekterne
  • Udarbejde og følge op ift. rapporteringer
  • Indsamle og rapportere projektestimater
  • Løbende optimering af økonomiprocesser
  • Understøtte implementering af nye ERP-delsystem

Det forventes, at du deltager i møder med projektledelsen vedr. status på den økonomiske fremdrift, og der vil løbende være sparring på tværs af organisationen med projektledere, projektejere og business controlling, der er placeret i Middelfart.

Vi forventer:

Du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra en lignende stilling, ideelt fra en projektorienteret organisation. Vi forventer, at du er analytisk og har en solid regnskabsmæssig forståelse og er stærk til IT, herunder Excel. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Business Central eller andre ERP-systemer. Du vil også arbejde i MSOffice og SharePoint. Det er afgørende, at du trives med at samarbejde, kan lide et hektisk miljø og elsker at eksekvere og bidrage med kvalitet og resultater. Du er af natur nysgerrig og ambitiøs, med en engageret og positiv tilgang.

Din person:

Da du fungerer som bindeled flere steder i organisationen, er det vigtigt, at du trives med at have en udadvendt kommunikatorrolle og formår at formidle på en tydelig og inddragende måde. Du arbejder ansvarsbevidst og kan navigere på tværs af projekter og afdelinger. Det er vigtigt at du ikke mister overblikket og er løsningsorienteret, også selv om prioriteringer og deadlines ændres med kort varsel. Som person er du detaljeorienteret og forstår at planlægge og prioritere dine opgaver, ligesom du naturligt tager ejerskab og er motiveret for forandringer.

Vi tilbyder:

Hos ALTRAD Services A/S bliver du en del af et stærkt team af engagerede og motiverede kolleger, der hver især brænder for det, de laver. Samtidig indgår du i en spændende og international virksomhed indenfor offshore-branchen, der får stor opmærksomhed i forhold til produktion og genopbygningen af Tyra-feltet i Nordsøen.

Virksomheden:

ALTRAD Services A/S er et datterselskab af det franske ALTRAD, der leverer en række industrielle tjenester og løsninger til bl.a. forskellig infrastruktur, olie & gas, skibsindustri, med flere. ALTRAD har på verdensplan flere end over 50.000 medarbejder, hvoraf ca. 1.000 er ansat i Danmark.

Som førende indenfor sit felt besidder ALTRAD Services stor faglig viden og kunnen, som matcher tidens forventninger indenfor kvalitet, effektivitet og produktivitet, samt den voksende miljøbevidsthed der hersker i samfundet.


Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Send CV og en kort ansøgningvia linket. Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, når det rigtige match er fundet. Har du evt. spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Susanne Mørch Svendsen på tlf. 70201512 alle hverdage mellem 8.00-15.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Herning
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Økonom i Midtjylland

    Erfaren kalkulatør til større byggerier i totalentreprise Erfaren kalkulatør til større byggerier i totalentreprise Erfaren kalkulatør til større byggerier i totalentreprise Kan du med præcise..
    • Økonom
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonom i Midtjylland

    Hos Værket i Randers får du en bred nøglefunktion indenfor økonomistyring, forecast, planlægning og administration. Stillingen er for dig, der særligt motiveres af ansvar og indflydelse, ligesom du..
    • Økonom
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonom i Ikast

    Er du klar til at tage din karriere til næste niveau? Du får her muligheden for at bruge dine kompetencer inden for økonomi til at skabe reelle resultater. Pardon Clothing søger en engageret økonom..
    • Økonom
    • Ikast
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Silkeborg

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Økonom
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 5