2 medarbejdere til [xxxxx] og vandløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Skal du med på holdet, der arbejder for at sikre Naturens værdier, hvor der aldrig har været større fokus på biodiversitet. Vi søger to kollegaer der ønsker at gøre en forskel for Naturen via sagsbehandling, projekter Naturpleje og vandløbsdrift.
Nedenfor er to jobprofiler, som eventuelt kan justeres afhængigt af ansøgerfeltet.

Hillerød Kommune er en Naturrig kommune med søer, skove og mange smukke og artsrige Naturperler og vandløb. Der er stor fokus på at understøtte og fremme biodiversiteten i land og by. Hillerød Kommune er nr. 7 på Naturkapitalindekset ud af alle landets kommuner med hensyn til andelen af Natur i kommunen.

Jobprofil: Sagsbehandler til Naturbeskyttelsesloven og Naturpleje
Dine primære opgaver vil være
  • Sagsbehandling efter Naturbeskyttelseslovens § 3
  • Vurdering af Naturforhold i planer og afgørelser, herunder Natura 2000 og bilag IV-arter
  • Tilrettelæggelse af Naturpleje
  • Bidrage til miljøscreeninger og sager efter lov om miljøvurdering


Der er fuld gang i byudviklingen i Hillerød Kommune. Du skal medvirke til at sikre, at der tages hensyn til Naturen i byudviklingsprojekter. Du samarbejder med vores dygtige byplanlæggere i deres arbejde med kommuneplan og lokalplaner.

Stillingen er for dig, der er fortrolig med botanik og plantekendskab og som kan afgrænse et § 3 område i felten. Du er en ørn til sagsbehandling inden for Naturbeskyttelsesloven og styrer sikkert gennem reglerne om partshøring, offentliggørelser og aktindsigter.
Du er stærk i skriftlig formidling på dansk, og kan belyse komplicerede problemstillinger objektivt og hele vejen rundt. Du har erfaringer med at skrive sager til politisk behandling om de større afgørelser. Du er fortrolig med borgerkontakt og samarbejde og kan se en sag fra flere sider.

Du trives med at arbejde både på kontoret med myndighedssager, i projekter og på tilsyn i felten. Du og dine kolleger i Natur samarbejder om tilrettelæggelse og kontrakter for den Naturpleje, som vi udfører på de særlige Naturperler i kommunen. Det kan f.eks. være mosaikslåning, afbrænding, løgfrøprojekter og byNaturprojekter.
Du holder styr på økonomien, så projekter og Naturpleje holdes inden for det afsatte budget.

Du har nok en uddannelse som biolog eller lignende med særlig viden inden for botanik. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til bilag IV arter, herunder f.eks. flagermus. Vi forventer, at du har erfaring med kommunal myndighedsbehandling efter Naturbeskyttelsesloven, habitatdirektivet, miljømålsloven og miljøvurderingsloven. Du har kørekort til personbil.

Jobprofil: Sagsbehandler til vandløb
Dine primære opgaver vil være
  • Sagsbehandling sager efter vandløbsloven og reguleringsbekendtgørelsen
  • Planlægning og styring af vandløbsdriften
  • Vandløbsprojekter i regi af vandområdeplanen
  • Frivillige vandløbsprojekter med lodsejere eller lokale lystfiskere.


Hovedparten af vores vandløbsregulativer er revideret inden for de seneste år, hvilket er et godt udgangspunkt for myndighedsarbejdet.
Drift og vedligehold af kommunens vandløb varetages af en privat entreprenør. Du er vant til at holde styr på pengene, så drift og projekter holdes inden for det afsatte budget. Du har erfaring med styring og opfølgning på entreprenørarbejde. I 2024 skal der laves en plan for vedligehold af de rørlagte vandløb.
Vi er for tiden i gang et vandløbsprojekt på en 12 km lang strækning på Havelse å, hvor ca 100 lodsejere er involveret som bredejere. 6 nye projekter er i støbeskeen i vandområdeplan III samt et par frivillige projekter.
Vi får udført årlige fisketællinger og undersøgelser af vandløbsfauna. Vi har egen GPS som vi bruger til kontrolopmåling og ved tilsyn.

Der er fuld gang i byudviklingen i Hillerød Kommune. Du skal medvirke til at sikre, at der tages hensyn til vandafledning og Natur i byudviklingsprojekter. Du samarbejder med vores dygtige byplanlæggere i deres arbejde med kommuneplan og lokalplaner. Du bidrager ved miljøscreeninger og sager efter lov om miljøvurdering.

Du er stærk i skriftlig formidling på dansk, og kan belyse komplicerede problemstillinger objektivt og hele vejen rundt. Du har erfaringer med at skrive sager til politisk behandling. Du er fortrolig med borgerkontakt og samarbejde og kan se en sag fra flere sider.

Du har en relevant Naturvidenskablig baggrund som f.eks. Skov og landskabsingeniør, biolog eller lignende. Du har erfaring med myndighedsbehandling af vandløbssager fra f.eks. en anden kommune. Du har kørekort til personbil.

Derfor skal du vælge os
Du kommer til at arbejde i en kommune i rivende udvikling. Du skal arbejde i By og Miljø afdelingen med base i sektionen Natur, Miljø og Klima. Du vil referere til sektionsleder Vibeke Meno. Der er stort politisk fokus på vores arbejdsområder inden for Natur, Miljø og Klima, med løbende afvejning af balancen mellem beskyttelse, benyttelse og udvikling.

Du bliver en del af Naturteamet på 4 personer som arbejder dedikeret med Natur, vandløb og Naturpleje. I sektionen er vi 18 gode og søde kollegaer, som arbejder bredt med beskyttelse af miljøet, Naturen, vandområderne og klimaet. Vi har en humoristisk tone og tradition for et godt samarbejde på tværs af fagområderne. I 2024 skal vi i gang med nye opgaver om klimalavbundsprojekter og skovrejsning, som er vedtaget i kommunens nye klimaplan.

Sammen med dine kolleger tilrettelægger du selv dit daglige arbejde. Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret og være bevidst om, hvornår du skal bede om hjælp.

Der er en uformel stemning på kontoret, hvor vi sparrer med hinanden om opgaverne og deler gode grin. Du får i høj grad indflydelse på tilrettelæggelse af opgaveløsningen og vi har en tillidsbaseret tilgang til hinanden. Du vil få mange kontakter til dygtige kollegaer i kommunens øvrige afdelinger, som arbejder med byudvikling, trafik og projekter på kommunale ejendomme.

Vi arbejder i storrumskontor på et moderne rådhus på Trollesmindeallé i Hillerød. Der er flexrum til fordybelse og projektarbejde. Vi har fokus på trivsel og den gode balance mellem arbejdsliv og fritid; herunder mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen afhængigt af opgaveløsningen. Vi har gode IT-faciliteter, fællesområder og motionsrum.

Videndeling og samarbejde på tværs er i fokus, og vi øver os løbende på de nye samarbejdsformer. I vores pauser drikker vi både kaffe og the samt dyrker bevægelse/motion eller laver andre aktiviteter, som er med til at styrke det gode sammenhold. ”Torsdagsbrød” anses for ugens kollegiale højdepunkt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Løn aftales via den forhandlingsberettigede organisation. Begge er faste stillinger på fuld tid. Vi glæder os til at modtage to nye kolleger og satser på tiltrædelse fra 1. januar 2024.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest 31. oktober 2023. Indsend din ansøgning med relevante bilag via link her på siden. Anfør gerne hvilken af jobprofilerne du ser dig selv ind i.

Vi afholder ansættelsessamtaler 7. og 8 november. Eventuelle 2. samtaler vil blive holdt den 13. november.

Har du spørgsmål om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Vibeke Meno på telefon 72 32 21 20.

Du kan læse mere om Hillerød Kommune på www.hillerod.dk

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Hillerød
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer over tid

Dato Alle jobs som biologer
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0