Docent til Institut for Teknologiske Uddannelser med stærk faglighed inden for kemiske og biologiske analyser, og/ell...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du en stærk forsknings- og udviklingsprofil inden for det naturvidenskabelige og/eller det sundhedsfaglige område? Har du lyst til at stå i spidsen for at implementere Institut for Teknologiske Uddannelser’s (ITE’s) ambition om at være førende inden for kvalitetssikring med udvalgte kemiske og biologiske analyser samt en foretrukken samarbejdspartner inden for individualiseret forebyggelse, diagnosticering og behandling? Så kan vi tilbyde en spændende stilling som docent.

På Københavns Professionshøjskole (KP) er målet for forskning og udvikling (FoU) en stærk videnbasering af uddannelserne. Vi arbejder tværfagligt og innovativt med fokus på, at den nye viden genereret via forsknings- og udviklingsprojekter skal kunne bruges direkte i undervisningen og hos aftagerne i samfundet – ITE uddanner til både sundhedsvæsnet og virksomheder i den private industri. Gennem forskning og udvikling ønsker Københavns Professionshøjskole at imødekomme arbejdsmarkedets behov og sætte en dagsorden for udvikling af professionerne.

Om jobbet
På ITE er vi ved at opbygge et fælles forsknings- og udviklingsmiljø, og docentens rolle bliver at opbygge dette fælles FoU miljø og sikre udvikling og funding til FoU miljøet. Det fælles FoU miljø vil fokusere på at løse samfundsudfordringer, der er relevante og fælles for uddannelserne på ITE. Fokus er på analyser og undersøgelser ifm. præcisionsmedicin/biomedicinsk diagnostik/billeddiagnostik, herunder automatisering og behandling af store datamængder, men der vil stadig være rig mulighed for at få indflydelse på opbygning af miljøet.

Som docent vil du ligeledes gennem egne forskningsprojekter samt sparring i forbindelse med andres forsknings- og udviklingsprojekter skulle bidrage til, at undervisningen er forskningsbaseret. Endvidere er du gennem undervisningsrelaterede opgaver med til at bidrage til KP's vision om fremragende undervisning og udviklingen af professionen.

Dine opgaver som docent udfoldes i nedenstående aktiviteter:

  • Opbygning af et fælles forsknings- og udviklingsmiljø i ITE
  • Udvikling og varetagelse af egne forsknings- og udviklingsprojekter inden for uddannelsernes forskningsprogrammer
  • Deltagelse i tværprofessionelle forsknings- og udviklingsaktiviteter
  • Søge eksterne midler fra offentlige og private fonde og puljer til instituttets forskningsprojekter
  • Undervisning på grunduddannelsen og på videreuddannelsen
  • Talent- og idéudvikling af det lokale forsknings- og udviklingsmiljø
  • Medvirke til at udvikle stærke nationale og internationale forskernetværk.
  • Publicering af artikler i dansksprogede samt internationale tidsskrifter
  • Brobygning mellem forskning og undervisning fx gennem udvikling af pensum og inddragelse af studerende i forsknings- og udviklingsprojekter herunder vejledning af bachelorprojekter og talentsporsstuderende
  • Undervisning på grunduddannelsen og på videreuddannelsen.

I ITE kommer du til at varetage forskningsledelsen i samarbejde med uddannelsesledere og institutchef. Desuden vil du indgå i et docentnetværk og andre tværgående faglige netværk på KP.

Om dig
Vi forventer følgende af vores nye docent:

  • Forskningskompetence på ph.d.-niveau inden for relevant område
  • Erfaring inden for praksis og anvendt forskning, som er relevant for ITEs forskningsmiljø og særligt inden for kemiske og biologiske analyser, og/eller individualiseret forebyggelse og diagnosticering
  • Dokumenteret erfaring med indhentning af ekstern finansiering
  • Dokumenteret erfaring med projektudvikling og projektledelse af forsknings- og udviklingsprojekter
  • Trives i rollen som faglig leder, har stærke kompetencer inden for forskningsledelse og gerne erfaring med opbygning af forskningsmiljøer i tæt kontakt med andre forskere og praktikere.
  • Erfaring i vejledning af forskningsaktive kollegaer
  • Erfaring med deltagelse i relevante nationale og internationale netværk
  • Erfaring med og et stærkt engagement i forskningsformidling
  • Undervisningserfaring og erfaring med undervisningsudvikling – i begge tilfælde også gerne inden for efter – og videreuddannelse.
  • Er frontløber på at kunne etablere eksterne samarbejder og partnerskaber
  • Du er miljøskabende med stærkt strategisk blik for udviklingen af professionerne og af forskerkollegaer samt har et smittende engagement.

Din arbejdsplads
Institut for Teknologiske Uddannelser består af fire uddannelser, Laborant-, Bioanalytiker- og Radiografuddannelsen samt professionsbachelor i laboratorieteknologi, som er forankret på Det Sundhedsfaglige Fakultet, og indgår på tværs af hele Københavns Professionshøjskole i et spændende tværprofessionelt miljø.

Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som docent med start den 1. november 2022. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættelse som docent forudsætter positiv docentbedømmelse af det eksterne bedømmelsesudvalg, der nedsættes i forbindelse med besættelse af stillingen. jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N. Der kan også forventes mødeaktivitet på KP's øvrige lokationer.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Louise Kristine Vigsnæs på tlf.: +4551380322.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 25-05-2022.

Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV samt en publikationsliste. Du skal vælge max. 3 publikationer, som vedlægges, og som du ønsker inddraget i bedømmelsen. Desuden beder vi dig om at vedlægge en forskningsplan samt dokumentation for undervisning fx i form af et undervisningsportefolio.

Dine faglige kvalifikationer vil blive vurderet af et eksternt, videnskabeligt bedømmelsesudvalg, og dine samlede kvalifikationer af et internt ansættelsesudvalg.

Der vil blive foretaget en præselektion ift. kandidaternes kvalifikationer inden videresendelse af kandidater til bedømmelse i bedømmelsesudvalget.

Vurderingsprocessen med inddragelse af begge udvalg forventes at finde sted i ugerne 32-37.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 37.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • København N
  • Onsdag den 25. maj 2022

Lignende jobs

  • Biolog i København

    QP delegate Biologics, CMC If you would like to contribute to the development of new treatments for brain diseases by ensuring patient safety and GMP compliant Investigational Medicinal Pr..
    • Biolog
    • København
    Få mere info
  • Biolog i København

    Biolog søges til organisation/virksomhed i København
    • Biolog
    • København
    Få mere info
  • Biolog i København

    Biologisk institut søger instruktorer til Biokemisk Studiecafé på bacheloruddannelsen i biokemi for studieåret 2024/2025.Biokemisk Studiecafé blev dannet i 2013 med det formål at hjælpe førsteå..
    • Biolog
    • København
    Få mere info
  • Biolog (vikar) i Brønshøj

    [xxxxx] SØGER i skoleåret 24-25 et antal årsvikarer i: Religion (2 c-hold) Biologi (4 c-hold i 1g inkl. nv) Fysik (3 c-hold i 1g inkl. nv) Matematik (1 b-hold i 1g inkl. i..
    • Biolog
    • Brønshøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer over tid

Dato Alle jobs som biologer
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1