Grøn mobilitetsmedarbejder til ambitiøs klimakommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Mobilitets- og klima medarbejder søges til opgaver inden for den grønne udvikling på trafikområdet.

Har du lyst til at arbejde med at forbedre klimaet, så kom og vær med til at implementere vores meget ambitiøse Klimaplan!

Om os

Furesø Kommune er en kommune, hvor der sker meget på klima- og Vejområdet. Byrådet vedtog i juni 2022 en ny plan for klima som skal sikre CO2 neutralitet i 2030.

Klimaplanen er en overordnet plan, der omfatter hele Furesø Kommune. Den handler om temaerne transport, vareforbrug, cirkulær økonomi, affald, energi, byggeri og vedligehold og klimatilpasing.

Opgaverne i afdelingen for Vej, Trafik og Grøn omstilling afspejler denne Klimaplan. Med den nye trafik- og mobilitetsplan samt Klimaplanen skal en række projekter gennemføres for at opnå CO2-neutralitet i 2030.

Her er samarbejde, både internt som ekstern, helt afgørende. Indsatserne drejer sig om adfærdsændringer, let cykeladgang til skole og arbejdsplads samt en byudvikling, der gør det nemt at leve bæredygtigt. Vi ved, at det er nødvendigt, at alle trafikanters transportvaner ændres til mere bæredygtig transport inden for kollektiv trafik, transport til og fra skoler og fritidsinteresser samt transport til og fra virksomheder. Formålet er, at trafikantadfærden ændres så der udledes så lidt CO2 som muligt.

Vej, Trafik og Grøn omstilling består af 19 medarbejdere og varetager opgaver indenfor grøn omstilling, anlægsprojekter på Vej, planlægning af den kollektive trafik, trafiksikkerhed, trafikplanlægning og GIS Hos os hjælper vi hinanden og griner og har det sjovt sammen. Vi har plads til forskellighed og der er højt til loftet med stor grad af frihed under ansvar. Vi har rigtig gode muligheder for at præge egen arbejdsdag og måden, man løser sine opgaver på.

Vores arbejde foregår tæt på, og i samarbejde med vores borgere, politikere og interessenter med et stadig større fokus på borgerinddragelse. Afdelingen er en af 4 afdelinger i centeret By og Miljø og vi har et godt samarbejde med de 3 andre afdelinger: Driftsgården, Natur- og Miljøafdelingen samt Plan- og Bygafdelingen.

Om stillingen
Vi søger en kollega, som har erfaring med at arbejde med trafik- og klima data, og som vil være med til at sikre, at de løsninger du skal være med til at udvikle, udvælges og gennemføres på et fagligt højt niveau.

Jobbet er spændende, udviklende og indeholder mange facetter, idet du både skal arbejde med analyser på tværs af fagligheder, vidensdeling som skal kunne omsættes til indsatser, som kan forandre adfærd til reduktion af CO2. Opgaverne skal løses selvstændigt, men også i samarbejde med dine kollegaer i afdelingen. Opgaverne indebærer løbende sagsbehandling da der ofte skal træffes afgørelse for at få gennemført handlingerne i vores visionære Trafik- og Mobilitetsplan. Du skal være med til at skabe en balance mellem udvikling af nye tiltag samt skabe forståelse for, at eksisterende lovgivning skal overholdes, blandt borgerne og vores eksterne samarbejdspartnere. Stillingen kræver at du skal være god til at formidle vores løsninger på en nem, inkluderende og forståelig måde.

Om dig

Vi ser gerne, at du har erfaring med de nævnte fagområder og at du i øvrigt:

• er positiv og god til at udvikle nye kreative løsninger for klima og den grønne omstilling i transportsektoren

• har erfaring med trafikplanlægning og Vejmyndighedsbehandling indenfor cykeltrafik,

parkering, infrastruktur, grøn mobilitet, trafikantadfærd o.lign.

• kan skabe gode resultater gennem samarbejde med mange forskellige borgere og

eksterne samarbejdspartnere

• har erfaring fra en politisk styret organisation

• kan indsamle data og udarbejde analyser og evalueringer

• har en længerevarende relevant uddannelse som f.eks, Vejingeniør, byplanlægger, bæredygtig design.

Organisation, løn og ansættelse

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstid.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorrit J. Gundstrup på tlf.nr.: 7216 4951 eller Stine Rahbek Pedersen på 7216 4142.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så vil du glæde os ved at søge stillingen inden 15. januar 2023. Vi forventer at holde samtaler onsdag den 18. 2023.

Stillingen er til besættelse senest 1.marts 2023, gerne tidligere.

Send din ansøgning og CV via linket, hvor eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=44ed1e5c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Værløse
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Biolog i Slangerup

    Har du interesse for at beskytte vores miljø? Brænder du for at forebygge forurening og sikre, at kendt forurening bliver håndteret forsvarligt ved bygge- og anlægsarbejder? Vil du være med til at .
    • Biolog
    • Slangerup
    Få mere info
  • Biolog i Helsinge

    Er du passioneret omkring naturbeskyttelse og vandmiljø? Har du lyst til at arbejde med vandløb? Så er du måske vores nye vikar til vandløbsmyndigheden i Gribskov Kommune.Om digVi leder efter..
    • Biolog
    • Helsinge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer over tid

Dato Alle jobs som biologer
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0