VVS Servicechef til Haslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

VVS Servicechef søges til nyoprettet stilling i Haslev


14-08-2023

Til vores serviceafdeling i Haslev søger vi en VVS servicechef til en nyoprettet stilling. Dine vigtigste opgaver bliver at skabe vækst i afdelingen via relationer og nye aktiviteter, vedligeholde eksisterende kunder og holde styr på afdelingens økonomi og budget.

Du må gerne komme fra en lignende stilling, men du kan også være en erfaren serviceleder med et ønske om at videreudvikle din karriere indenfor branchen. Hvordan din baggrund end ser ud, er det vigtigt, at du har erfaring med branchen og har et godt netværk på Midt- og Sydsjælland.

Som person og leder er du tillidsvækkende og imødekommende. Du har stærke relationer og formår at pleje dit netværk og se nye forretningsmuligheder. Du kender alt til god kundepleje og kan både håndtere nye som gamle kunder på en tillidsvækkende facon. Du er it-kyndig og har nemt ved at lære nyt. Du har JA-hatten på og møder på arbejde med et smil og en positiv indstilling. Derudover har du sans for økonomi og formår at arbejde indenfor et budget.

Du vil arbejde på vores hovedkontor i Haslev, hvor også vores beregnere, bogholderi og forsikringsafdeling holder til. Du vil lede og have et tæt samarbejde med afdelingens serviceleder, som har været i faget i mange år. Sammen får I udviklet afdelingen og skabt og plejet de gode kunderelationer. Du vil referere til sektionschefen.

Du vil opleve en unik arbejdskultur hos FLD, hvor ikke to dage er ens, og hvor gode kollegaer altid er klar til at hjælpe hinanden. Vi er i dag ca. 240 ansatte hos FLD med afdelinger indenfor VVS, el, energi, entreprise og forsikringsskader samt privatkundemarkedet. Vi arbejder strategisk med bæredygtighed og De 17 Verdensmål, som er en integreret del af vores dagligdag.

Vi kan tilbyde dig:
– Et spændende job i en moderne og innovativ virksomhed med et prisbelønnet værdisæt
– En alsidig hverdag med rig mulighed for selv at bestemme agendaen
– At blive en del af en virksomhed i god vækst, hvor humor og sociale arrangementer sikrer et godt sammenhold
– Stor fokus på din personlige og faglige udvikling

Er du vores nye servicechef?
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV til sektionschef, Jonas Larsen på [email protected]. Har du spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at give ham et kald på tlf. 30160898. Vi indkalder løbende til samtale, indtil vi har fundet den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Haslev

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Køge

    Sewer Pipe worker for the biggest construction Project in Køge We are looking all over Denmark for a long-term contracted job as a pipefitter , with the possibility of permanent employment..
    • Blikkenslager
    • Køge
    Få mere info
  • Blikkenslager i Ringsted

    Er dit værktøjsbælte altid fyldt med høj faglighed og glade, tilfredse kunder? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger lige nu dygtige VVS-servicemontører til at varetage opgaver på Sjælland..
    • Blikkenslager
    • Ringsted
    Få mere info
  • Blikkenslager i Roskilde

    Blikkenslager søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Blikkenslager
    • Roskilde
    Få mere info
  • Blikkenslager i Ringsted

    Danvægt har travlt og søger endnu en servicemontør til udekørende service på Sjælland. Du får job i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og stor fleksibilitet i dagligdagen - og ikke mindst s..
    • Blikkenslager
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1