Markedsledende producent af CO₂-varmepumper søger kølemontør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Fenagy er en fremadstormende virksomhed, og vi er markedsledende inden for CO₂-varmepumper og køleanlæg til fjernvarme og industri. Derfor søger vi endnu en kølemontør.

Vi sætter barren højt i alt, hvad vi foretager os, og du vil blive en del af et entreprenant miljø med et meget højt fagligt niveau, der ønsker at flytte grænserne. Du skal derfor også kunne trives i et foranderlig og til tider hektisk arbejdsmiljø.

Vi har en meget flad og direkte organisationsstruktur. Vi tager hurtige beslutninger og handler på dem med det samme.

Stillingen

Med reference til vores Aftersales Director bliver dine primære opgaver at deltage i opstarter af nye CO₂-varmepumper og køleanlæg til fjernvarme og industri samt efterfølgende service og driftsovervågning.

Fenagy bidrager altid on site i forbindelse med kommissionering, indkøring og optimering af varmepumpen eller køleanlægget i samarbejde med de øvrige projektpartnere.

Du vil blive en vigtig del af dette team samt Fenagys ansigt over for slutbrugeren. Du er med til at sikre den gennemgående høje kvalitet i processen og projektarbejdet. Du varetager og assisterer med mange forskellige opgaver samt foretager lovpligtige eftersyn og hjælpe i øvrigt med forefaldende arbejde efter behov.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men stadig være en god teamplayer, der bidrager med godt humør og gåpåmod. Du vil som udgangspunkt køre ud fra din hjemmeadresse. Da du indgår i Aftersales-teamet, vil du også skulle påregne en vis rejseaktivitet, både i Danmark, men også i udlandet. Vi forventer ca. 30 dage om året fordelt på Danmark og udlandet.

Din profil

Du har en relevant uddannelse som kølemontør med minimum B certifikat. Du kan være nyuddannet eller have erfaring. Stillingen kræver struktur samt evne til at have mange bolde i luften.

Du vil skulle indgå i vagtordning, som indebærer 24/7 problemløsning, ofte online via remote adgang til anlægget. Du vil endvidere skulle påregne rejseaktivitet, såvel i Danmark som i Europa.

Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og proaktivt med dine ansvarsområder og sætter en ære i fagligt godt håndværk. Desuden har du stærkt fokus på tilbagemelding i huset, samt på at afslutte opgaver. Du skal kunne se motivationen i at være med til at bygge en virksomhed op.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Kent Lejsgaard på mobil 2121 7464 eller [email protected]. Ansøgning og CV også via HiTalentos karriereportal. Ansøgninger behandles løbende.

Lær os bedre at kende her

Hjemmeside: www.fenagy.dk

LinkedIn: linkedin.com/company/fenagy

Facebook: https://www.facebook.com/FENAGY-AS-110697184034631/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Lystrup
  • Fredag den 08. marts 2024

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Randers C

    Hermed en tegning af hver "spiller" på Reeholm holdet, skal du med på rejsen? Har du erfaring som ENERGI / KLIMA-ingeniør og drømmer du om en karriere som projektledende ingeniør i en virksomhe..
    • Blikkenslager
    • Randers C
    Få mere info
  • Blikkenslager i Århus

    Vi søger nye medarbejdere til kloakarbejde Er du uddannet kloakmester, rørlægger eller har kloak trin 1 og 2? Og har du lyst og mod på at prøve en af landets bedste arbejdspladser, der tilbyd..
    • Blikkenslager
    • Århus
    Få mere info
  • Blikkenslager i Østjylland

    Blikkenslager søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Blikkenslager
    • Østjylland
    Få mere info
  • Blikkenslager i Risskov

    Vi har mange store projekter som starter op i og omkring Århus. Og vi søger derfor flere gode og dygtige kollegaer.Du bliver en del af et dygtigt team og får den bedste arbejdsplads hvor vore pro..
    • Blikkenslager
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2