Tekniske designere EL & VVS til [xxxxx] Engineering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 13-03-2023 - Søborg

Tekniske designere EL & VVS til NCC Engineering


Har du sans for detaljen? Og kunne du tænke dig at få fagansvar for 3D-modellering af EL og VVS hos en af Nordens absolut største og ambitiøse Totalentreprenører?

Så søg stillingen som teknisk designer i NCC Engineering. Her får du en unik position tæt på produktionen og muligheden for at se dine tegninger blive til virkelighed.

Hos NCC Building projekterer og bygger vi nogle af tidens samfundsmæssige vigtige byggeprojekter. NCC lægger stor vægt på bæredygtighed, bygbare og funktionelle løsninger, og på at få sat et respektfuld aftryk til eftertiden.

Vi har i afdelingen brug for endnu en dygtig Revit designer, og kigger på den lange bane samtidigt ind i en stabil vækstperiode de næste mange år frem.

Du får styring med egne opgaver, og du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaerne i Engineering og udførende enheder i produktionen. Dvs. du får både råderum, indflydelse og direkte adgang til sparring med dem, som rent faktisk skal bygge det vi modellere og projekterer,” fortæller afdelingschef Tristan Vesti Nielsen.

Tag ansvar for modellering af vores projekteringer i 3D

Som teknisk designer hos NCC har du ansvaret for én af vores kerneleverancer – nemlig udarbejdelsen af de modeller, der skal blive til funktionelle og bygbare installationer ude på byggepladsen. Det betyder, at din dag typisk vil gå med at:

  • Tegne og modellere vores projekteringer i Revit 3D
  • Sparre med vores teknik ingeniører om, hvordan projektet skal opbygges og modelleres
  • Deltage i projekteringsmøder med fagpersoner fra forskellige relevante områder inden for EL, VVS, VENT og KON, og fra tid til anden skal du med ud på byggepladsen, og se tingene udvikle sig.
  • Undervejs og ved projektets afslutning bistår du med opretning til ”As-Build”.

Bliv en del af teknikafdelingen

Du træder ind i et rutineret, løsningsorienteret og dynamisk team bestående af tekniske designere, EL- og VVS-ingeniører samt fagspecialister i de to fag. Engineering er en samlet projekterende enhed som består af både teknik og konstruktioner hos NCC, og fordi vi er så tæt på produktionen, har vi adgang til den erfaring og de kompetencer, de udførende sidder med. Det betyder også, at du træder ind i et miljø med høj faglighed, travlhed, masser af potentiale og en meningsfyldt hverdag.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos alle vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, med et godt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig selvstændigt og fagligt, og sammen med resten af teamet.

Vi er en rådgivende enhed i én af nordens største entreprenørvirksomheder, og vi er helt fremme på modellering i 3D Revit og har et tæt samarbejde med vores VDC-afdeling. Vi ser i større og større omfang, at de udførende enheder bygger direkte fra modellerne, til stor fordel for hastighed og indtjening på projekterne. Dine evner og ambitionerne for videreudvikling indenfor Revit / BIM / IKT, vil derfor have stor betydning i succeskriterierne for din rolle her i NCC.

Teknisk designer med lyst til at lære nyt

Du har øje for detaljen og går højt op i, at dit arbejde skal være udført korrekt og efter gældende forskrifter, så produktet bliver som aftalt og bygbart. Du er også kendt for din ordenssans, struktur og villighed til at tage ansvar for egne og projektholdets leverancer, og samtidig også for din nysgerrighed og lyst til at lære nyt indenfor faget.

Derudover forventer vi at du:

  • Har minimum 5 års erfaring med EL i Revit 3D modellering
  • Har erfaring med at modellere EL og evt. VVS/HVAC i kontor- og boligbyggerier
  • Har opbygget god erfaring med Revit 3D fra rådgiver- eller entreprenørbranchen
  • Har solid erfaring med brugen af MagiCad, Solibri, DALUX og Byggeweb
  • Er uddannet teknisk designer eller har tidligere fagteknisk baggrund og derefter har kastet dig over designdelen

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet eller afdelingen, bedes du kontakte afdelingschef Tristan Vesti Nielsen på [email protected].

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:
Tristan Vesti Nielsen
Afdelingschef
+45 41 70 40 66
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Søborg
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i København

    VVS-montør søges til rammeaftaler og serviceopgaver i København 03-01-2024 Vi søger DIG, som sætter pris på at blive værdsat i dagligdagen og som søger en arbejdsplads, hvor der er stor fokus..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i Taastrup

    Er du en dygtig VVS-montør med erfaring inden for udskiftning af centralvarmeanlæg og stigestrenge? Har du flere års erfaring i branchen og evnen til at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi lede..
    • Blikkenslager
    • Taastrup
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Er du en dygtig VVS-montør med erfaring indenfor udskiftning af stigestrenge? Har du evnen til at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi leder efter! Om jobbet: Der er en boligforening de..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    En erfaren blikkenslager søges som skal lave inddækninger, tagrender og vvs opgaver, rørarbejde hos boligselskaber, private parcelhuse. Det er opgaver både indenfor installations arbejde og spjældo..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3