Farum søger nye talenter: Er det dig?

Drømmer du om at skifte luftning og starte et nyt kapitel i din karriere? Leder du efter spændende udfordringer og en arbejdsplads tæt på København? Så kig ikke længere! Farum er nemlig på jagt efter ambitiøse og dygtige mennesker, der er klar til at sætte deres præg på byen.
15. februar 2024 | Skrevet af: Sara Petersen
Farum søger nye talenter: Er det dig?

Drømmer du om at skifte luftning og starte et nyt kapitel i din karriere? Leder du efter spændende udfordringer og en arbejdsplads tæt på København? Så kig ikke længere! Farum er nemlig på jagt efter ambitiøse og dygtige mennesker, der er klar til at sætte deres præg på byen.

Uanset om du er erfaren professionel eller nyuddannet, kan Farum muligvis være det perfekte sted for dig. Byen byder på et alsidigt erhvervsliv med masser af muligheder inden for forskellige brancher. Og med sin placering tæt på hovedstaden kombinerer Farum rolige forstadsområder med kort afstand til storbyens puls. ️

Så hvad venter du på? Læs videre for at lære mere om, hvorfor Farum kunne være din drømmearbejdsplads, og hvordan du kommer i gang med din jobjagt!

De største erhvervsområder i Farum 

Farum er ikke længere bare en idyllisk forstad med villaveje og grønne områder. Byen er nemlig også et blomstrende erhvervsområde med et alsidigt arbejdsmarked spredt ud over flere brancher. Drømmer du om at starte din karriere eller skifte spor, kan Farum derfor være et spændende bud. Men hvilke jobmuligheder byder byen egentlig på? Lad os dykke ned i de største sektorer, hvor flest Farum-borgere finder beskæftigelse:

 1. Kontor, handel og service: I takt med at flere virksomheder rykker til Farum, vokser efterspørgslen inden for kontorområdet. Her finder du alt fra administrative stillinger til bogholderi og kundeservice. Derudover er detailhandlen repræsenteret med diverse butikker og supermarkeder, som søger både sælgere og butiksledere.

Find ledige jobs i Kontor, handel og service i Farum

 1. Kommunikation, marketing og salg: Med flere virksomheder kommer også et øget behov for god kommunikation og markedsføring. Farums erhvervsliv efterspørger derfor folk med kompetencer inden for både digital og traditionel markedsføring samt salg og forhandling.

Find ledige jobs i Kommunikation, marketing og salg i Farum

 1. Sundhed og forskning: Farum er hjemsted for flere store medicinalvirksomheder og hospitaler, hvilket skaber et bredt udvalg af jobmuligheder inden for sundhedsvæsnet. Her kan du finde alt fra læger og sygeplejersker til bioanalytikere og forskere.

Find ledige jobs i Sundhed og forskning i Farum

 1. Ledelse og personale: Som følge af byens erhvervsudvikling efterspørges der også dygtige ledere og HR-medarbejdere. Disse roller er essentielle for at sikre en velfungerende og motiveret arbejdsstyrke i de mange virksomheder.

Find ledige jobs i Ledelse og personale i Farum

 1. Undervisning: Farum har et stort fokus på uddannelse, hvilket afspejles i de mange folkeskoler, gymnasier og erhvervsskoler i byen. Disse institutioner søger løbende både lærere og pædagoger til at undervise og vejlede fremtidens generationer.

Find ledige jobs i Undervisning i Farum

De største virksomheder i Farum 

Farum er hjemsted for en lang række store og mellemstore virksomheder, der beskæftiger mange borgere og bidrager til byens positive udvikling. Her er et udpluk af de mest markante spillere på Farums erhvervsscene:

Lundbeck: Den internationalt anerkendte medicinalvirksomhed har sit danske hovedkontor i Søborg, lige ved grænsen til Farum. Lundbeck udvikler og producerer innovative lægemidler til behandling af hjernesygdomme.

LEO Pharma: Endnu en medicinalgigant med base i Farum. LEO Pharma er særligt kendt for sine hud- og dermatologiprodukter, som sælges over hele verden. Virksomheden beskæftiger sig også med forskning og udvikling inden for andre terapiområder.

Novo Nordisk A/S: Insulinproducenten Novo Nordisk har et stort produktionsanlæg i Værløse, tæt på Farum. Her foregår fremstilling, pakning og distribution af insulin og relaterede produkter til mennesker med diabetes.

GN Store Nord: Virksomheden med hovedsæde i Farum Kongevej udvikler og producerer høreapparater, headsets og kommunikationsudstyr til både professionelle og private brugere. GN Store Nord er en global spiller med stærkt fokus på innovation.

Hvilke transportformer kan jeg tage på arbejde i Farum? 

Farum kan prale af en veludviklet infrastruktur, der sikrer nem og bekvem transport både internt i byen og videre til nabobyer og København. Uanset om du foretrækker kollektiv transport, cykel eller bil, er der gode muligheder for at komme rundt.

S-toget: Som en del af Hovedstadens S-togsnetværk forbinder S-togslinjen Farum med København H på blot 20-25 minutter. Stationerne Farum og Stavnsbæk ligger centralt placeret i byen og giver hurtig adgang til resten af hovedstadsområdet.

Busser: Et omfattende busnetværk dækker hele Farum og forbinder de forskellige bydele med hinanden. Busserne kører desuden videre til omkringliggende kommuner og København, hvilket giver fleksible rejsemuligheder.

Cykel: Med et veludbygget net af cykelstier og en flad topografi er Farum et cykelvenligt bysamfund. Cykelstierne snor sig gennem parker, boligområder og langs hovedveje, hvilket gør det let og sikkert at komme rundt på to hjul.

Bil: Motorvejsnettet omkring Farum gør det nemt at komme rundt i bil. Motorvejene giver hurtig adgang til København, Hillerød og andre større byer i regionen. For pendlere, der kommer langvejsfra, er der gode parkeringsmuligheder ved stationerne og indfaldsvejene.

De forskellige bydele i Farum 

Farum byder på forskellige bydele med hver deres unikke atmosfære og charme. Når du søger job i Farum, kan det være en fordel at orientere dig lidt i kvartererne for at finde det rette match mellem bolig, livsstil og arbejdsmuligheder.

Farum Bytorv: Byens pulserende centrum med et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturtilbud. Her finder du hovedsageligt kontor- og handelsvirksomheder samt liberale erhverv.

Stavnsbæk: Et roligt villakvarter med gode skoler og grønne områder. I Stavnsbæk er der især mulighed for at finde jobs inden for sundhedsvæsnet og servicefagene.

Farum Midt: Et mix af erhvervsområder og villakvarterer med kort afstand til både centrum og natur. Her er der gode muligheder for at finde job inden for industri, håndværk, teknik og kommunikation.

Perlen: Et hyggeligt kvarter med tæt bebyggelse og et stærkt lokalsamfund. I Perlen dominerer servicefagene og detailhandel.

Farum Nord: Et moderne erhvervsområde med flere internationalt anerkendte virksomheder. Her er der især fokus på forskning, udvikling og højteknologiske jobs.

Ganløse: Området byder på en blanding af bolig og erhverv med virksomheder inden for forskellige brancher. I Ganløse finder du både kontorjobs, produktionsjobs og servicefag.

Flytter til Farum for at få et job 

Spændende nyt job i Farum? Tillykke! Men inden du pakker flyttekasserne, er det vigtigt at være opmærksom på nogle praktiske punkter. Her er en guide til, hvad du bør overveje, når du flytter til Farum på grund af et job:

Bolig:

 • Markedsmæssig pris: Boligpriserne i Farum ligger generelt højere end landsgennemsnittet. Huslejer og boligpriser varierer afhængigt af kvarteret, så undersøg markedet grundigt.
 • Ventelister: Offentlige boliger som almennyttige boliger kan have lange ventelister. Start gerne din boligsøgning tidligt, hvis du ønsker denne type bolig.
 • Transport: Overvej afstanden mellem bopæl og arbejdsplads. Farum har god infrastruktur, men cykelafstand eller kort afstand til offentlig transport kan give mere frihed og spare tid.

Familie:

 • Daginstitutioner: Farum har mange gode daginstitutioner, men der kan være venteliste på populære institutioner. Undersøg mulighederne i god tid, især hvis du har små børn.
 • Skoler: Byen har et godt udvalg af folkeskoler og gymnasier med forskelligt fokus. Undersøg skolerne og deres profiler for at finde det bedste match til dit barns behov.

Fritid:

 • Kulturtilbud: Farum har et fint udvalg af kulturinstitutioner som museer, biblioteker og teatre. Men mangler du storbyens pulserende kulturliv, kan København nås på cirka 20 minutter med S-tog.
 • Fritidsaktiviteter: Byen byder på gode muligheder for friluftsliv med parker, skovområder og sportsaktiviteter. Men udvalget af specialiserede fritidsaktiviteter kan være mere begrænset end i større byer.

Andre relevante links om Farum 

Farum Kommune

Wikipedia: Farum

Google Maps: Farum

Se ledige jobs i Farum

Ofte stillede spørgsmål