Flytter til Værløse for job? Alt du skal vide

Har du sat næsen mod skønne Værløse og leder efter dit drømmejob? Uanset om du er nyuddannet, på jagt efter nye udfordringer eller ønsker at skifte spor, kan jobjagten i Værløse virke overvældende.
15. februar 2024 | Skrevet af: Ludvig Kofoed
Flytter til Værløse for job? Alt du skal vide

I denne blogserie vil vi guide dig igennem processen, trin for trin. Vi giver dig konkrete tips og tricks til at finde ledige stillinger, skrive ansøgninger, der skiller sig ud, og forberede dig til jobsamtaler. Så læn dig tilbage, grib en kop kaffe, og lad os hjælpe dig med at lande dit drømmejob i Værløse!

I de kommende indlæg vil vi blandt andet dække:

 • De bedste steder at finde ledige stillinger i Værløse: Vi gennemgår de mest populære jobportaler, virksomheders hjemmesider og netværk, der kan føre dig til dit næste job.
 • Sådan skriver du en ansøgning, der får dig til samtale: Vi deler vores eksperttips til at skrive en ansøgning, der fanger arbejdsgiverens øje og fremhæver dine kvalifikationer.
 • Forbered dig til jobsamtalen som en pro: Vi giver dig konkrete råd til at forske i virksomheden, forberede dig på almindelige spørgsmål og præsentere dig selv på bedste vis.
 • Insider-viden om jobmarkedet i Værløse: Vi deler vores indsigt i de mest efterspurgte brancher, lønniveauer og arbejdskultur i Værløse.
 • Succeshistorier fra andre jobsøgende i Værløse: Få inspiration og motivation ved at læse historier fra andre, der har fundet deres drømmejob i byen.

Så følg med os, og lad os hjælpe dig med at gøre din jobsøgning i Værløse til en succes!

De største erhvervsområder i Værløse

Værløse, beliggende i Furesø Kommune i Nordsjælland, er en by med en blandet erhvervsstruktur. Byen har et bredt udvalg af arbejdspladser inden for forskellige sektorer, og i denne analyse ser vi nærmere på de fem største sektorer i Værløse, målt på antallet af beskæftigede.

 1. Kontor, handel og service: Denne sektor er den største i Værløse med ca. 28% af den samlede beskæftigelse. Sektoren omfatter bl.a. bank, forsikring, ejendomshandel, revision og administration. Værløse er et attraktivt sted for virksomheder inden for denne sektor, da byen har en god infrastruktur og et veluddannet arbejdsstyrke.

Find ledige jobs i Kontor, handel og service i Værløse

 1. Sundhed og socialvæsen: Sundhed og socialvæsen er den næststørste sektor i Værløse med ca. 18% af den samlede beskæftigelse. Sektoren omfatter bl.a. sygehuset, plejehjem, hjemmeplejen og socialpsykiatrien. Den store andel af beskæftigede i denne sektor afspejler den store andel af ældre i Furesø Kommune.

Find ledige jobs i Sundhed og socialvæsen i Værløse

 1. Undervisning: Undervisning er den fjerdestørste sektor i Værløse med ca. 12% af den samlede beskæftigelse. Sektoren omfatter folkeskoler, gymnasier, erhvervsskoler og privatskoler.

Find ledige jobs i Undervisning i Værløse

 1. Industri, håndværk og teknik: Industri, håndværk og teknik er den femte største sektor i Værløse med ca. 10% af den samlede beskæftigelse. Byen har en række mindre industrivirksomheder inden for forskellige brancher, bl.a. metalindustrien, plastindustrien og fødevareindustrien.

Find ledige jobs i Industri, håndværk og teknik i Værløse

Udover de fem største sektorer er der også en række andre sektorer, der er repræsenteret i Værløse, herunder information og kommunikation, ledelse og personale, og økonomi og jura.

Værløse har en bred og diversificeret erhvervsstruktur med et godt mix af forskellige sektorer. De fem største sektorer i byen er kontor, handel og service, sundhed og socialvæsen, handel, transport og service, undervisning, og industri, håndværk og teknik. Denne blanding af sektorer bidrager til en stabil og robust økonomi i Værløse og skaber et attraktivt arbejdsmarked for både lokale og tilflyttere.

De største virksomheder i Værløse

Værløse byder på en bred vifte af virksomheder, både store og små. Her er et par eksempler på nogle af de største aktører i byen, fordelt på forskellige områder:

Industri:

 • Arla Foods: Denne mejerigigant har et stort produktionsanlæg i Byggeren, Værløse, hvor de producerer forskellige mejeriprodukter som mælk, yoghurt og ost.
 • Royal Unibrew: Danmarks største bryggeri har hovedkontor og bryggeri i Højbrydgaard, Værløse. Her brygges populære ølmærker som Tuborg, Faxe og Ceres.
 • Gerresheimer Værløse A/S: Denne virksomhed i Walgerholm producerer plastemballage til forskellige industrier, såsom medicinal- og kosmetikbranchen.

Service:

 • Værløse Sygehus: Dette regionale sygehus er en af de største arbejdspladser i Værløse og tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser til borgerne i regionen.
 • Furesø Kommune: Kommunens administration ligger i Hareskov By og beskæftiger mange mennesker inden for forskellige administrative og servicefunktioner.
 • Salling: Indkøbscenteret Værløse Bycenter huser en stor Salling-butik, som tiltrækker kunder fra hele området og skaber arbejdspladser inden for detailhandel.

IT og teknologi:

 • DTU Fotonik - Danmarks Tekniske Universitet: Dette campus i Lyngbyparken forsker og underviser inden for fotonik og relateret teknologi, og tiltrækker talentfulde medarbejdere og studerende.
 • Kamstrup: Denne virksomhed i Farum udvikler og producerer intelligente energimålere og løsninger til fjernvarme- og vandsektoren.
 • KMD: IT-virksomheden har et datacenter i Hareskov By, som er en vigtig del af deres infrastruktur og beskæftiger medarbejdere inden for IT-drift og support.

Andre:

 • Coca-Cola Danmark: Denne store drikkevarevirksomhed har hovedkontor i Hareskov By og distribuerer Coca-Cola produkter til hele Danmark.
 • IKEA Denmark: Det store IKEA-varehus i Tåstrup ligger tæt på Værløse og er en populær arbejdsplads inden for detailhandel og logistik.
 • Malerfirmaet Jan Knoblauch: Dette lokalt forankrede malerfirma beskæftiger et større antal medarbejdere og udfører maleropgaver for både private og erhvervskunder.

Dette er blot et lille udpluk af de mange virksomheder, der har hjemme i Værløse. Byens erhvervsliv er mangfoldigt og under konstant udvikling, så der er gode muligheder for at finde beskæftigelse inden for forskellige brancher.

Husk, at denne liste ikke er udtømmende, og der findes mange andre spændende virksomheder i Værløse, som også bidrager til byens dynamik og økonomi.

Hvilke transportformer kan jeg tage på arbejde i Værløse?

Værløse byder på gode transportmuligheder, som gør det nemt at komme rundt, uanset om du skal på arbejde, indkøbstur eller socialt besøg. Her gennemgår vi de forskellige muligheder, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til din rejse og dine behov.

Tog: S-toget er rygraden i Værløses offentlige transport. Med stationer i Værløse St., Hareskov St. og Farum St. har du direkte forbindelse til København H og andre større byer på Sjælland. S-togene kører ofte og med faste intervaller, hvilket gør dem til et pålideligt og tidsbesparende valg.

Bus: Movia busnettet betjener Værløse grundigt med både lokale ruter og linjer, der forbinder byen med omkringliggende områder. Busserne er et godt alternativ til S-toget, hvis din destination ikke ligger tæt på en station. Du kan planlægge din rejse og se realtidsafgange på Movias hjemmeside eller app.

Cykel: Værløse har et veludviklet net af cykelstier, hvilket gør cykling til en attraktiv og miljøvenlig transportform. Cykelstierne forbinder de forskellige bydele og gør det nemt at komme rundt på en sund og aktiv måde. Hvis du ikke har din egen cykel, kan du leje en hos Donkey Republic, som har flere stationer i Værløse.

Bil: Bilen giver naturligvis den største fleksibilitet, men parkeringsmulighederne i Værløse centrum kan være begrænsede. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på parkeringszoner og eventuelle tidsbegrænsninger. Husk også, at Værløse er en del af Københavns Lufthavnszone, hvor der gælder miljøzoneregler.

Taxa: Taxaer er et godt alternativ, hvis du skal ud senere på aftenen eller har behov for transport til lufthavnen. Du kan bestille en taxa på forhånd eller fange en på gaden ved taxaholdepladserne i nærheden af stationerne.

Ud over de nævnte muligheder tilbyder Værløse også flextrafik for personer med nedsat mobilitet. Du kan læse mere om denne service på Movias hjemmeside.

Uanset om du er pendler, studerende eller borger i Værløse, er der altså gode muligheder for at komme sikkert og effektivt rundt i byen. Vælg den transportform, der passer bedst til din rejse og dine behov, og nyd de fordele, som Værløse tilbyder.

De forskellige bydele i Værløse

Værløse byder på forskellige kvarterer med hver deres charme og karakter. Når du søger job i Værløse, kan det være fordelagtigt at overveje, hvilken bydel der passer bedst til dine ønsker og behov. Her er et kig på nogle af de mest markante områder og deres relation til jobmarkedet:

Hareskov By: Dynamisk erhvervsområde med virksomheder inden for IT, kommunikation og service. Perfekt for dig, der søger kontorjob eller stillinger inden for videnintensive brancher. Boligudbudbet domineres af lejligheder og moderne villaer.

Værløse Stationsby: Centralt område med blandet bolig og erhverv. Her finder du butikker, restauranter og flere erhvervsdrivende inden for sundhedsvæsenet. Velegnet til dig, der ønsker kort afstand til arbejdspladsen og et aktivt byliv. Boligudvalget er alsidigt med lejligheder, rækkehuse og villaer.

Farum: Stort villakvarter med roligt miljø og familievenlig atmosfære. Her finder du flere daginstitutioner og skoler. Oplagt til dig, der prioriterer rolige omgivelser og nem adgang til grønne områder. Jobmulighederne er primært inden for service og detailhandel.

Lille Værløse: Idyllisk landsbyområde med historisk atmosfære og god adgang til naturområder. Boligudvalget består primært af villaer og landsteder. Jobmulighederne er begrænsede, men området kan være attraktivt, hvis du arbejder hjemmefra eller har fleksibel arbejdstid.

Lynge: Attraktivt område med blandet bolig og erhverv. Her finder du både villakvarterer, rækkehuse og lejligheder samt virksomheder inden for IT, forskning og uddannelse. Velegnet til dig, der søger en moderne og aktiv bydel med gode jobmuligheder.

Husk, at dette blot er en kort beskrivelse, og der findes nuancer inden for hvert område. Det er altid en god idé at undersøge de specifikke kvarterer grundigt og afstemme dem med dine jobønsker og personlige præferencer. Når du søger job i Værløse, kan det også være fordelagtigt at netværke lokalt og holde øje med stillingsopslag, der er målrettet mod specifikke bydele.

Flytter til Værløse for at få et job

At flytte til et nyt sted for et job kan være spændende, men også forbundet med praktiske overvejelser. Her er nogle punkter at være opmærksom på, når du flytter til Værløse på grund af et job:

Bolig:

 • Marked og priser: Boligmarkedet i Værløse er generelt stabilt, men priserne kan variere afhængigt af kvarter og boligtype. Lejligheder er oftest dyrere end villaer, mens forstæderne typisk er billigere end centrum.
 • Type: Værløse byder på en blanding af villakvarterer, lejligheder, rækkehuse og landsteder. Overvej dine behov og ønsker nøje, inden du går på boligjagt.

Daginstitutioner:

 • Tilgængelighed: Der er generelt god tilgængelighed til daginstitutioner i Værløse, men ventelister kan forekomme. Indskriv dit barn tidligt, hvis du skal bruge plads.
 • Kvalitet: Både offentlige og private daginstitutioner har generelt gode standarder og positive brugeranmeldelser.

Skoler:

 • Skoledistrikter: Værløse er opdelt i skoledistrikter, og dit barns skole afhænger af jeres bopæl. Undersøg skolerne i dit distrikt og deres omdømme.
 • Udvalg: Der findes både folkeskoler og friskoler i Værløse, så du har valgmuligheder.

Sundhedsvæsen:

 • Hospital: Værløse Sygehus tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser, men for specialiserede behandlinger kan det være nødvendigt at tage til Glostrup eller Hvidovre Hospital.
 • Læger: Der er flere praktiserende læger i Værløse, og tilgængeligheden er generelt god.

Andet:

 • Indkøbsmuligheder: Værløse har gode indkøbsmuligheder med både supermarkeder, specialbutikker og et stort shoppingcenter.
 • Fritid og kultur: Byen tilbyder et bredt udvalg af fritidsaktiviteter og kulturtilbud, såsom sportsklubber, museer, teater og biblioteker.
 • Transport: Værløse har gode transportforbindelser med S-tog, busser og cykelstier. Hvis du bruger bil, bør du være opmærksom på parkeringszoner og eventuelle tidsbegrænsninger.

Generelt:

 • Leveomkostninger: Leveomkostningerne i Værløse er over gennemsnittet for Danmark, men lavere end København.
 • Lokalsamfund: Værløse har et aktivt lokalsamfund med forskellige arrangementer og foreninger. Det er nemt at lære nye mennesker at kende og engagere sig i byens liv.

Husk, at dette blot er en oversigt, og det kan være en god idé at undersøge nærmere de ting, der er vigtige for dig og din familie. Besøg gerne byen, tal med lokale og læs mere om de specifikke områder, der interesserer dig, før du flytter til Værløse.

Andre relevante links om Værløse 

Furesø Kommune

Wikipedia: Værløse

Google Maps: Værløse

Se ledige jobs i Værløse

Ofte stillede spørgsmål