Jobjagt i Hillerød - Din guide til at finde drømmejobbet

Er du på jagt efter et fedt job i Hillerød? Så er du kommet til det rette sted! Uanset om du lige er sprunget ud i arbejdslivet, søger nye udfordringer, eller drømmer om at skifte spor, så kan jobjagten godt virke uoverskuelig. Men bare rolig, med de rigtige værktøjer og lidt snilde kan du sagtens finde dit drømmejob i hjertet af Nordsjælland.
14. februar 2024 | Skrevet af: Sara Petersen
Jobjagt i Hillerød - Din guide til at finde drømmejobbet

Er du på jagt efter et fedt job i Hillerød? Så er du kommet til det rette sted! Uanset om du lige er sprunget ud i arbejdslivet, søger nye udfordringer, eller drømmer om at skifte spor, så kan jobjagten godt virke uoverskuelig. Men bare rolig, med de rigtige værktøjer og lidt snilde kan du sagtens finde dit drømmejob i hjertet af Nordsjælland.

I denne blogserie vil vi guide dig igennem hele processen - fra at få styr på dine ønsker og kvalifikationer til at skrive et fængende CV og mestre ansættelsessamtalen. Vi deler også insidertips, lokale ressourcer og gode råd til at netværke dig vej til dit nye job.

Så læn dig tilbage, grib notesblokken, og gør dig klar til at kickstarte din jobjagt i Hillerød!

De største erhvervsområder i Hillerød 

Hillerød er en by med et bredt og varieret arbejdsmarked, der tilbyder spændende jobmuligheder inden for en lang række sektorer. Her er et kig på de fem største beskæftigelsessektorer i Hillerød, baseret på data fra Danmarks Statistik:

 1. Kontor, handel og service:

Denne sektor er den største i Hillerød med over 30% af den samlede beskæftigelse. Her finder du job i administration, salg, kundeservice, detailhandel, og rengøring.

Find ledige jobs i Kontor, handel og service i Hillerød

 1. Sundhed og forskning:

Hillerød Hospital er en af byens største arbejdspladser og bidrager til en stor del af beskæftigelsen inden for sundhed og forskning. Andre virksomheder inden for denne sektor inkluderer medicovirksomheder, plejehjem og private klinikker.

Find ledige jobs i Sundhed og forskning i Hillerød

 1. Undervisning:

Hillerød har et velfungerende uddannelsessystem med flere grundskoler, gymnasier og erhvervsskoler. Derudover er der en række private institutioner, der tilbyder videregående uddannelser.

Find ledige jobs i Undervisning i Hillerød

 1. Ledelse og personale:

Mange virksomheder i Hillerød har brug for dygtige ledere og medarbejdere til at styre og koordinere driften. Jobmulighederne inden for denne sektor er derfor mange og varierede.

 1. Industri, håndværk og teknik:

Hillerød har en lang tradition for industri og håndværk. Der findes et bredt udvalg af virksomheder inden for denne sektor, lige fra små håndværksvirksomheder til store produktionsvirksomheder.

Find ledige jobs i Industri, håndværk og teknik i Hillerød

Udover disse fem største sektorer er der også en række andre brancher, der er repræsenteret i Hillerød. Byen har et aktivt erhvervsliv med et godt mix af små og store virksomheder.

De største virksomheder i Hillerød 

Hillerød byder ikke kun på charmerende gader og smuk natur, men også på en imponerende samling af store virksomheder. Disse aktører spiller en væsentlig rolle i både byens og landets økonomi, og tilbyder samtidig spændende arbejdspladser for tusindvis af mennesker. Lad os tage et kig på nogle af de største spillere i Hillerød:

Novo Nordisk (Kundby): Den globale medicinalgigant har en stor afdeling i Kundby, som producerer insulin og andre diabetesbehandlinger. Virksomheden er en af Danmarks største arbejdspladser og bidrager markant til forskning og udvikling inden for sundhedsområdet.

Arla Foods (Hjortholm): Mejerikoncernen Arla har et stort produktionsanlæg i Hjortholm, hvor de fremstiller en lang række populære mejeriprodukter. Arla er en vigtig samarbejdspartner for danske landmænd og spiller en central rolle i landets fødevareindustri.

LEO Pharma (Hillerød): Denne internationalt anerkendte medicinalvirksomhed har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Hillerød. LEO Pharma udvikler og producerer dermatologiske lægemidler til behandling af hudsygdomme.

Hillerød Forsyning (Solrødgårds Alle): Det lokale forsyningsselskab sørger for levering af vand, varme, el og affaldshåndtering til Hillerød Kommune. Hillerød Forsyning er en vigtig spiller i den grønne omstilling og arbejder aktivt for at sikre bæredygtige løsninger.

Hvilke transportformer kan jeg tage på arbejde i Hillerød? 

Hillerød byder på et væld af forskellige transportmuligheder, som sikrer dig en fri og fleksibel hverdag. Uanset om du skal på arbejde, til fritidsaktiviteter eller besøge venner og familie, findes der en løsning, der passer til dine behov.

Offentlig transport:

 • Tog: Hillerød Station er et knudepunkt for S-togsnettet, som forbinder byen med København, Frederikssund og Helsingør på blot få minutter. Derudover kører regionaltog til Roskilde, Holbæk og Jylland.
 • Bus: Movia busser har et omfattende netværk, der dækker hele Hillerød by og omegn. Med hyppige afgange og gode forbindelser mellem stationer og bydele er busserne et populært valg for både korte og lange rejser.
 • Flextrafik: Ønsker du en mere fleksibel rejseoplevelse, kan du benytte Flextrafik. Denne service afhenter og sætter dig af ved en virtuel holdeplads tæt på din adresse, hvilket er ideelt til ture uden for de almindelige busruter eller til tider med lavere passagertal.

De forskellige bydele i Hillerød 

Hillerød byder på mangfoldige kvarterer, hver med sin unikke karakter og atmosfære. Når du søger job, kan det være fordelagtigt at målrette din jagt mod bestemte bydele ud fra de brancher og virksomheder, der dominerer der. Lad os tage en rundtur gennem nogle af Hillerøds spændende bydele og se, hvilke jobmuligheder de byder på:

Hillerød Centrum:

Byens pulserende hjerte byder på et væld af butikker, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du job inden for detailhandel, service, kontor og administration. Mange større virksomheder har også hovedkontorer i centrum, hvilket åbner døren for muligheder inden for marketing, kommunikation og jura.

Industriområdet Nord:

Hjem til internationalt anerkendte virksomheder som Novo Nordisk og LEO Pharma, er dette område et knudepunkt for life science og medicinalindustri. Her finder du job inden for forskning, produktion, kvalitetskontrol og laboratoriearbejde.

Kundby:

Med Novo Nordisks store produktionsanlæg er Kundby en magnet for jobs inden for produktion, teknik og logistik. Området rummer også mindre virksomheder inden for håndværk og fødevareproduktion.

Skt. Hans Gade:

Her ligger det store Hillerød Hospital, som byder på en bred vifte af jobmuligheder inden for sundhedsvæsnet, både kliniske og administrative. Området rummer også flere uddannelsesinstitutioner, hvilket åbner døren for jobs inden for undervisning og forskning.

Vandtårnet:

Dette moderne erhvervsområde tiltrækker innovative virksomheder inden for IT, teknologi og kommunikation. Her finder du spændende jobmuligheder for programmører, webudviklere, grafikere og marketingspecialister.

Flytter til Hillerød for at få et job 

At flytte til en ny by er spændende, men det kan også være forbundet med spørgsmål og usikkerhed. Især når flytningen skyldes et nyt job, er det vigtigt at forberede sig godt på de praktiske og sociale aspekter ved din nye tilværelse i Hillerød. Her er nogle vigtige punkter at være opmærksom på:

Bolig:

 • Hillerød har et varieret boligmarked med både lejligheder, villaer og rækkehuse. Priserne afhænger af boligtype, størrelse og placering. Det kan være en god idé at starte din boligsøgning tidligt, især hvis du har specifikke ønsker.
 • Husk at undersøge indflytningstider og opsigelsesvarsler ved lejeboliger.
 • Overvej din afstand til arbejdspladsen og foretrukne bydel, når du søger bolig.

Daginstitutioner:

 • Hillerød Kommune har flere gode daginstitutioner fordelt ud over byen. Du kan finde oplysninger om ledige pladser og ansøgningsprocesser på kommunens hjemmeside.
 • Ventelister på populære daginstitutioner kan være lange, så ansøg i god tid.
 • Undersøg omkostningerne til daginstitutioner og eventuelle tilskudsmøglichheder.

Skoler:

 • Hillerød har gode folkeskoler og flere gymnasier. Du kan finde oplysninger om skolerne og deres placering på kommunens hjemmeside.
 • Tænk over hvilken type skolemiljø du ønsker for dine børn, når du vælger skole.
 • Undersøg mulighederne for transport til skole, hvis I ikke bor i nærområdet.

Sundhedsvæsen:

 • Hillerød Hospital er et stort og moderne sygehus, der dækker de fleste sundhedsbehov.
 • Der er flere lægehuse og speciallæger i byen.
 • Undersøg sundhedstilbuddene i Hillerød og sørg for at have relevante forsikringer på plads.

Andre relevante links om Hillerød 

Hillerød Kommune

Wikipedia: Hillerød

Google Maps: Hillerød

Se ledige jobs i Hillerød

Ofte stillede spørgsmål