Dagplejer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vil du åbne dit hjem for Furesøs yngste?
Og opleve den livsglæde det er at arbejde med børn i deres vigtigste år? Så er du måske vores nye dagplejer!

Livet som dagplejer
Som dagplejer arbejder du hjemmefra og tilrettelægge selv din hverdag. Du skaber et trygt børnemiljø med mulighed for nærvær og voksenkontakt til det enkelte barn. Du kommer til at tilbringe din dagligdag med en mindre børnegruppe på fire børn, hvor det er muligt at have dit eget barn under 3 år indskrevet. Som dagplejer får du en tæt relation til både børn og forældre og dit arbejde vil få stor betydning for dem.

Bliv en del af et fællesskab
I Furesø Dagpleje består dine kollegaer af seks dagplejere, tre gæstehusmedarbejdere og en dagplejeleder. Du bliver en del af et arbejdsfællesskab på tværs af Dagplejen, som vil støtte og vejlede i det omfang du har behov for det. Vi har fælles legestue og Gæstehus i Farum.

Arbejdstiden er mandag – torsdag kl. 7.15-17 fredag kl. 7.15-16.15. Fire dage om ugen arbejder du i eget hjem og har dermed ikke transporttid disse dage. En dag om ugen arbejder du sammen med dine kollegaer i heldagslegestue. Denne ligger i Paltholmterrasserne 9A i Farum.

Dine personlige kvalifikationer
Det er ikke et krav, men en fordel hvis du er uddannet pædagog, pædagogisk assistent, sosu hjælper/assistent eller lign. Du skal brænde for arbejdet med små børn og have lyst til at skabe "den bedste dag – hver dag". Forældresamarbejdet er vigtigt for børnenes trivsel og du skal indgå anerkendende og respektfuld i dette med dialog som den bærende grundsten.

I jobbet som dagplejer, forventes det at:

  • du stiller dit hjem til rådighed som pasningstilbud. Men du er står ikke alene. Din dagplejeleder kommer på tilsyn- samt sparringsbesøg flere gange om året og deltager ved indmeldelsesmøder og lignende.
  • du har gode danskkundskaber, kan reflektere over egen praksis samt formulere dig mundtligt og skriftligt.
  • du sætter en ære i at samarbejde internt med kollegaer og leder samt eksternt med samarbejdspartnere som fx høretalekonsulenter og fysioterapeuter.
  • du er klar til at tilegne dig ny viden, da vi arbejder med forskellige pædagogiske arbejdsredskaber. Disse bliver du grundigt introduceret til og oplært i.
  • du er bosat i Furesø kommune. Dit hjem skal godkendes til dagplejebrug. Inden eventuel ansættelse vil vi sammen med dig gennemgå hjemmet og tale om, hvordan du har planer om at indrette dig i forhold til jobbet. Dagplejen leverer inventar, legetøj, barnevogne mm.
  • du, samlever og hjemmeboende børn over 15 år giver samtykke til indhentning af straffe- og børneattest.


Lønvilkår
Løn efter gældende overenskomst for dagplejere. Som dagplejer får du et standart fradrag på 60%

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte dagplejeleder Pia Riis Brendstrup på telefon 72 16 54 13.
Du er også velkommen til at deltage i vores Åbent hus, som finder sted d. 15. juni kl. 12.30-13.30 i vores Dagplejehus Paltholmterrasserne 9A, 3520 Farum. Her vil dagplejeleder Pia Riis Brendstrup fortælle om og svare på spørgsmål vedr. jobbet som dagplejer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

finder du vores kortfilm om Furesø Dagpleje.
Ansøgningsfrist: d. 24. juni 2022

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Børnepasser", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Børnepasser
  • Farum
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som børnepassere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte børnepasser i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal børnepassere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte børnepassere over tid

Dato Alle jobs som børnepassere
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2