Erfaren leder søges til velfungerende og attraktivt opholdssted i Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gilleleje

Er du en visionær, udviklingsorienteret og samtidig praktisk anlagt og nærværende leder, der brænder for at gøre en forskel for unge mennesker? Arbejder du bedst i spændingsfeltet mellem pædagogisk ledelse, administration og udvikling i en kontekst, hvor der ikke er langt fra idé til praksis?

Er du god til at arbejde helhedsorienteret, tværfagligt og både lytte, inddrage og samtidig sætte retning og følge op på aftaler? Og vil du være med til at skabe en tryg og stimulerende ramme for at understøtte trivsel og udvikling for vores beboere?

Så er du måske den nye leder, vi søger til stillingen som leder til opholdsstedet Nordtofte med tiltrædelse snarest muligt.

Om Nordtofte

Nordtofte er et lille, familielignende opholdssted jf. § 66, stk. 1, nr. 6, beliggende i Nordsjælland med plads til op til 8 unge (se hjemmesiden). Nordtofte består af følgende tilbud: ”Nordtofte”, ”Udslusningen” og ”Bindeleddet”. Afdelingerne har tilknyttet den samme personalegruppe bestående af 7 personer, og der arbejdes ud fra det samme værdigrundlag og metode valg. På Nordtofte tilbydes i øvrigt efterværn og bostøtte.

Målgruppen er drenge i alderen 12 til 17 år. Herefter tilbyder vi efterværn indtil det fyldte 23. år. Alle er henvist pga. omsorgssvigt eller tilknytningsforstyrrelser. Beboerne kan ydermere have flere diagnoser samtidig, som typisk spænder fra depression, nervøse eller stress-relaterede tilstande, angst eller fobisk angst, OCD, Asperger, ADHD, til adfærds følelsesmæssige/emotionelle forstyrrelser. Ydermere ses indad-reagerende adfærd, skoleproblemer og ikke-personfarlig kriminalitet.

Om jobbet

Som leder på Nordtofte vil dine opgaver bl.a. være:

  • Personale- og driftsledelse. Herunder bl.a. ansættelser, vagtplanlægning, afvikling af MUS-samtaler m.m.
  • Strategisk ledelse og udvikling. Være med til at sætte retning i samarbejde med bestyrelsen og oversætte strategi og visioner til klare målsætninger, handleplaner og praksis m.m. Igangsætte udviklingsaktiviteter m.v.
  • Samarbejde internt og eksternt med folk med mange forskellige faglige baggrunde såsom kommuner, skoler, PPR, misbrugscenter, jobcenter, tilsyn, bestyrelse m.fl.
  • Visitere i forhold til målgruppen fra anbringende kommuner og løbende være opmærksom på og vurdere evt. yderligere problemstillinger hos de unge og disses indvirken på f.eks. samspil og match ift. bl.a. målgruppe og de andre unge på stedet.
  • Pædagogiske afklaringsforløb og socialpædagogisk udredning. Her tages udgangspunkt i, hvordan man kan gøre kendt viden aktuelt, og vi foretager undersøgelser af relevante temaer.
  • Kontakt med sundhedsfagligt personale og håndtering af medicinering. Sørge for at de beboere, der skal have medicin, løbende får dette udleveret i henhold til aftale med læge m.m.
  • Økonomistyring. Herunder bl.a. udfærdigelse af budgetter og budgetstyring. Erfaring med E-conomics og PLEO er en fordel.

Om dig

Du har en relevant uddannelse, gerne inden for pædagogik, socialrådgivning, det social- og sundhedsfaglige område eller tilsvarende. Du har gennemført en lederuddannelse som f.eks. diplom i Pædagogisk Ledelse, og kan hertil demonstrere flere års erfaring i rollen som leder.

Du har erfaring med målgruppen og det at arbejde inden for døgnområdet. Da vi arbejder evidensbaseret, er det vigtigt, at du er fagligt opdateret på metoder og viden inden for anbringelsesområdet. Videreuddannelse inden for systemiske-, anerkendende-, narrative- og kognitive metoder er en fordel. Er du certificeret i NADA, Stressprofilen fra Sopra, samt sanseprofil eller tilsvarende er det en fordel.

På det personlige plan er du ansvarsbevidst, initiativrig og trives med en kompleks og dynamisk opgaveportefølje, hvor det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med stor drivkraft. Du har øje for mennesker, tør tage de svære samtaler og evner at håndtere konflikter. Du er fleksibel, omstillingsparat, rolig og robust, og du formår at bevare overblikket samt prioritere indsatser med rettidig omhu.

Du er udviklingsorienteret, åben og nysgerrig på det, der sker i vores omverden. Du evner at sætte dig i andre menneskers sted, er en tydelig og lydhør kommunikator, der inddrager, motiverer og skaber ejerskab, og så er du rigtig god til at arbejde med relationer. Du har erfaring med tværgående samarbejde, da du vil skulle samarbejde både internt og eksternt med folk med mange forskellige faglige baggrunde såsom forældre, kommuner, skoler, PPR, misbrugscenter, jobcenter, tilsyn, bestyrelse m.fl.

Du formår at udmønte andres input og ideer til konkrete tiltag samt skabe en dynamisk feedback kultur præget af åbenhed, tillid, ærlighed og respekt. Du er struktureret og en stærk koordinator, der har lysten og evnen til at gå forrest og inspirere.

Du trives med myndighedsarbejde og administrative opgaver, og har du erfaring med re-godkendelser er det en fordel, da vi er ved at finde en ny fysisk placering i Nordsjælland.

Vi tilbyder

Som leder på Nordtofte får du rig mulighed for at præge din nye arbejdsplads, igangsætte dine idéer og sætte dit eget fingeraftryk, også i forhold til den fysiske ramme, da vi er ved at finde en ny fysisk placering i Nordsjælland og købe vores eget sted.

Du vil erfare, at der er etableret et godt samarbejde med landets kommuner, og vi oplever stor kommunal efterspørgsel. Nordtofte er et familielignende sted, hvilket bl.a. afspejles ved at vi afholder julearrangement og sommerfest, ligesom vi rejser to gange om året fordelt på sommer- og vinterhalvår.

Du vil overtage en god og homogen ungegruppe, der pt består af 6 drenge i alderen 15 til 17, samt stå i spidsen for en engageret personalegruppe.

Der afholdes løbende gruppesupervision for personalet hos Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter, ligesom der er mulighed for relevant efter- og videreuddannelse.

Ansættelse

Der er tale om ansættelse på fuld tid uden øvre arbejdstid, og vi ser frem til at byde dig velkommen snarest muligt, da vores nuværende leder efter mange år har valgt at søge nye udfordringer.

Ansættelsesområdet er Nordtofte og som udgangspunkt med tjenestested på Møllevej 4, 3250 Gilleleje.

Der kan dog være opgaver på andre adresser samt hos vores eksterne samarbejdspartnere, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort til personbil.

Som leder har du ansvar for driften af hele institutionen og har rådighedspligt. Som følge heraf må du påregne fleksibilitet og tilstedeværelse ved behov for eksempel i weekender og ferieperioder. Du indgår i døgninstitutionens daglige drift med vagter fortrinsvis i dag- og aftentimer.

Din løn inklusiv pensionsordning afspejler dine kvalifikationer, kompetencer og erfaring og aftales med bestyrelsen.

Du skal være indstillet på, at vi som opholdssted indhenter straffe- og børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så send din ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser til næstformand Camilla Broager i bestyrelsen via [email protected]

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte daglig leder, Anja Oredsson på mail: [email protected] og alternativt tlf.: 91 72 37 43.

Vi afholder samtaler løbende, hvorfor vi vil opfordre dig til at sende din ansøgning allerede i dag og senest den 14. februar 2022. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb kommer ikke i betragtning.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ugerne 4-7, 2022.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Gilleleje.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Gilleleje
  • Mandag den 14. februar 2022

Lignende jobs

  • Bud i Nordsjælland

    Kan du tænke dig at arbejde med salg og kundeservice, hvor du gør hvert besøg til en god oplevelse for vores kunder? Så læs videre her, og grib muligheden for et spændende fritidsjob i [xxxxx]!.
    • Bud
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bud i Kongens Lyngby

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Bud i Hillerød

    Timelønnet pakkeomdeler - Midlertidig fuldtidsstilling (Hillerød)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du omdeler breve og pakker i bil.Hub N..
    • Bud
    • Hillerød
    Få mere info
  • Bud i Fredensborg

    Smilende og ansvarsfuld ungarbejder u. 18 år søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedHar du lyst til at være en del af et af Danmarks fedeste teams? Kunne du tænke dig en spændende hverdag..
    • Bud
    • Fredensborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Gilleleje

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Gilleleje over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
1. maj 2024 1