Velfungerende børnehus søger dagtilbudsleder pr. 1. juni 2024

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Brænder du for at arbejde med ledelse af dagtilbud, udvikle og sparre med personalet om pædagogik og børn samt sparre og udvikle på ledelsesopgaverne gennem forpligtende netværksledelse - så er denne stilling måske noget for dig?

Børnehuset Fuglsang er et skønt børnehus beliggende tæt på Virum station, Geels skov, parker og legepladser med plads til 36 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Børnehuset består af to matrikler kun adskilt af en lille vej. Det er et traditionsrigt hus, der igennem de sidste 10 år har arbejdet målrettet på at skabe en fælles tilgang til det pædagogiske arbejde med afsæt i den pædagogiske læreplan. Der er fortsat fokus på at forfine og udvikle pædagogikken og læringsmiljøet. Du kan læse mere om den pædagogiske linje på: https://dagtilbud.ltk.dk/find-dagtilbud/virum-sorgenfri-og-brede/boernehuset-fuglsang

I øjeblikket er børnehuset i samarbejde med resten af netværket i gang med et projekt, der handler om styrke den pædagogiske kvalitet bl.a ved at kigge på de faglige fyrtårnes rolle og opgaver.

Personalet ytrer, at der er en særlig ro og dynamik i børnehuset, og at der ud over høj faglighed også er plads til humor og mange grin. Der arbejdes pædagogisk med at følge børnenes spor, og det er en vigtig værdi, at personalet forandrer sig sammen med børnegruppen for at skabe den bedste trivsel. Personalegruppen er en god blanding af flere aldersgrupper og vekslende erfaring.

I Lyngby-Taarbæk Kommune har vi et højt fagligt ambitionsniveau på dagtilbudsområdet. Faglig ledelse er en prioritet og derfor søger vi en faglig stærk, nærværende og erfaren leder, der kan understøtte den gode faglige retning og arbejde evidensbaseret. Du skal også kunne inddrage, guide og lede personalet samt aktivt gøre brug af dygtige og kompetente kræfter i dagtilbuddet, netværket og blandt de understøttende funktioner i såvel PPR som i det tværfaglige samarbejde.

Det fælles faglige ståsted på dagtilbudsområdet tager afsæt i en pædagogisk metodekuffert med redskaber, der er udviklet på baggrund af evidens, og som består af:
  • SAL (Systemisk Analyse af Læringsmiljøer) til arbejdet med inkluderende læringsmiljøer
  • Trivselsguiden; som er et redskab, der er med til at sikre tidlig opsporing og børns trivsel
  • Kvalitetsguiden, som et redskab til at undersøge og reflektere over kvaliteten af læringsmiljøerne
  • Evalueringscirklen til refleksion og evaluering af den pædagogiske praksis
  • Sprog i samspil som er det nyeste redskab, vi netop er ved at implementere, og som skal være med til at højne de sproglige læringsmiljøer

I Lyngby-Taarbæk Kommune har vi forpligtende netværksledelse, hvilket betyder, at der er et ledelsesteam i form af leder og souschef i alle vores dagtilbud. Det er forventningen, at leder og souschef indgår i et loyalt sparringsfællesskab, og at souschefen inddrages i ledelsesmæssige beslutninger. Som leder varetager du det ledelsesmæssige- og økonomiske ansvar og samarbejder med en engageret forældrebestyrelse og indgår samtidig i et netværk med 6 andre dagtilbud om fælles ansvarsopgaver. Dvs. at du som leder skal kunne indgå i det forpligtende samarbejde med netværkets øvrige ledere.

I VS- netværket (Virum og Sorgenfri) får du kollegaer som tilbyder sparring, som vil lykkes i fællesskab med andre samt bidrager med faglighed og saglighed. Kompleksiteten i lederopgaven deles i netværket, og der er en gensidig loyalitet og balance mellem at være holdspiller og have styr på egen butik. På kommunens hjemmeside, dagtilbud.ltk.dk, kan du læse mere om, hvad forpligtende netværksledelse er.

Personalet i Børnehuset Fuglsang udtrykker følgende ønsker til den nye leder:
  • lytter, er nærværende, opmærksom og anerkendende
  • er god til at organisere og have overblik
  • har en tydelig ledelsesstil og kan balancere imellem at gå forrest og udvise tillid til at personalet kan træffe egne beslutninger – og lære heraf
  • empatisk, loyal og bakker op om sit personale
  • kan lide at have ”åbne døre” og tilbyde daglig sparring. Som ser den enkelte medarbejders ressourcer – og som tør udfordre og udvikle dennes faglighed
  • har et særligt blik for børn i udsatte positioner, og som kan vejlede og sparre med personalet herom
  • er opdateret på ny viden og som er god til at omsætte det til praksis


For alle ansatte i kommunen gør det sig gældende, at vi har et fælles leder- og medarbejdergrundlag, hvor tilgange til arbejdet og forventninger til hinanden er beskrevet. Vi arbejder bl.a. systematisk, lader os inspirere af hinandens gode praksis, evidens og andres erfaringer. Vi søger at have et helhedsperspektiv, og derfor arbejder vi sammen på tværs af centre, når det giver mening. Du kan læse mere om leder- og medarbejdergrundlaget på hjemmesiden www.dagtilbud.ltk.dk

Formelle krav:
  • Du skal være pædagoguddannet, have ledererfaring og gerne en lederuddannelse på diplomniveau
  • Kan arbejde med IT, økonomistyring og administration som en naturlig del af jobbet

Praktiske informationer:

Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis sendt elektronisk, hvor du uddyber din motivation for netop at søge denne stilling.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til dagtilbudschef Susanne Stigaard på tlf. 29 25 71 83 eller chefkonsulent Anita Esbjerg på tlf. 21 59 87 17.

Der vil være 2 samtalerunder, som afholdes d. 11. og 15. april 2024.

Ansøgningsfrist d. 7. april kl. 23.59.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. juni 2024

Arbejdssted
Askevænget 2, Virum

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 07. april 2024

Lignende jobs

  • Bud i Nordsjælland

    Kan du tænke dig at arbejde med salg og kundeservice, hvor du gør hvert besøg til en god oplevelse for vores kunder? Så læs videre her, og grib muligheden for et spændende fritidsjob i [xxxxx]!.
    • Bud
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bud i Helsinge

    Smilende og ansvarsfuld ungarbejder u. 18 år søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedHar du lyst til at være en del af et af Danmarks fedeste teams? Kunne du tænke dig en spændende hverdag..
    • Bud
    • Helsinge
    Få mere info
  • Bud i Hillerød

    PostNord søger pakkeomdeler til HUB Nordsjælland midlertidig stillingBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pa..
    • Bud
    • Hillerød
    Få mere info
  • Bud i Birkerød

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 6
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7