Vi søger en kørende distributionsleder til vores afdeling i Ølsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølsted

Rollen som kørende distributionsleder
Som kørende distributionsleder er det din vigtigste opgave at løse dine distributionsopgaver, hvor du selv vil køre ca. 80% af din tid. Din øvrige tid vil du bruge på planlægning og koordinering af afdelingens kørsel på daglig og ugentlig basis. Du vil skulle tilpasse ugeplanen ved pludselige afvigelser og aftale dette med de øvrige chauffører og distributionschefen.

Dét forestiller vi os om dig
Som person er du kundeorienteret og du er stolt af at levere god kundeservice. Du har et godt overblik over dagens opgaver, de øvrige ture og chauffører i teamet.
Du har god koordinationsevne og du kan reagere hurtigt og effektivt ved forandringer. Dine opgaver vil inkludere, at du oplærer nye chauffører i deres opgaver, herunder overholdelse af lovgivning, Elis interne procedurer og brug af IT-værktøjer i forbindelse med kørsel.

For at løse din kørselsopgave skal du have C-kørekort, og gerne CE-kørekort. De administrative opgaver vil kræve, at du er fortrolig med brug af Office pakken, herunder Excel og Word, samt at du er fortrolig med brug af PDA.

Om dine kommende kollegaer
Dine kommende kolleger er et team på 7 chauffører, der i lastbiler hver dag kører ud fra vaskeriet i Ølsted og distribuerer linned og arbejdstøj til kunder på Sjælland, primært hovedstadsregionen.
Der findes også en Elis søsterafdeling i Hillerød og med den afdeling er der etableret et samarbejde på distributionsområdet, der forventes at øges fremadrettet.

Og så alt det praktiske…
Jobbet er en fuldtidsstilling og du vil have fast arbejdssted i Ølsted.
Løn og vilkår aftales med udgangspunkt i din erfaring, dine kompetencer samt vores overenskomst.

Hvis du har spørgsmål til rollen som kørende distributionsleder i vores virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte distributionschef Niels Bruhn på telefon 23738723 / [email protected].

Hvis du kan se dig selv i jobbet, glæder os til at læse din ansøgning snarest muligt – og senest d.19.06.23. Da vi har svært ved at styre vores spænding og nysgerrighed, indkalder vi løbende de personer til samtale, hvor vi kan se, at der er et match.

Det skal du vide om Elis
Med ønsket om at være ’Den bedste arbejdsplads for os alle’ har vi i den seneste strategiperiode givet alle medarbejdere mulighed for at komme med input til, hvad der skal til for at gøre Elis til den bedste arbejdsplads for dem hver især. På den baggrund er der blevet søsat en masse nye initiativer lokalt i vores mange afdelinger.

Det er endvidere vigtigt, at vores medarbejdere føler sig trygge, når de er på arbejde, og derfor har vi altid fokus på deres sundhed og sikkerhed. Vi har eksempelvis udvalgt nogen lokale elastikambassadører, der står for den daglige elastiktræning, ligesom vi har et velfungerende system til indberetning af ulykker og nærved uheld, så vi fremover kan forebygge lignende situationer.

Derudover ved vi, at vores ledere har stor indflydelse på trivslen blandt vores medarbejdere. Alle ledere kommer derfor på en intern ”Leder DNA”-uddannelse, der skal sikre, at vores ledere bliver mere bevidste om deres egne styrker og udviklingspotentialer, så de kan drive medarbejderenes trivsel ud fra virksomhedens værdier og seks lederkompetencer. Du kan finde flere gode artikler om vores fokus på ledelse her

CSR er ligeledes vigtigt for os som virksomhed, og det er derfor en integreret del af vores forretningsmodel og de bæredygtige løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Vi har forpligtet os til at gøre reelle sociale og miljømæssigt ansvarlige fremskridt - både ved at reducere vores vand-, energi- og kemiforbrug, implementere "øko-design" og mindske miljøpåvirkningen fra vores transport. Vores CSR-profil understøtter også forretningen ved at styrke vores relationer til lokalsamfund, forretningspartnere og myndigheder. Du kan læse meget mere om vores CSR-arbejde i CSR-rapporten her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Ølsted
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Bud i Nordsjælland

    Kan du tænke dig at arbejde med salg og kundeservice, hvor du gør hvert besøg til en god oplevelse for vores kunder? Så læs videre her, og grib muligheden for et spændende fritidsjob i [xxxxx]!.
    • Bud
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bud i Helsinge

    Smilende og ansvarsfuld ungarbejder u. 18 år søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedHar du lyst til at være en del af et af Danmarks fedeste teams? Kunne du tænke dig en spændende hverdag..
    • Bud
    • Helsinge
    Få mere info
  • Bud i Ølstykke

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Bud i Kongens Lyngby

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Ølsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Ølsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0