Chauffør - sikkerhedsdestruktion på højeste niveau

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Vil du køre vores nye mobile makuleringsenhed og være vores ansigt udadtil?
Beskyttelse af data er vigtigere end nogensinde. Derfor introducerer Stena Recycling nu det gennemtestede og internationalt anerkendte Reisswolf-koncept i Danmark. Konceptet sætter de højeste standarder for destruktion af fortrolige dokumenter samt databærende medier som fx harddiske, laptops, telefoner m.m.
Vi mangler bare dig til det helt afgørende job som chauffør af vores mobile enheder. Du får mulighed for et spændende job, der kræver mere omhu og mere sans for service end normale chaufførjob – som del af Nordens førende virksomhed inden for bæredygtig og klimavenlig genanvendelse.
Du henter og destruerer materialer hos kunder i Jylland og på Fyn
Når en kunde køber Reisswolf sikkerhedsdestruktion, køber kunden en topklasse garanti. Vi sikrer, at kunden kan følge sine dokumenter og/eller elektroniske medier hele vejen. Altså fra det sekund, de indgår i vores containerkredsløb og helt frem til, at de er destrueret i vores kørende enhed, som du har ansvaret for.
Du er vores imødekommende, serviceorienterede og præsentable ambassadør – vores vigtigste ansigt udadtil. Dine primære opgaver bliver at:

Sætte dig godt ind i bil, anlæg og containere, så du er helt fortrolig med alle funktioner
Afhente vores aflåste og sporbare containere på kundernes kontorer fordelt over hele landet
Køre indholdet gennem destruktionsanlægget på din lastbil ud fra helt faste retningslinjer
Hjælpe kunderne, hvis du har spørgsmål eller problemer med deres containere
Planlægge og koordinere med vores logistikansvarlige

Dit primære arbejdsområde vil være Jylland & Fyn og det forventes, at du indimellem vil have ture med overnatning på hotel. Lastbilen og city traileren er ny, og forventes klar midt april.
Du skal forvente oplæring i Brøndby, hvor du vil møde resten af Reisswolf teamet.
Stort kørekort og endnu større sans for kundeservice
Vi leder efter dig, der kan begå sig på alle typer af kontorer og efterlade et godt indtryk. Med andre ord kan du lide at give god service og herunder løse kundernes eventuelle problemer på en positiv måde. Da vi bygger noget nyt op sammen, skal du være en holdspiller, der kan samarbejde med kollegerne. Det betyder også, at du ikke må være bange for at give en hånd med i produktionen, hvis det er nødvendigt ind i mellem.
Du skal også være nysgerrig og have lyst til at sætte dig ind anlægget og teknikken omkring det. Derudover er det helt afgørende, at du kan trives med at arbejde efter faste retningslinjer og processer, som altid skal følges til punkt og prikke. Dertil rummer dit CV:

Kørekort til lastbil
Gode IT-evner – du kan bruge PC, smartphones m.m.
Fleksibilitet – særligt i opstartsfasen, hvor vi sammen får alle rutinerne på plads
Gerne bopæl omkring Århus

Derudover er det en forudsætning, at du kan fremvise en ren straffeattest og at du kan sikkerhedsgodkendelse af Politiets Efterretningstjeneste (PET).
Om Reisswolf i Stena Recycling – nu og fremover
Vi har det danske agentur på Reisswolf, og med det følger blandt andet maskineri, procesbeskrivelser m.m. Vi skal nu have det stationære anlæg i Brøndby ved Stenas danske hovedkontor på plads. Dertil skal vi have to mobile enheder (lastbiler der kan makulere fortrolige materialer). De skal primært betjene det vestlige Danmark, men også sjællandske og københavnske kunder, der ønsker den ekstra service. Alt det bruger vi nu resten af 2023 til at få kørt ind.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 1. April 2023.
Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine chancer.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte logistikansvarlig, Morten Breinholdt på tlf. 5667 9605 eller [email protected]
Vi glæder os til at høre fra dig.
Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Tilst
  • Lørdag den 01. april 2023

Lignende jobs

  • Bud (freelance) i Århus

    Nyder du også synet af Aros, den friske luft ved havnen og turen gennem Den Gamle By? Hvorfor så ikke gøre de omgivelser til en ekstra stor del af din hverdag.Som [xxxxx] kurérpartner, leverer d..
    • Bud
    • Århus
    Få mere info
  • Bud i Århus C

    Står du og mangler et spændende job?Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i re..
    • Bud
    • Århus C
    Få mere info
  • Bud i Århus

    Kunne du tænke dig et spændende job indenfor detailbranchen, og kan du bidrage til godt humør, fællesskab og god kundeservice? Så er det måske dig vi leder efter!Lige nu søger vi en hjælpsom og..
    • Bud
    • Århus
    Få mere info
  • Bud i Århus

    Bliver du færdig som student til sommer eller er du klar til dit andet sabbatår? Motiveres du af at yde god service og går du samtidig struktureret og seriøs til dine arbejdsopgaver? Så er stilling..
    • Bud
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1