Vi søger en ny dagtilbudsleder til vores fagligt stærke børnehus Egetræet!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Kom og bliv en del af vores fagligt stærke team i Børnehuset Egetræet. Vi søger en ny dagtilbudsleder, som kan fortsætte den gode udvikling i dagtilbuddets pædagogiske arbejde, til gavn for alle vores skønne børn.

Børnehuset Egetræet har nogle velindrettede og hyggelige rammer indendørs, suppleret med gode og store legepladser udendørs. Vi bor i et fredeligt grønt kvarter med blot 5 minutters afstand til både Værløse station og motorvejsafkørslen. Vores dagtilbud har et dejligt nærmiljø med nem adgang til skov, grønne områder, bibliotek, idrætshal mm.

Du får et stort ledelsesrum med en erfaren afdelingsleder og solid støtte fra din pædagogiske konsulent og vores dagtilbudschef.

Vi er et dagtilbud, der går op i udeliv, bevægelse og i at udvikle lærerige aktiviteter og rutiner gennem hele dagen for vores børn. Hos os vil du blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi kærer os om hinanden, prioriterer et tæt samarbejde og en høj kvalitet i vores daglige arbejde. Vores samarbejde bygger på ærlighed og humor i hverdagen, både indbyrdes blandt personalet og i forhold til dagtilbuddets forældre og børn. Vi har alle vores pædagogstillinger besat, hvilket bidrager til et højt fagligt niveau i hele vores medarbejdergruppe.

Vi søger en leder, som er struktureret og kan bevare overblikket i hverdagen for et stort dagtilbud. Vi ønsker en leder, som er nærværende, medinddragende og som understøtter samarbejdet i dagtilbuddet med fagligheden som rettesnor. Du skal kunne inspirere personalet med din fagligt opdaterede viden og have klare visioner for det gode børneliv. Du skal desuden helst have ledererfaring fra børneområdet, gerne suppleret med en overbygning på din pædagogiske grunduddannelse.

Om Egetræet

Børnehuset Egetræet er et dagtilbud bestående af to huse, som hedder Kolle Kolle (Tornekrogen 64) og Skovstjernen (Skovlinien 23). Husene ligger ikke mere end 50 meter fra hinanden, hvilket gør det muligt for dagtilbuddet at hænge sammen som én enhed og samarbejde på tværs af husene. Hvert hus har sine egne særpræg, men går i samme retning som et samlet dagtilbud.

Kolle Kolle er vores mindste hus, hvor vi har to familiestuer. Skovstjernen er noget større og indeholder en familiestue, to vuggestuer og to børnehavestuer. Samlet set er der således syv stuer i hele institutionen, hvilket gør os til et af de større dagtilbud i Værløse - dette giver os et stort råderum og stærke forudsætninger for at kunne tilpasse vores ressourcer til behovene på vores forskellige stuer.

Begge afdelinger har store attraktive legepladser, med masser af mulighed for forskellige spændende lege for og med børnene. Vi er også privilegerede med gode indendørs rammer, med blandt andet varme i gulvene flere steder, moderne belysning og et helt nyt køkken.

Børnehuset Egetræet er generelt et meget velfungerende dagtilbud, med alle stillinger besatte - af dygtige pædagoger og pædagogmedhjælpere, der engagerer sig i arbejdet med og omkring børnene.

Vi har desuden en ressourcestærk forældregruppe, som er glade for deres børns dagtilbud og samarbejder meget konstruktivt med personalet - både i hverdagen og gennem et engageret samarbejde i forældrebestyrelsen.

Vores pædagogiske grundlag

I Børnehuset Egetræet er vi optagede af at skabe plads til alle, med et syn på forskelligheder som en styrke til gavn for fællesskabet. Vi arbejder ud fra et dannelsesideal, hvor hvert barn skal have lige muligheder for udfoldelse, tilpasset deres alder, modenhed og nærmeste udviklingszone. Vi vægter et solidt og tillidsfuldt forældresamarbejde, hvor vi samarbejder ud fra et børneperspektiv, der skal medføre, at alle dagtilbuddets børn trives, udvikles, lærer og dannes mest muligt i deres hverdag.

Du kan læse mere i vores styrkede læreplan her: https://www.furesoe.dk/media/11418/egetraeets-paedagogisk-laereplan-furesoe-kommune.pdf Furesø Kommunes dagtilbudsområde tilbyder et veletableret samarbejde om børns overgange, samt et velfungerende og stærkt tværfagligt samarbejde med PPR og det sociale område, hvor der blandt meget andet er prioriteret ressourcer til, at faglighederne mødes i et tværfagligt team i Egetræet syv gange om året.

Du får et stort ledelsesrum

Du får som dagtilbudsleder ansvaret for, at børnehuset fungerer i hverdagen. Du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af de pædagogiske læringsmiljøer - i tæt samarbejde med dine medarbejdere. Du varetager den pædagogiske ledelse, personaleledelsen, den administrative ledelse (herunder økonomistyring), og du har det overordnede ansvar for et stærkt og tæt samarbejde samt dialog med forældrene.

Dagtilbudsstrukturen giver dig et stort ledelsesrum og vi prioriterer en høj grad af inddragelse i beslutninger på dagtilbudsområdet. Vi har en politisk ledelse og en direktion, der er optaget af betydningen af barnets første år, og det afspejler sig i en prioritering af dagtilbudsområdet.

Du får god opbakning

Børnehuset Egetræet har en erfaren afdelingsleder og sammen udgør I et ledelsesteam. Du har også tilknyttet en primær pædagogisk konsulent og en administrativ medarbejder, der begge supporterer der, hvor du har behovet.

Du får desuden tilknyttet en lederkollega som buddy i den første tid, som kan hjælpe dig godt på vej i dit nye arbejde. Du er en del af et fagligt sparringsnetværk med lederkollegaer, hvor I mødes hver måned og sparrer med hinanden. Lederne i netværket er desuden stedfortrædere for hinanden i forbindelse med ferie og lignende.

Vil du vide mere om jobbet som dagtilbudsleder i Børnehuset Egetræet i Furesø kommune?

Kontakt dagtilbudschef Anna Fosdal på telefon 7216 5838, nuværende dagtilbudsleder Mads Nielsen på telefon 7216 4065 eller på mail [email protected] eller afdelingsleder Thea Sterndorff på telefon 7216 5583.

Du er desuden meget velkommen til at ringe og lave en aftale, hvis du vil se huset, inden du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktiske oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling og forventet opstart er den 1. marts 2023.

Ansøgningsfristen er 11. januar 2023 kl. 23.59.

Samtaler finder sted 16. og 18. januar 2023 om eftermiddagen.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f654b032)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Værløse
  • Onsdag den 11. januar 2023

Lignende jobs

  • Bud i Nordsjælland

    Kan du tænke dig at arbejde med salg og kundeservice, hvor du gør hvert besøg til en god oplevelse for vores kunder? Så læs videre her, og grib muligheden for et spændende fritidsjob i [xxxxx]!.
    • Bud
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bud i Hillerød

    PostNord søger pakkeomdeler til HUB Nordsjælland midlertidig stillingBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pa..
    • Bud
    • Hillerød
    Få mere info
  • Bud i Birkerød

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Birkerød
    Få mere info
  • Bud i Hillerød

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0