Store Manager - Allinge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Circle K er en af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og alene herhjemme har vi mere end 225 butikker og stationer samt mere end 150 Ingo-stationer.

Circle K er kendt for nyskabelse indenfor conveniencesektoren og for vores spidskompetence, som er lækker mad og drikke til danskerne på farten. Vi sørger for at gøre kundernes rejse fra A til B nemmere ved både at holde bilerne kørende på traditionelle og alternative drivmidler samt el. Samtidig arbejder vi for en mere klimavenlig transport, hvor vi påtager os ansvaret for at drive branchen fremad mod en bæredygtig fremtid. Hos Circle K får du spændende opgaver og et stort ansvar. Vi har en uformel og professionel virksomhedskultur, hvor vi er ligetil, tager ejerskab og motiveres af, at prøve nye ting og hele tiden udvikle os.

Circle K finder du i flere andre europæiske lande såsom Polen, Irland, Norge, Sverige, Estland, Letland og Litauen. Circle K er et 100 % indirekte ejet datterselskab af Alimentation Couche-Tard, Inc. og del af et netværk på over 8.000 stationer og 70.000 passionerede medarbejdere, som hver uge tager imod mere end 30 millioner gæster.

Dit mål hos Circle K vil være at lede din butik og dine medarbejdere til at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice. At sørge for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed.

Du har erfaring- og succes med, at lede mennesker til top-performance inden for detailhandel og ideelt set også indenfor convenience. Meget gerne med baggrund som butikschef. Det vil være en stor fordel, hvis du ved noget om, at tilberede mad i professionelle omgivelser og herudover brænder for, at arbejde med convenience.

Du har en høj moral og etik. Du ved hvordan du får et velfungerende salgsteam, der er motiveret, kompetente og altid udøver fremragende kundeservice. Kompetencerne, inden for driften, i en Circle K butik, klæder vi dig på til at mestre, hvis du har energien og den rette indstilling til, at lære vores koncept og værdier at kende.

Vi kan tilbyde dig

Et indflydelsesrigt lederjob hvor det er DIT ansvar, at den daglige planlægning og drift af butikken lever op til vores koncepter, målsætninger og standarder. Det er også DIT ansvar, at tiltrække og rekruttere de bedste medarbejdere og sørge for, at de trives og udvikler sig til enten, at blive gode stabile medarbejdere i butikken, eller får mulighed for at komme videre, af Circle K karrierestigen.

Dit job indeholder mange- og varierende arbejdsopgaver, der spænder vidt, hvor FOOD og CONVENIENCE er en væsentlig del af dine arbejdsopgaver.

Du bliver ”et vigtigt tandhjul” i Circle K familien, hvor din indsats har stor betydning for, at vi når vores ambition. Sammen med dine kollegaer, løfter du opgaverne der er planlagte og de som kommer uforudset.

Dette kan du genkende, i dig

Du er en robust og motiverende leder, både i tanke og handling.

Du er resultatorienteret, ambitiøs, en igangsætter og når i mål med planlagte opgaver.

Du er sælger med stort S og evner også salgsledelsesrollen.

Du har en god forståelse for driftsledelse og driftsoptimering og generel god indsigt i tal/regnskaber.

Din adfærd er udadvendt, smilende, positiv, en dygtig formidler med smittende entusiasme.

Løsningsorienteret af natur.

Du trives med, at have travlt og til tider mange bolde i luften.

Du er god til at skabe ro og overblik, planlægge, prioritere og delegere.

Du trives med systemer og orden.

Du forstår betydningen af, at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit – plus lidt ekstra.

Du er selvledende, selvmotiverende og i øvrigt et ansvarligt menneske.

Det er vores ambition er at være en enestående arbejdsplads

En arbejdsplads hvor du kan udvikle dig som leder og tilegne dig en bred vifte af færdigheder i en international koncept organisation. Hos Circle K får du lige fra starten stor indflydelse på dit karriereforløb og din personlige udvikling. Hvis du vil være med til at forme vores udvikling, vil vi gerne være med til at forme din. Du lære mange forskellige ting inden for en lang række områder, hvilket er et rigtig godt springbræt for en videre karriere – både i og uden for vores virksomhed.

Det der er afgørende for os, er din holdning og indstilling til at leve op til Circle K’s ønsker om at give kunderne en fantastisk oplevelse. Har du det, så send din ansøgning med vellignende billede og dit CV.

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte Sales Market Manager Peter Thomas Fischer på mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: 10. oktober 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Hos Circle K er der plads til alle og vi arbejder altid sammen som One team! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund etc.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Allinge
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Butikschef i Hele Danmark

    Vil du være med i en succes? [xxxxx] søger kompetente franchisetagere med værdierne på rette sted og fokus rettet direkte på kunderne. Har du ambitioner om at blive franchisetager, så har du..
    • Butikschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Butikschef i Hele Danmark

    Vi søger 3 passionerede butiksledere til vores butikker i hhv. Lyngby, Hillerød og FrederiksbergVibholm guld og sølv er en dynamisk virksomhed med 23 butikker landet over samt en succesrig webs..
    • Butikschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Butikschef i Aakirkeby

    Butikschef søges til organisation/virksomhed i 3720 Aakirkeby
    • Butikschef
    • Aakirkeby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef over tid

Dato Alle jobs som butikschef
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1