Vi søger Butiksansvarlig til Hydroscand, Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vil du være en del af en hurtigt voksende familievirksomhed, hvor din rolle er at være ansvarlig for, samt udvikle vores butik i Køge? Har du tidligere erfaring med salg og interesse for teknik, hydraulik og pneumatik? Så kan det være dig, vi leder efter som ny butikschef i Køge!

Arbejdsopgaver

Som butiksansvarlig sikrer du, at butikken udvikler sig i takt med vores kunders ønsker og krav. Du er ansvarlig for at lagerføring, holde orden og sørge for, at der altid er de rigtige varer på hylderne, såvel som på lageret. Du arbejder også med personligt salg over disk og håndtering af ind- og udgående varer. Din opgave bliver på en ydmyg og professionel måde at finde den bedste løsning for hver enkelt kunde.

Øvrige daglige opgaver er indkomne forespørgsler, materialeindkøb og ordrehåndtering samt montage- og produktionsarbejde.

Du tilbydes et meget varieret arbejde med gode udviklingsmuligheder og kundekontakt hos en familievirksomhed, der er under kraftig udvikling – med kunder og kvalitet som stærke byggesten.

Din profil

Du bør have en stor teknisk interesse samt kendskab til hydraulik og pneumatik. Du skal også have tidligere erfaring med salg. Det er vigtigt, at du har et stort engagement, er løsningsfokuseret og har sans for god service. For at lykkes i rollen skal du være vant til at arbejde i Office-programmer og nogle forretningssystemer. Vi ser gerne, at du har mekanikererfaring samt uddannelse eller erhvervserfaring inden for bil- eller hydraulikteknik.

Brancheerfaring er en fordel, samt kendskab til vores forretningssystem Microsoft AX.

Derudover ønsker vi, at du har gode sociale kompetencer og evner at skabe og pleje gode relationer, med både kunder og medarbejdere.

Hydroscand arbejder aktivt for at fremme mangfoldighed på alle niveauer og tilstræber en mere ligelig kønsfordeling i virksomheden. Derfor opfordrer vi til en mangfoldighed af ansøgere til alle vores stillinger.

Er du interesseret?

For mere information om stillingen, kontakt venligst Henrik Skjellerup på [email protected] eller på telefonnummer 50965179.

Udvælgelsen sker løbende, så vent ikke med din ansøgning.

Vi afviser høfligt, men bestemt kontakt fra rekrutterings- og bemandingsvirksomheder.

For mere virksomhedsinformation, besøg venligst hydroscand.dk

HVORFOR HYDROSCAND?

  • Tag kontrol Vi vil at du selv føler at du har kontrol over din karriere og at det ligger dine hænder, så du kan forstå dit egent potentiale og udvikle ideer, som du aldrig troede var mulige. Men bare rolig, vi er med dig.

  • Få indflydelse Vi ønsker alle at gøre forskel. En del af vores DNA er at kultivere nye ideer. Hos Hydroscand mener vi, at det at få lov til at kultivere sine nye ideer er afgørende for at forblive motiveret, være en ægte holdspiller og bidrage til vores succes. Vi har brug for dig i vores kamp mod nedetid!

  • Professionel udvikling For os er en karriere en proces, hvor du som medarbejder løbende udvikler sin kompetence. Vi støtter alle medarbejdere til løbende at udvikle sig i deres nuværende roller og til at løfte nye udfordringer i koncernen.


Om Hydroscand Denmark

Familievirksomheden Hydroscand blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag den førende på markedet inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Vi tilbyder prisvenlige tjenester og løsninger inden for slanger, hydraulikkomponenter og andre relaterede produkter. Vi arbejder innovativt, decentraliseret og kundeorienteret i vores bestræbelse på altid at finde løsninger, som hjælper vores kunder med at øge deres effektivitet og rentabilitet.

I Danmark har Hydroscand butikker over hele landet og er den førende på markedet med en landsdækkende mobil slangeservice kendt under mærket SlangExpress.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Køge
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs

  • Butikschef i Snertinge

    Trives du i spændingsfeltet mellem salg, kundeservice og ledelse? Og vil du med på holdet, når vi sammen arbejder med store og små initiativer i vores bæredygtighedsstrategi mod en mere klimavenlig..
    • Butikschef
    • Snertinge
    Få mere info
  • Butikschef i Asnæs

    The restaurant mainly serves Chinese food and Sushi, sincerely invites people who has working experience to join.Kilde: [xxxxx]
    • Butikschef
    • Asnæs
    Få mere info
  • Butikschef i Slagelse

    BESTYRER DER BRÆNDER FOR MODE OG TENDENSER – DRENGEAFDELINGEN SLAGELSE Er du vild med mode – og ved hvordan man mixer fede styles? Har du lyst til at sælge brands som trender? Så er det nu at d..
    • Butikschef
    • Slagelse
    Få mere info
  • Butikschef i Køge

    Er du en passioneret leder der er tydelig, forstår forandringsledelse og har du evnen til at brænde igennem med verdensklasse service, salg og mode og samtidig få dit team med dig? Så har du ch..
    • Butikschef
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef over tid

Dato Alle jobs som butikschef
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1