Salgsassistent til Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Salgsassistent til Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer


Brænder du for salg og forsikring og har du et servicegen ud over det sædvanlige? Motiveres du af at hjælpe kunder og samarbejdspartnere med diverse spørgsmål, udarbejdelse af de rette tilbud, og generelt sikre fastholdelse af kunder? Så er du måske den kollega, vi nu leder efter.

VORES PROFIL

Dansk Sundhedssikring A/S er på bare 10 år blevet Danmarks største udbyder af sundheds-forsikringer. Det er vi, som følge af vores sundhedsfaglighed, vores store fokus på data og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os.

Som vores nye kollega i salgsafdelingen, bliver du en del af et dynamisk team bestående af 11 dedikerede kollegaer, der hver dag arbejder for at udbrede vores produkter, og fastholde de eksisterende kunder.

OM STILLINGEN

I jobbet som salgsassistent har du ansvaret for at bidrage til at sikre den løbende drift i salgsafdelingen. Du vil få ansvaret for at ringe tilbage til kunder og samarbejdspartnere når de har spørgsmål, samt besvare henvendelser i fællespostkassen. Derudover vil du være behjælpelig med at udarbejde skadesrapporter, sundhedsrapporter og KTU’er. Du vil samtidig bidrage til at opdatere tilbudsskabeloner og flyers, og sende tilbud til nye og eksisterende kunder. Ud over det tætte samarbejde med kolleger i afdelingen, vil du få en bred berøringsflade i resten af organisationen – herunder særligt vores kundeteam, vores underwriting-funktion, sundhedsteamet og vores økonomiafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Være tovholder på telefon og mail
  • Udarbejde diverse rapporter
  • Udsende flyers, tilbud og andet i samarbejde med kundecheferne
  • Diverse ad-hoc administrative opgaver

DIN PROFIL

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for salg eller forsikring, og har flere års relevant erfaring. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har IDD. Du har en udbredt forståelse for den gode kundeservice og kunderejsen. Du har stærke kompetencer inden for salg – herunder opfølgning og fastholdelse, og er vant til at balancere kunder, samarbejdspartnere og salg generelt. Du leverer altid en høj kvalitet i dit arbejde, med blik for helheden, og sans for detaljen.

Som person er positiv, fleksibel og imødekommende. Du bidrager altid til det gode samarbejde og det sociale i afdelingen. Du er effektiv og tager ansvar for dine opgaver, inden for de opsatte rammer. Du er serviceminded og går langt for at sikre den gode oplevelse og service for kunder og samarbejdspartnere. Du er hjælpsom, og giver gerne en ekstra hånd, når der er brug for det. Du trives i en arbejdsform, der er kendetegnet ved struktur og selvstændighed.

EN ORGANISATION I UDVIKLING

Du tilbydes en spændende stilling på 30-37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed, hvor det går stærkt. I vores travleste perioder fra oktober til februar, forventes det at du kan arbejde 37 timer ugentligt.

Dansk Sundhedssikring blev etableret i 2012 og siden har vi været i rivende udvikling. Selvom vi har travlt, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor i dagligdagen. Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

SØG JOBBET

Vil du gerne være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Henriette Bülow, på tlf. 4272 8063.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?

Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 230 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Butiksmedarbejder i Frederiksberg

    IntroduktionEr du A-menneske, og ser du en fordel i at arbejde om morgenen frem for sene aftentimer? Og vil du være med til at give vores kunder en indkøbsoplevelse udover det sædvanlige? Så er..
    • Butiksmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Kokkedal

    Smilende, selvstændig og energisk butiksassistent søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBrænder du for detailhandel, bliver du motiveret af udvikling og vil du elske at være med i en byg..
    • Butiksmedarbejder
    • Kokkedal
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Valby

    Smilende, selvstændig og energisk butiksassistent søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBrænder du for detailhandel, bliver du motiveret af udvikling og vil du elske at være med i en byg..
    • Butiksmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Rødovre

    Nattevagt hver anden weekend til [xxxxx] Rødovre - RoskildevejMålet er klart – vi vil være dem i "klassen”, der sætter standarderne inden for convenience og vi skal motivere til vinderku..
    • Butiksmedarbejder
    • Rødovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
27. april 2024 25
26. april 2024 25
25. april 2024 23
24. april 2024 25
23. april 2024 26
22. april 2024 26
21. april 2024 26
20. april 2024 26
19. april 2024 25
18. april 2024 24
17. april 2024 22
16. april 2024 23
15. april 2024 23
14. april 2024 22
13. april 2024 24
12. april 2024 23
11. april 2024 23
10. april 2024 22
9. april 2024 22
8. april 2024 21
7. april 2024 22
6. april 2024 21
5. april 2024 20
4. april 2024 19
3. april 2024 19
2. april 2024 19
1. april 2024 16
31. marts 2024 26
30. marts 2024 26
29. marts 2024 26
28. marts 2024 25