Vinsælger/områdeansvarlig med fokus på kunderne til Fleggaard Kruså

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Kan du give den bedste rådgivning omkring vine, mestrer du kunsten at opsøge kunderne i butikken, og er du altid på jagt efter det næste salg? Vi søger en dygtig og dedikeret vinsælger med stor passion for vin, som områdeansvarlig til vores butik i Fleggaard Kruså.

Her kommer du langt med sælgergenet og et smil
Det vigtigste for Fleggaard er tilfredse kunder, som føler sig godt tilpas i butikken. Det er de motiverede medarbejdere, der sørger for dette. Som vinsælger er du den første, kunderne ser i afdelingen. Når du møder dem med hjælpsomhed, viden omkring vine og giver dem den gode service, er du med til at skabe den gode kundeoplevelse, der gør at kunderne kommer igen.

Vi søger en områdeansvarlig til vinafdelingen. I tæt samarbejde med funktionschefen har du medansvaret for den daglige drift af afdelingen, herunder vareopfyldning, disponering, betjening af kunder og koordinering. Det er altså en stilling med ansvar og indflydelse, hvor du får direkte indvirkning på salg- og nøgletal for dit område. Din hverdag bliver alsidig med høj grad af selvledelse, som med tiden kan vokse til personaleansvar.

Dine opgaver
Dine arbejdsdag kommer til at indebære mange spændende ansvarsområder, hvor du vil træffe beslutninger på egen hånd:

  • Daglig styring af afdelingen
  • Space management
  • Kampagneopbygning af butikken
  • Daglig opfølgning på varebeholdning samt forecast
  • Være med til at sørge for at butikken altid er pæn, præsentabel og indbydende
  • Opfyldning/trimning af butikken
  • Være med til at modtage varer fra forskellige leverandører

Om dig
Du har muligvis nogle års erfaring med butiksarbejde og er nu klar til det næste skridt i din karriere. Du trives med et højt tempo og bevarer overblikket selv når det går hurtigt. Du har lysten, samtidig med at du forstår at yde den rette rådgivning og service, der tilsammen skaber en unik købsoplevelse for vores kunder. Derudover forestiller vi os at du har følgende med i bagagen:

  • Har købmandsgenet
  • Har et godt overblik og er serviceminded
  • Kan lide at arbejde med mennesker
  • Kan indgå i teams og arbejde selvstændig

Fleggaard tilbyder
En afvekslende og udfordrende hverdag, hvor dine evner som købmand og det at tage ansvar for en afdeling vil blive udfordret. Vi er en dynamisk arbejdsplads med frihed under ansvar og der er ikke to dage der er ens. Der er masser af gode kollegaer du skal arbejde sammen med, og du vil helt sikkert føle en god teamånd i butikken. Har du den rette indstilling, som person, så er her tale om gode muligheder for personlig udvikling. Vi har i koncernen mange personalegoder, gode arbejdsforhold og rigtig gode kollegaer.

Yderligere
Ansættelse sker på tyske ansættelsesvilkår. Vi har stor erfaring med at ansætte danskere på tysk kontrakt. Så tøv ikke med at søge, selvom du bor i Danmark. Vi skal nok hjælpe dig, alt det vi kan.

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Butikschef Rene Rasmussen på tlf.: +45 7230 3730

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende din ansøgning samt CV til [email protected]. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter søgningen, når vi har fundet den rigtige. Vi ønsker opstart snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Udlandet
  • Søndag den 20. august 2023

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
3. maj 2024 1