Scandlines søger medarbejdere til butik, kasse og preorder i BorderShop, Puttgarden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Stillingsbetegnelse / overskrift

Scandlines søger medarbejdere til butik, kasse og preorder i BorderShop, Puttgarden

Introduktion

Kunne du tænke dig gode kollegaer, gode ansættelsesvilkår, attraktive personalegoder og samtidig være med til at gøre BorderShop endnu mere tiltalende for vores kunder?

Så søg en af vores ledige stillinger i butik, kasse og preorder i BorderShop.

Stillingerne er af varrierende tidsbegrænsning. Hele ansættelsesperioden er på fuld tid og dansk kontrakt.

Jobbeskrivelse

  • I BorderShops forskellige afdelinger, vil de primære arbejdsopgaver være at sætte varer på plads, samt hjælpe vores kunder med at finde det de søger.
  • I kassen er de primære arbejdsopgaver at scanne varer og sikre betaling, samt sende kunden videre på deres færd, med et stort smil og et på gensyn.
  • Ønsker du ansættelse i preorder, vil dine arbejdsopgaver være at plukke og pakke kundernes ordre og udleverer dem til kunden.

Ansvarsområder

Som medarbejder ved BorderShop skal du have blik for detajlen og dermed kunne se, hvornår der trænger til at blive fyldt op med varer, eller ryddet op i afdelingerne.

Faglige kompetencer

Det er en fordel, hvis du forstår lidt tysk eller engelsk.

Arbejdssproget i BorderShop og Preorder er dansk/ tysk

Ligesom et truckbevis er en absolut fordel, men ikke et krav, da det er muligt at erhverve dette via et kursus i BorderShops regi.

Personlige kompetencer

Det er en forudsætning, at du er i almindelig sund fysisk og psykisk form og det er helt afgørende for os, at du har let til smil og kan bevare overblikket, når der er travlt.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at besøge os på Facebook og Instagram eller på vores hjemmeside www.scandlines.dk, hvor du kan blive inspireret og få indsigt om en spændende virksomhed i udvikling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Tessing på 4214 8482 mellem 07.00 - 14.00 på hverdage.

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark og Tyskland. Scandlines driver to færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden.

Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Med over 41.500 afgange fordelt på 8 færger transporterede Scandlines i 2019 i alt 7,2 millioner passagerer, 1,7 millioner personbiler og ca. 700.000 fragtenheder på ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Stillingens beliggenhed

Tyskland, Bordershop Puttgarden

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Udlandet
  • Onsdag den 07. februar 2024

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
3. maj 2024 1