Rekrutteringsfirma

Byggeleder til Ejendomsselskabet Olav de Linde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Løsningsorienteret projekt- og byggeleder med det store overblik


Har du erfaring med renoveringsopgaver? Er du en byggeleder med øje for den gode kvalitet? Og vil du være en del af et ejendomsselskab, hvor vi går fremtiden i møde, når vi bygger og renoverer? Så er det dig, vi søger som vores nye byggeleder i Århus.


Bliv en del af et professionelt miljø
Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde arbejder vi ud fra en vision, hvor vi skaber en bred vifte af attraktive erhvervslejemål, der danner rammerne for det gode og kreative arbejdsliv. Med stor respekt og en kærlig hånd, giver vi nyt liv til gamle bygninger. Vi fornyer for at bevare og går samtidig meget op i at være omhyggelige og kvalitetsbevidste.

Sammen med os kan du se frem til at arbejde aktivt med at fremme bæredygtigt byggeri.
Derfor leder vi også efter dig, der ligesom os tænker grundigt over brugen af materialer. Og når du besøger et nyopført eller renoveret lejemål, er det meget sandsynligt, at du ser genbrugte materialer fra tidligere projekter.

Du bliver en del af en kultur, som er kendetegnet ved samarbejde og stor faglighed, og så er vi et ejendomsselskab, hvor du er med til at forme vores fremtidige retning. Du får altså rig mulighed for at bringe dine ambitioner og egne erfaringer i spil.


Du sikrer kvaliteten
og styrer byggeprocessen fra A-Z
Du er selvkørende som person, og du er vant til styre og sikre kvalitet på mindre byggeprojekter fra A-Z. I din rolle som projekt- og byggeleder har du meget varierende arbejdsopgaver. Din fornemmeste opgave er at sikre kvalitet, tidsforbrug og økonomi i vores renoveringssager og lejemålsindretninger samt stå for den gode ledelse på byggepladserne. Det er dig, der går forrest på de forskellige udførelsesprojekter, og vi glæder os derfor til at høre fra dig, der trives med ansvar i et omskifteligt miljø.

Lidt mere konkret vil det være dine opgaver at:

  • Udarbejde tidsplaner på lejemålsindretninger og renoveringssager – og sikre at de overholdes
  • Sørge for at kvaliteten i byggeriet lever op til vores standarder og myndighedskrav
  • Varetage udbud og tilbudsindhentning hos eksterne leverandører og samarbejdspartnere
  • Selvstændigt udarbejde prissætning på mindre byggeprojekter
  • Sikre optimale vilkår og priser på indkøbte ydelser
  • Være i stand til at kunne formidle overblik over projektstadie, processer, dokumentation, tilladelser og økonomi
  • Lede håndværkere på byggepladserne – ofte på flere byggepladser ad gangen
  • Varetage forbindelsen imellem udlejningsteam, tegnestue og byggepladserne
  • Sikre at virksomhedens betingelser og adfærdskodeks for ansvarlige forretningsrelationer efterleves
  • Sikre at gældende arbejdsmiljøkrav på byggepladserne iagttages og overholdes


Da du ofte skal sikre fremdriften på flere pladser ad gangen, er det desuden vigtigt, at du motiveres af et omskifteligt miljø, hvor du får mulighed for at kaste din faglighed på forskellige renoveringsprojekter.

Du har et rimelig digitalt mindset – og er altid nysgerrig på at lære nyt. Med dig har du erfaring i brugen af et eller flere projektstyringsværktøjer – fx Time Project Manager eller lignende. Vi anvender Sigma som kalkulationsværktøj, arbejder med Chisa og Unik og endelig er du fortrolig med Office pakken og Excel.


Din erfaring og forståelse for en byggearbejdsplads

Du har minimum 5 års erfaring som entreprise-/byggeleder og er sandsynligvis uddannet bygningskonstruktør – meget gerne med en håndværksmæssig uddannelse i bagagen som f.eks. tømrer.

I jobbet arbejder du sammen med mange forskellige samarbejdspartnere og underleverandører. Derfor søger vi dig, der både har erfaring og trives med at etablere og pleje de gode relationer. Du håndterer ligeledes myndighedsgodkendelser, tilladelser og dokumentation, og du ved ting nogle gange tager tid og at planer kan ændre sig i sidste øjeblik. Din erfaring med sådanne situationer har styrket dit overblik, og du føler dig helt rolig, når der sker ændringer - også når der er travlt.

Matcher ovenstående ønsker din profil, og ser du dig selv blive en del af en arbejdsplads med masser af spændende udviklingsmuligheder, så vil vi meget gerne modtage dit CV. Går du endda med ambitioner om ledelse på sigt, så kunne vi meget vel være et match.


Rammerne for din nye arbejdsplads

Din hverdag bliver delt ligeligt med besøg på byggepladserne og sammen med dine dygtige kolleger på kontoret. Sammen lykkes vi med at finde og udvikle de bedste løsninger, når vi køber, moderniserer og opfører ejendomme med sjæl og charme.

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde går vi op i, at du har en god work-life balance, og vi har en del sociale arrangementer fordelt hen over året, som vi håber du vil deltage i, da vi nyder at bruge tid sammen som kolleger.


Er du klar til nye udfordringer?

Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringsprocessen for os. Har du spørgsmål til stillingen eller processen, er du velkommen til at ringe til Seniorkonsulent Louise Basic Poulsen på telefon 3063 9445 eller sende en mail til [email protected]

Vi modtager gerne et motiveret CV fra dig via linket i annoncen – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forventer at holde samtaler i august. Vi læser dog ansøgninger løbende, så tøv ikke med at søge.


Vi glæder os til at høre fra dig.



Om Ejendomsselskabet Olav de Linde


Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi en vision om at skabe en bred vifte af attraktive erhvervslejemål, der er med til at danne rammerne for det gode og kreative arbejdsliv. Vores drivkraft er vores skabertrang og store kærlighed for at skabe nyt liv i gamle bygninger. Vi skaber liv, fornyer og bevarer – og så er vi samtidig omhyggelige og kvalitetsbevidste. Vi har desuden de seneste år skabt et stadigt stigende antal nyopførte kvalitetsbyggerier til bolig- og erhvervslejemål.

Vi er mere end 100 mennesker fordelt på flere afdelinger såsom vores tegnestue, udlejningsafdelinger, ejendomsservice og administration. Vores hovedkontor er beliggende i Aarhus og vi har kontor i Odense og København.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Byggeleder i Århus

    Entreprenørenheden søger medarbejdere til brolægningsopgaver/anlægsopgaver med start hurtigst muligt For stillingen gælder følgende:Vi søger brolæggere, grå anlægsgartnere eller selvlærte specialar..
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Århus

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Århus

    Vil du løse Danmarks største og mest spændende opgaver inden for kritisk infrastruktur? Vil du arbejde i en afdeling der spænder bredt på tværs af Danmark? Kan du se dig selv i en stolt virksomhed .
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Brabrand

    Er du ingeniør eller bygningskonstruktør, og har du lyst til at arbejde med anlæg og infrastruktur i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Grundet stor ordretilgang søger vi netop nu .
    • Byggeleder
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0