Udlejningsvirksomhed søger en dygtig mekaniker i Hedensted og Fyn-distrikt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Om os:
Lasse Holsko ApS som er en gren under Industrivejens Maskiner søger en dygtig mekaniker til at kører i det sydlige område. Vi er en virksomhed i vækst med afdelinger i hhv Aalborg, Hedensted og Langeskov på fyn.

Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for de udlejningsmaskiner vi har til at kører primært i Midtjylland, Sønderjylland samt fyn? Så skynd dig at sende en jobannonce til [email protected].

Vi har desværre en medarbejder som er blevet ramt af 2 stk diskusprolaps i sin ryg, hvilket medfører vi har behov for en ekstra mekaniker i vores team. Vi søger en profil som kan have mange bolde i luften og som kan skrue i alt i primært entreprenørmaskiner som gravemaskiner, bulldozere, dumpere, men også mindre have/park maskiner og lifte.

Jobbet ønskes besat snarest muligt og vi har en servicebil klar til rette vedkommende.
Arbejdsdagen vil typisk starte i vores hedensted-afdeling. Du vil indgå i et team med 4 dygtige mekanikere som er i Aalborg, som du kan rådfører dig med når de er i afdlelingen eller over telefon.

Hos os er det vigtigste altid at kunden får en god behandling.
Du skal derfor være klar til et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi forventer du som ny medarbejder viser den rette indstilling og er klar til at stå på hovedet for kunderne.

Der er rigtigt mange maskiner at holde styr på, så vi håber der kan findes en dygtig mekaniker som er god til at holde overblikket.
Du bliver en del af et mekaniker-team, hvor alle er specialisererede mekanikere inden for mekanik, hydraulik og styring. Teamet arbejder hver dag på at levere en høj kvalitet og høj servicestandard.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hedensted
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Byggeleder i Horsens

    Bliv en del af en unik grundvandssænkningsafdeling i HorsensVi udfører etablering og drift af grundvandssænkning over hele landet igennem vores afdelinger i Greve og Horsens. Arbejdet udføres a..
    • Byggeleder
    • Horsens
    Få mere info
  • Byggeleder i Galten

    Vi søger en erfaren byggeleder til en totalentreprenørvirksomhed i vækst, som har øget fokus på bæredygtighed i byggeriet – særligt på Svanemærkning og DGNB. Du vil blive en del af et stærkt fa..
    • Byggeleder
    • Galten
    Få mere info
  • Byggeleder i Århus

    Entreprenørenheden søger medarbejdere til brolægningsopgaver/anlægsopgaver med start hurtigst muligt For stillingen gælder følgende:Vi søger brolæggere, grå anlægsgartnere eller selvlærte specialar..
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Harlev J

    Entrepriseleder til styring af forsyningsprojekter og anlægsarbejder Ønsker du at bidrage til den grønne omstilling? Trives du både med at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre på .
    • Byggeleder
    • Harlev J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1