Rekrutteringsfirma

Entrepriseleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Uggerly Installation A/S er en dynamisk dansk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag godt 350 medarbejdere fordelt på fem afdelinger – to i Jylland, en på Fyn og to på Sjælland. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger. Hos Uggerly Installation udgør godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer grundstenene i virksomheden. Der arbejdes således målrettet med at skabe gode og langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem mange års erfaring i branchen og virksomhedens faglige ekspertise sikres effektive og gode løsninger samt tryghed for kunderne. Virksomhedens afdeling i København er beliggende i Glostrup, og med det seneste opkøb af ENCO-EL tæller afdelingen mere end 100 medarbejdere i København. Opkøbet sikrer Uggerly Installation en markant position i hovedstadsområdet og en kompetent platform til den fortsatte vækst. Uggerly Installation har netop landet et nyt og spændende projekt inden for BMS / CTS, og derfor søges der nu en Entrepriseleder
Byggepladsledelse - BMS - Vækstvirksomhed
Motiveres du af en alsidig hverdag med et stort selvstændigt ansvar, og brænder du for at bringe dine stærke el-tekniske kompetencer i spil i en dynamisk vækstvirksomhed? Som Entrepriseleder hos Uggerly Installation tilbydes du en spændende stilling, hvor du bliver ansvarlig for på byggepladsen at lede en BMS kablings entreprise fra start til slut. Du bliver en del af en virksomhed, som tilbyder personlige såvel som faglige udfordringer, og du indgår i en kultur, som vægter det gode samarbejde højt.
Med reference til projektchefen bliver du ansvarlig for på byggepladsen at lede Uggerly Installations BMS kablings entreprise vedr. Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød. Du bliver ansvarlig for at kalkulere, kvalitetssikre og aflevere el-entrepriser inden for de givne og fastsatte økonomiske og tidsmæssige rammer, hvor du fokuserer på kvalitet og det gode håndværk. Du står for den daglige byggepladsledelse, hvor du bliver ansvarlig for mandskabs- og tidsplanlægning, materialeindkøb samt den øvrige koordinering undervejs i processen.
For at komme i betragtning til stillingen er du uddannet elektriker og har dertil en uddannelse som enten el-installatør eller alternativt som maskinmester. Der er åbenhed over for, at du kan komme direkte fra skolen, da det vigtigste er, at du har en el-teknisk baggrund og brænder for entrepriseledelse. Det er et krav, at du har erfaring med 3D kalkulation og kan læse el-tekniske tegninger. Du har ligeledes en god IT-forståelse, hvor det betragtes som en fordel, hvis du har kendskab til Kalkia og eventuelt EBA.
Da din primære arbejdsplads vil være på byggepladsen i Hillerød, er du bosat i hensigtsmæssig kørselsafstand hertil (max 45. minutters kørselstid).
Som person er du struktureret og har et godt overblik, hvilket gør, at du kan have mange bolde i luften på en gang uden at gå på kompromis med detaljen. Du trives i en selvstændig rolle, hvor din proaktivtet gør, at du formår at løbe med bolden og sikre kvalitet samt at tidsplaner overholdes. Du er samtidig en udadvendt og dygtig kommunikator, som trives med en bred kontaktflade, og som vægter det gode samarbejde i projektgruppen.
Er du den nye Entrepriseleder til Uggerly Installation i København? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, John Chalmers Tveit på +45 20 77 43 33. Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Byggeleder i Nordsjælland

    Til nyt projekt i Nordvestsjælland søger vi entrepriseledere til fastansættelseVi søger 1-2 entrepriseledere med stærke entrepriseledelseskompetencer. Som entrepriseleder får du ansvar for at sty..
    • Byggeleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Byggeleder i Hele Danmark

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggeleder i Helsinge

    Vi søger en senior byggeleder til at varetage den overordnede ledelse af et stort byggeprojekt hos Novonesis i Kalundborg. Novonesis er resultatet af den netop afsluttede sammenlægning af Novoz..
    • Byggeleder
    • Helsinge
    Få mere info
  • Byggeleder i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1