Entrepriseleder til Femern-projektet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Er du nyuddannet, eller har du et par års erfaring fra bygge- og anlægsbranchen, og må du også bare være en del af Danmarkshistoriens hidtil største anlægsprojekt? Tiltaler det dig at blive en del af et yngre team, som gerne vil lære fra sig?

Vi søger en entrepriseleder til at indgå i vores team, hvor vi har fokus på jordarbejdet, vej, afvanding og forsyning. Er det dig?

Bliv en del af Aarsleff
Femern-projektet er Danmarks største anlægsprojekt, hvor Per Aarsleff A/S deltager i et joint venture, der skal etablere verdens længste sænketunnel under Femern Bæltet. Arbejdet er påbegyndt, og vi har allerede etableret en større organisation på ca. 25 kolleger, som planlægger og styrer arbejdet på byggepladsen.

Du bliver en del af Danmarks hidtil største anlægsprojekt

Aarsleff udfører to kontrakter for bygherren Femern A/S. Den ene opgave omhandler byggemodningen, hvor fokus er på de forberedende arbejder som fx etablering af tunnelfabrikken, campen til alle involverede i projektet samt udskibningsområdet, hvorfra de store tunnelelementer bugseres ud på plads i tunnelrenden. Du vil sammen med det øvrige projektteam på 10-15 kolleger have ansvar for udførelse af infrastrukturen på dette fire kvadratkilometer store produktionsareal. Den anden opgave er etablering af portalbygværk, vejtilslutning til tunnel, ramper, betalingsanlæg og firekilometer tilsluttende motorvej.

Projektstyring med fokus på egenproduktion

I rollen som entrepriseleder skal du bidrage til, at gennemførelsen af opgaverne inden for jord, vej, afvanding og forsyning til området sker så optimalt som muligt i forhold til bygherrens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi. Det betyder, at du styrer aktiviteterne i samarbejde med det øvrige projektteam og træffer de nødvendige beslutninger i relation til produktionen på byggepladsen. Samtidig har du en berøringsflade med organisationen bag Femern-forbindelsen og vil skulle spille konstruktivt ind i det samarbejde. Opgaven bærer præg af at være en serviceopgave for konsortiet bag Femern-projektet.

Din hverdag vil spænde bredt og blandt andet indebære, at du:

  • er med til at sikre et rettidigt og grundigt projektgrundlag for udførelsen, da du også løbende indgår i projekteringen
  • løbende følger op på tidsplanlægning, logistik, interne og eksterne leverancer og dokumentation samt sikrer, at arbejdsmiljøkrav overholdes
  • bidrager til udarbejdelse af budgetter og prognoser for konkrete entrepriser
  • er med til at lede arbejdet på byggepladsen sammen med pladsens formænd, herunder varetager den daglige planlægning samt styrer mandskab, maskiner, materialer og eventuelle underentreprenører
  • fokuserer på at skabe relationer og sikrer et godt samarbejde mellem de involverede parter
  • styrer og deltager i byggemøder
  • understøtter arbejdet med kvalitetssikring.

Din primære arbejdsplads vil være på byggepladsen i Rødbyhavn. Vi kan tilbyde indkvartering i nærheden, ligesom du også kan vælge at pendle.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende og har lyst til at prøve dig selv af i nye situationer og lære af dine kolleger.

Vi er en del af et stort konsortium med danske og udenlandske partnere, hvorfor du skal trives med en bred kontaktflade, og det skal være naturligt for dig at skabe relationer og få et samarbejde til at fungere, også på tværs af kulturer. I forlængelse heraf skal professionelt engelsk i skrift og tale falde dig naturligt. Du forstår samtidig at sikre en høj kvalitet i dit arbejde, og du skal kunne trives med, at planerne løbende laves om, hvilket får betydning for din planlægning. Endelig vil du have mange igangværende aktiviteter, som hele tiden skal koordineres og følges op på, hvorfor det vil kræve, at du kan bevare overblikket.

Som virksomhed vil vi være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, og derfor er det en vigtig del af dit daglige arbejde at tænke arbejdsmiljøet ind i alle processer.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte sektionsingeniør Jørgen Hansen på tlf. nr. 2026 3361 for at få yderligere oplysninger.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 21. august 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Rødby
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Byggeleder i Maribo

    [xxxxx] er en familievirksomhed med 60 års samlet erfaring og ekspertise inden for byggebranchen.Vi er et lokalt byggefirma, der tilbyder alle former for professionelt tømrer- og snedkerarbe..
    • Byggeleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Byggeleder i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0