Vedligeholdelsestekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

Hos Green Box søger vi en vedligeholdelsestekniker til vores egne maskiner og bygninger mv. til vores to lokationer i Aulum. Har du en baggrund som smed eller erfaring fra en lignende stilling hvor du har stået for reparation, service og forebyggende vedligehold? Her er der tale om en alsidig stilling, hvor du er med til at gøre hverdagen nemmere for dine kollegaer, så vi kan sikre en stabil drift.

Om jobbet

Du vil være en del af vores serviceteam, som består af dig og den nuværende vedligeholdelsestekniker, som ønsker at gå på nedsat tid. Som vedligeholdelsestekniker har du ansvaret for at produktionsudstyret er vedligeholdt samt afhjælpe tekniske problemer i vores produktion. Du vil også komme til at hjælpe med at udvikle løsninger, der gør arbejdet nemmere for produktionen.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Vedligeholdelse af produktionsudstyr
  • Fejlfinding og reparation, både ved planlagt stop samt ved akut behov
  • Registrering og udlevering af bl.a. nyt el værktøj til kollegaerne i produktionen
  • Sikre at lovpligtige eftersyn på materiel bliver gennemført
  • Ad hoc opgaver

Baggrund og kvalifikationer

Vi ser gerne du har en baggrund som smed, maskinarbejder, automekaniker eller lignende, gerne med erfaring fra lignende stilling.

Vigtigst er, at du er en teamplayer, der har lyst til at arbejde med vedligehold og reparation af teknisk produktionsudstyr.

Du skal have interesse i at arbejde med løbende forbedringer af vores udstyr og hele setup’et omkring dette, så det letter arbejdet og gør det nemt for dine kollegaer i produktionen.

Vi er en virksomhed der prioriterer sikkerhed højt, så det er væsentligt, du har forståelse og respekt for interne sikkerhedsregler og procedurer samt at du er med til at sikre vi kan overholde disse.

Green Box tilbyder et spændende job i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvordu får gode kollegaer. Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi prioriterer høj trivsel og tilbyder en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, sundheds- og pensionsordning samt en aktiv personaleforening.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionsleder Carsten Breinholt på +45 3110 1744 eller på [email protected].

Ansøgninger behandles løbende og du tilskyndes derfor til at ansøge snarest muligt. Send din ansøgning til [email protected]. Stillingen lukkes, når den rigtige kandidat er fundet.

Green Box producerer og leverer præfabrikerede badeværelser i en innovativ og let konstruktion med betonstøbt gulv. Hos Green Box tænker vi nyt, og vi elsker at udfordre os selv til at gøre os dygtigere, mere effektive og se fremad, både i udviklingsfasen og i selve produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra vores dygtige medarbejdere i produktionen til alle vores tilfredse kunder. Læs mere om Green Box her: www.greenbox.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Aulum
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Engesvang

    Vil du have et fedt job i et internationalt miljø med lækker frokostordning og det fedeste fitnesscenter, hvor du kan træne før eller efter arbejdstid? Så har vi jobbet til dig!Vi søger lige nu..
    • Bygningsarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vildbjerg

    Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg. Hos .
    • Bygningsarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vildbjerg

    Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg.Hos B..
    • Bygningsarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ølgod

    Brænder du for at arbejde med træ, og går du op i god kvalitet, så grib chancen, og bliv en del af Nobia HTH.Nobia søger en produktionsmedarbejder på aftenhold til deres skuffeområde. Der er ta..
    • Bygningsarbejder
    • Ølgod
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
18. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1