Test Produktionstekniker med Erfaring fra Elektronik Produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Test Produktionstekniker med Erfaring fra Elektronik Produktion


Har du lyst til at arbejde med højteknologi og det nyeste produktionsudstyr? Kan du holde hovedet koldt i hektiske situationer? Og vil du gerne aktivt deltage i projektarbejdet med udviklingsingeniørerne? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Demant A/S søger en Produktionstekniker, der skal være med til at sikre en stabil og ensartet produktion af forstærkere til brug i høreapparater.
Demant i Ballerup er en del af Demant A/S, der bl.a. udvikler og producerer Oticon høreapparater. Vi søger netop nu en produktionstekniker med teknisk flair, som har lyst til at arbejde med højteknologisk produktionsudstyr i en førende international virksomhed inden for avancerede høreløsninger.

Jobbet
Som vores nye Produktionstekniker bliver du en del af et SMD/Laser team i Operational Technology, som er kendetegnet ved god stemning, fladt hierarki og et højt professionelt niveau. Der vil være nye udfordringer konstant, da vi altid arbejder med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr i et FDA compliant miljø. Dit daglige arbejde, vil være sammen med 4 kollegaer, hvor din opgave vil være at sikre en stabil produktion. Det betyder teknisk support til produktionen, fejlfinding og reparation af produktionsudstyr samt løbende vedligehold af udstyret. Derudover arbejdes der hele tiden på at optimere produktionen.

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Programmering af produktionsudstyr
  • Vedligehold af produktionsudstyr
  • Produktionssupport
  • Træning og uddannelse af operatører
  • Deltage i tekniske projekter på tværs af organisationen
  • Indkøring af nye produkter – deltagelse i design review (DFM)
  • Udføre FAT/SAT på nyt udstyr
  • Deltage i udviklings projekter

Teknisk Indsigt og Motivation
Vi forventer, at du har afsluttet en relevant uddannelse som automatikmekaniker, elektronikmekaniker, tekniker eller lignende, gerne med fokus på produktion.
Som person er du selvstændig og kan lide at påtage dig et ansvar. Du viser initiativ, er energisk, engageret og i stand til at agere proaktivt og dynamisk. Du er struktureret og har et godt overblik, samt systematisk, har teknisk forståelse og kan holde hovedet koldt i hektiske situationer. Herudover er du fleksibel i forhold til arbejdstiden.

Vil Du Være En Del af Teamet?
Så send din ansøgning til os inden den 15. juni 2022. Bemærk venligst, at kun ansøgere som benytter vores elektroniske rekrutteringssystem, vil komme i betragtning til stillingen.

Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Operational Technology, Torben René Pedersen på e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Consultant, Andreas Gersel på e-mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

About Demant

Demant is a world-leading hearing healthcare group that offers solutions and services to help people with hearing loss connect and communicate with the world around them. For more than a century, the Demant Group has played a vital part in developing innovative technologies and know-how to help improve people’s hearing and health. In every aspect, from hearing devices, hearing implants and diagnostic equipment to hearing care all over the world, Demant is active and engaged. A growing business in intelligent audio solutions for gaming and office communication is also a significant part of the Group.
The Demant Group operates in a global market with companies in more than 30 countries, employs more than 15,000 staff and generates annual revenue of DKK 15 billion. Our products are sold in more than 130 countries where we create life-changing differences through hearing health.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Job Description Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Storkøbenhavn

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Glostrup

    Som vores nye projektleder bliver du en del af [xxxxx] Anlæg i Glostrup, hvor du får ansvar for alle typer råhus, byggeri og betonopgaver, som primært vil være på Sjælland.Du får ansvar, mas..
    • Bygningsarbejder
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2