Håndværker til Middelalderlandsbyen i Brøndby - Autenticitet i byggeteknik og pædagogik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Intro:

Brænder du for gamle håndværksteknikker og nyder du at få unge mennesker med i arbejdet, så læs videre her.

Vi søger en kollega, der skal stå for vedligeholdelsen af Middelalderlandsbyens huse og de grønne områder sammen med de unge STU-elever, der kommer i Middelalderlandsbyen.

Hvad er Middelalderlandsbyen?

Middelalderlandsbyen er en hyggelig samling rekonstruerede huse, der ligger i smukke omgivelser. Landsbyens 3 kerneopgaver er at varetage en skoletjeneste for kommunens skoler og dagtilbud, rumme et pædagogisk tilbud for udfordrede unge og være et udflugtsmål for besøgende, forbipasserende, frivillige og foreninger.

Du bliver en del af en proces, der flytter mennesker, fagligt og socialt. De daglige praktiske gøremål, hvor dyr skal passes, bygninger og udearealer vedligeholdes og børn, der skal undervises giver noget at stå op til. Det er den materielle del af historien og sanseoplevelsen, der er indgangen til kulturformidlingen for derigennem at få viden om Middelalderlivet. I Middelalderlandsbyen foregår læring, formidling og aktiviteter i autentisk udførte rammer, hvor omgivelser, tøj og ”i det fri” spiller en central rolle.

Sammen med landsbyens øvrige medarbejdere skal du være med til at drive Middelalderlandsbyen for at den kan være det attraktive sted det er i dag. Vi søger derfor en person med stærke håndværksmæssige kompetencer. Landsbyens huse og udearealer skal vedligeholdes sammen med stedets unge STU-elever og arbejdsopgaverne er dermed en blanding af opgaver i Brøndby Kommune- og Erhvervsskoleregi.

Vi forventer, at du

· er uddannet tømrer eller snedker og er nysgerrig på Middelalderens historiske byggeteknik.

· har pædagogisk erfaring med børn og unge – gerne med unge mennesker med diagnoser.

· er god til at skabe overblik og planlægge opgaver med tydelig struktur.

· har gode skriftlige kompetencer.

Derudover forventer vi, at du

· er udadvendt, tillidsvækkende og god til at engagere børn og voksne.

· er omstillingsparat, løsningsorienteret og rummelig i forhold til kollegaers forskelligheder.

· kan tilrettelægge og koordinere dagligdagen - både administrativt og praktisk med dine kolleger i et respektfuldt samarbejde om at drive Middelalderlandsbyen.

· er god til at strukturere, koordinere, planlægge og har evne for at kombinere en høj grad af selvledelse med fælles retning.

· er indstillet på også at arbejde weekender/aftener i mindre omfang.

Samarbejde mellem Brøndby Kommune og Erhvervsskolen af 2011

Brøndby Kommunen samarbejder med Erhvervsskolen af 2011 om at drive Middelalderlandsbyen.

Du bliver ansat i en nyoprettet stilling, der er delt ligeligt mellem Brøndby Kommune og Erhvervsskolen. Ansættelsesforholdet er forankret hos Brøndby Kommune, men Erhvervsskolen har instruktionsbeføjelsen for 50 % af arbejdstiden.

Erhvervsskolen af 2011 har eksisteret siden 2011 og samarbejder i øjeblikket med mere end 25 kommuner om treårige STU-forløb (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse). Der er fokus på afklaring og brobygning til videre uddannelse og beskæftigelse, og vores STU-forløb er altid 100% tilpasset den enkelte unges behov og ønsker. Du kommer til at have elevtid om landsbyens praktiske opgaver og varetage dokumentation for elevernes progression sammen med kollegerne fra Erhvervsskolen.

Hvad angår Brøndby Kommune er Middelalderlandsbyen en del af ’afdelingen for læring og oplevelser i naturen’, der også rummer Sejlerhuset og Naturskolen. Alle tre steder tilbyder natur- og kulturformidling til kommunens dagtilbud, skoler og øvrige institutioner med andre målgrupper med fokus på dannelse gennem sansning og kropslige erfaringer. Det betyder, at du også vil komme til at indgå i samarbejder på tværs af afdelingen om relevante opgaver.

Vi tilbyder

  • ansættelse, hvor du i det daglige koordinerer med dine nærmeste kolleger og ledelsesmæssigt refererer til en afdelingsleder, men selvfølgelig også er i tæt dialog med Erhvervsskolen af 2011.
  • mange engagerede kolleger, der hver dag bidrager til at give kommunens børn, unge og familier gode og lærerige oplevelser.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om den ledige stilling fås ved henvendelse til Kulturformidler Niels Jelsbak på mobil 27 52 44 99, STU-leder Tanja Hoffmeyer Molbech på mobil 21 77 79 75 eller afdelingsleder Elisabeth Sonne Marinos, Brøndby Kommune på mobil: 60 65 67 22 eller mail: [email protected]

Læs mere på www.brondby.dk.

Ansøgningsfrist den 10. januar 2023 kl. 23:59.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3 og 4 med henblik på start d. 1. marts 2023 eller snarest muligt .

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Brøndby
  • Tirsdag den 10. januar 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København S

    Job Description Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    JobbetPå vegne af Ferrosan Medical Devices i Søborg søger [xxxxx] procesoperatører til virksomhedens produktionslinje på daghold.Virksomheden er beliggende i Søborg og beskæftiger sig med produkti..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    Håndværkere med Erfaring i MontageEr du en erfaren håndværker med en skarp sans for værktøj og montagearbejde? Vil du være en del af et dynamisk projekt i hjertet af København? Vi søger dygtige hån..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Brøndby

    Produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - aftenhold 2 dage om ugenBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af den .
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 4
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2